Scudo Sports

Ankara

Scudo
Ben de Söğütözünde oturuyorum, bu tarafa gelin de birlikte çiftliğe köfte yemeye gidelim...

Ankaralılar Pazar günü akşamı A.O.Ç.´ine köfte yemeye gidelim mi ? Hem aksam birazda turlamış oluruz...

diğer hiç bir hobide veya sporda pek bulunmayan gerçek ve samimi dostluklar bisiklet sporunda mevcut helal olsun arkadaşlar bende demetevlerde oturuyorum bir kaç sene önce maddi imkansızlıklardan dolayı bisikletimi sattım ama bu günlerde yeni bir bisiklet toplamaya başladım az kaldı sayılır nasip olursa en geç kasım 15 de hazır halde olacak bende yaz-kış her zaman 4 mevsim akşamları yemekten sonra bisikletle dolaşmayı çok seviyorum bisikletimi topladığım zaman akşamları uygun bir yerde toplanıp hem sohbet edelim hemde antreman niyetine dolaşalım olmazmı arkadaşlar.

Merhaba arkadaşlar ben demetevlerde oturuyorum yaz-kış akşamları yemekten sonra bisikletle dolaşıyorum bana yakın oturan ve bana katılmak isteyen arkadaşlar olursa lütfen yazın çok sevinirim ayrıca msn varsa onuda yazın görüşüp tanışalım saygılar.not (yeni bisiklet topluyorum en geç kasım 15 de hazır)

Merhaba biz bu geziyi çoktan yaptık fotoraflarımız şehir içi gezide bakabilirsiniz...

valla bu sıcaklarda o kadar yolu gitmek sağlık açısından pek iyi olmaz gece gitmek en iyisi bence.

ben demetevlerdeyim yolunuz düşerse yazın foruma mutlaka beklerim iş yerime çay içeriz beraber saygılar.

arkadaşlar herkese mehabalar ben de foruma yeni katıldım sayılır

bu gezide bende yer almak isterim tabi günü birlik olursa.

bnde yenimahallede oturuyorum beraber cıkalım 3 kişi

m9e10r11 ile msn de konuştuk bu gün saat 18:30 gibi antares avm karşısındaki trafiğe kapalı alanda oluruz en azından ben orada olacam

gelmek isteyen arkadaşlar varsa orada buluşalım ne cok hızlı nede cok yavaş güzelbir tempo tutturup dolaşırız tabi bunu yapmamız için en azından 3-4 kişi olmalıyız.

Bende y.mahalledeyim ama akşamları pek vaktim olmuyor dolaşmaya..

steqpage ile bugun buluştuk kucuk bir yenimahalle turu yaptık tanıstıgımıza memnun oldum onur

bende memnun oldum mert güzel oldu. :D

tabi senden sonra ben tekrar antaresin oraya gittim tam kapalı yola girecektim lastiğim inanılmaz bir hızla indi yanımdada hiç alet edavat yoktu aldım elime eve kadar yürüdüm patlak biaz büyükmüş(sanırım civi girmiş)anca hallettim evet yeni cıktım.

bisiklete ciddi anlamda binen arkadaşlar varsa beraber gezebiliriz ben günde ortalama 20 - 25 km yol yapıyorum (daha fazla yapan olursa takılırım peşine yorulmam tempo hızlı sayılabilir eğer bisiklete binmeyi gercektekten sevip uzun yol yapan arkadaşlar vasa beraber gezelim msn :: onurmertylmz@hotmail.com

Geri