Scudo Sports

Ankara

Scudo
SABAH SAAT 09 DA EMEK DELTA NIN ONUNDE BULUSUP TURA CIKIYORUZ
TURLARIMIZ BAZILARINIZIN BILDIGI GIBI TEKNIK OLARAK EGLENIP OGRENECEGINIZ DAG BISIKLETI TURLARIDIR YENI ARKADASLARIDA BEKLIYORUZZ:)

Hadi Ama 15 Kisi Okumus Ama Kimseden Ses Cikmamis
Herkes Davetlidir Biraz Soguk Ama Eglenceli Bir Gezi Olacak Iyi Bir Kislik Giysi Donanimi Isi Cozer Zaten Fazla Sogumaya Firsatimiz Olmayacakkk...

Selam Bende Yalcin
Arkadaslar Bulussup Tanisalim
Bisiklete Binelim Bu Pazar Saat 09 Da
Emek Delta Nin Onundeyiz

ANKARA DA DAG BISIKLETI KULLANIYORUM DIYEN ARKADASLAR
HADI BIRAZ BERABER BINIP TEKNIK GELISTIRELIM YARIS SEZONU HAZIRLIKLARI BASLAMADI MI?
MART TA HER GITTIGIMIZ YARISTAN PUAN VE HARCIRAHLA DONSEK FENA OLMAZ ...

Ben Varim Pazar Bulusalim Ve Surelim El Mi
Bey Mi Yaman Gorelim
Birlikten Kuvvet Dogar Inis Konusun Da Firsatlarim Var Bana Inis Calistirmaniz Lazim
Ankara Dan Kupa Alacak Ekipler Cikacaktir Buna Eminim.

Selam Yalçın, günlük program yapamıyorum ama mümkün olduğunca katılmaya çalışırım :)

İsterdim ama zor gözüküyor. Yine de çıkmadık candan umut kesilmez, öyle değil mi :)

selam firat abi gelirsen biraz yorulursun ama kesin egleniriz biraz sert olur ama UNUTULMAZ olur ayni zamanda
BIRDE SENIN BISIKLET ARTIK SUPERBOW TEAM SPECIAL EDITION
SAYGILAR GUNEY VE TUBA YA DA SELAMLAR...

Simdilik Ekip Sungur,can, Yalcin (yani Bendeniz),zeynop Ve...
4 Deli 8 Akilliya Bedeldir Cunku Konu Dag Bisikleti...

@yalcinkalay

Merhaba Yalçın Bey,

Eylül'ün son haftasından beri hafta sonları en az bir gün bile olsa dağ bisikleti ile grup olarak sürüşümüzü yapıyoruz. Uygun olursanız ve katılmayı düşünürseniz her cumartesi ve/veya pazar ODTÜ Yerleşkesi Büyük Spor Salonu önünde sabah 10:00 buluşup antreman/gezi yapıyoruz [Buluşma yerini Google Dünya'da görmek için: 39°53'28.87"N ve 32°47'13.76"E ].

Sağlıklı ve bol sporlu günler dilerim. :)

aynı sorun kayseridede war bende sürmek istiyorum fakat buralarda kimsecikler yok :(

Eskişehir'de de var :)

tek gidilmesine gidilirde yol arkadaşın olmayınca insanın canı sıkılıyor

Selamlar,

Bayramda Ankara'da olan varsa ve bisikletle arazide sürüş yapmak isterseniz yarın gibi bir Beynam yapalım. Yaklaşık 41.5 km parkur var çıkarılmış. Sadece tecrübe etmemiz gerek.

Parkur için: (link)

Sağlıcakla ve bisikletle kalınız. :)

Slmlar Ankarada nerelerde kullanabilirim ,daha yeni bir amoeba sahibiyim? Yardımız olursa sevinirim.

Nerde buluşuyosunuz ve nereler gidiyosunuz? Ben yeni bir amoeba sahibiyim ankarada oturuyorum? Yardımıcı olursanız sevinirim

Geri