Scudo Sports

Ankara

Arkadaşlar Merhabalar. Adım Cihan... Bende her sabah 7:45 de Sitelerden çıkıp Konya yolu üzerinden devam ederek Beş evler Kavşağından Bakanlıklar istikametine sürüyorum. Aynı şekilde akşamları 17:30'da dönüş yapıyorum. 14+14 olacak şekilde günlük 28 km. yolda birkaç arkadaşa rastlıyorum sadece zil çalıp selam vermekle yetiniyorum. Hobi amaçlı hafta sonu sürüşler olursa bende katılmak isterim....

Scudo
Merhaba Arkadaşlar Ankaradan Zahit.. bisiklet sürerken çok kimseyle karşılaşmıyorum o yüzden etkileşim olması adına belki de bilmek adına yazmak istedim. Genelde emekden bahçeliye sürüyorum ama ev toki turkuaz tarafında olunca ara ara ordan da sürüp geliyorum benim gibi uzakta oturu işe süren var mı
saygılar
@myamali benim de senden bir farkım yok 2 yıl önce aldım 30 yaşındaym:) hiç sürmedim daha önce
Merhaba,
Bağlıca öveçler arası sürüyorum iş için.. harici antreman amaçlı sürüyorum genellikle.

Merhaba arkadaşlar ben Vedat Ankara'da yaşıyorum bir aralar bisiklet sürüyordum başka bir yerde, şimdi tekrar almak istiyorum hem bilgilenmek hem de deneyimlerinizden faydalanmak için kayıt oldum.

@juk Hoşgeldiniz. Ankara'da güvenilir, uygun fiyatlı bildiğim bisikletçileri bırakıyorum.

Doğa Bisiklet (Batıkent)
Performans Bisiklet (Yenimahalle)
Emre Bisiklet (Sincan)

@juk Hoşgeldiniz. Ankara'da güvenilir, uygun fiyatlı bildiğim bisikletçileri bırakıyorum.

Doğa Bisiklet (Batıkent)
Emre Bisiklet (Sincan)
Çok teşekkür ediyorum, yakın zamanda alacağım bir tane, tekrardan önerileriniz için çok teşekkürler

Çok teşekkür ediyorum, yakın zamanda alacağım bir tane, tekrardan önerileriniz için çok teşekkürler
Ek olarak belirtiyim, Ilgaz Bisikletten ne bisiklet ne ürün alın. Yeni olan herkese bunu belirtmeyi görev sayıyorum kendime 😂

Ek olarak belirtiyim, Ilgaz Bisikletten ne bisiklet ne ürün alın. Yeni olan herkese bunu belirtmeyi görev sayıyorum kendime 😂
Aklımda bulunduracağım 😂

• Beğen
Tepkiler: cember3454
@juk Bisikletçilere gelen bisikletler gün içinde satılıyor. O yüzden telefonla ya da dükkana giderek kafanıza yatan modellerin gelip gelmeyeceğini sorun. Geleni de vakit kaybetmeden alın. Bu arada Doğa Bisiklet yedek parçacı, bisiklet satmıyor. Emre Bisiklet ve Performans Bisiklet (iki şubesi var) gerçekten çok iyi esnaflar.

Ben de yerlerine gitmeyi planlıyordum, teşekkür ederim.

• Beğen
Tepkiler: Aybek Cihan
@juk Bisikletçilere gelen bisikletler gün içinde satılıyor. O yüzden telefonla ya da dükkana giderek kafanıza yatan modellerin gelip gelmeyeceğini sorun. Geleni de vakit kaybetmeden alın. Bu arada Doğa Bisiklet yedek parçacı, bisiklet satmıyor. Emre Bisiklet ve Performans Bisiklet (iki şubesi var) gerçekten çok iyi esnaflar.
Doğa dan alışverişim hiç olmadı. Performanstan alış veriş yaptım sağlam esnaftır. Emre bisiklete gelince candır ya. Merzifondan kaç kişiyi yönlendirdiysem sağolsunlar mahcup etmediler beni. Ankaralılar çok şanslılar. Sağlam bisiklet esnafları var. Ankaranın tek sorunu havası kışın aydırıyor yazın baydırıyor. :)

Doğa Bisiklet (Batıkent)
Emre Bisiklet (Sincan)
@juk Ek olarak Ankabike, Erdoğanlar bisiklette de müşteriler (ben dahil) memnunlar :) Ankabike Mosso satmıyor diğer markaların çoğu var.

@juk ,

Benim öncelik sıralamam;
Emre Bisiklet, (her türlü bisiklet bulunur sahibi de on numara insandır)
Erdoğanlar Bisiklet, (giriş seviyesi çok fazla çeşit bulamazsınız, daha çok orta ve üst segment)
Performans Bisiklet (İki şubesi var Yenimahalle ve Çankaya'da)
Ankabike, (İyi esnaflar, her konuda yardımcı olmaya çalışıyorlar)
Doğa Bisiklet (Mağazası yok sadece on-line alışveriş)

Bunların dışında kalan her satıcı maceraya davet Ankara'da

Herkese merhaba uzun bir düşünme sürecinden sonra bende bir şehir bisikleti alarak katıldım aranıza. Her gün Siteler - Subayevleri arasında 4km lik bir yolu gidiş geliş olarak kullanıyorum.

@juk ,

Benim öncelik sıralamam;
Emre Bisiklet, (her türlü bisiklet bulunur sahibi de on numara insandır)
Erdoğanlar Bisiklet, (giriş seviyesi çok fazla çeşit bulamazsınız, daha çok orta ve üst segment)
Performans Bisiklet (İki şubesi var Yenimahalle ve Çankaya'da)
Ankabike, (İyi esnaflar, her konuda yardımcı olmaya çalışıyorlar)
Doğa Bisiklet (Mağazası yok sadece on-line alışveriş)

Bunların dışında kalan her satıcı maceraya davet Ankara'da

Abi, doğa bisiklette, sitesinde görüp bakmak isterseniz batıkent çakırlarda dükkanı var kapı kilitli ama tıklatınca kapıyı açıyor, ordan bakıp alabiliyorsunuz :)

• Beğen
Tepkiler: juk ve cember3454
Bilmiyorudum Soner eyvallah.

233336 dosyayı görüntüle
Neden böyle söylediğimle ilgili sorular için, tecrübe yanıtını veriyorum. Forumda ve birsürü yerde benzer şikayetler görebilirsiniz. Bu görsel de bu esnafın bir paylaşımı..
Bu mesajdan sonra önünden dahi geçmem, aslında bu gönderiyle savcılıktan suç duyurusunda bulunmak lazım. Ne yapacaklar bulduklarında dövecekler mi? öldürecekler mi? Bu ölücü insanlar başka dükkanlara neden bunu yapmıyorlarda hususi bu dükkanla ilgileniyorlar. Zaten düzgün bir yer olsaydı, insanları tehdit etmek yerine, hatalarımız var ise de düzeltiyoruz derdi.
Yarın öbür gün bu dükkandan aldığı ürün sıkıntılı çıkacak biri bu mesajdan sonra nasıl hakkını aramak isteyebilir? O kişinin de konumunu bulup onlarla da mı görüşecekler. Nedir bu kişiler mafya mı?
Bir insan şu mesajı bile atabilme cesaretini gösteriyorsa, o kişilerden çok bir şey beklememek lazım.
Saygılarımla demekle keşke saygı olsaydı.
Saygılarımla

Merhaba Arkadaşlar,
Akyurt tarafındayım. Akyurt'ta veya yakın bisikletçi var mı?
Beyaz renkli fren kablosu satın alacağım, tamir için değil.

Yönlendirme ve bilgilendirme konusunda ayrıntılı bilgi vermesinden dolayı Turuncu bisiklet/Kevser hanım da eklenebilir listeye.

Ben bisikletimi orada aldım ancak bir daha da gitmedim. Çünkü saygısızca karşılıyorlar ve yardımcı olmuyorlar. Gerçekten bu davranışlarıyla nasıl müşteri geliyor şaşırıyorum. Benim oradan alma nedenim bisikletin sadece orada olmasından dolayıydı :)

Gittiğim bisikletçiler: Güngörler Bisiklet (favori), Erdoğanlar Bisiklet, Performans Bisiklet.

Gülhane'den doğru Gen. Teyfik Sağlam Caddesi'nden çıkıp Etlik Caddesi'nden inenler bilir o yokuşları.

Ben de Etlik'te oturuyorum. 3 saat tırmandığım yokuşlar gözümde değil, Elmadağ'dan dönmüşüm ama o Etlik yokuşları beni bitiriyor öyle lanetler tabi bir de trafik olunca. Strava'da bu çevreden 3-4 kişiyle karşılaşıyoruz. sürekli.

• Beğen
Tepkiler: Tui Lui
Geri