@ucgokhan abiMerhaba. Eskişehir yolu'nu, Anadolu Bulvarı'na bağlayan yolun başından, A-city AVM'ye kadar (İStanbul yolu) bisiklet ile işe gitmek istiyorum. Bu güzergahı kullanan var mı acaba? Sabah erken çıktığımda bir problem olmayacagını düşünmüyorum, fakat iş çıkışı trafik çok fazla oluyor. Bu güzerahı kullanan varsa, görüş ve tavsiyelerini almak isterim.
Batı bulvarı sakin hocam fsm bulvarına göre biraz da inişli çıkışlı ama genelde boş oluyorMerhaba. Eskişehir yolu'nu, Anadolu Bulvarı'na bağlayan yolun başından, A-city AVM'ye kadar (İStanbul yolu) bisiklet ile işe gitmek istiyorum. Bu güzergahı kullanan var mı acaba? Sabah erken çıktığımda bir problem olmayacagını düşünmüyorum, fakat iş çıkışı trafik çok fazla oluyor. Bu güzerahı kullanan varsa, görüş ve tavsiyelerini almak isterim.
Gerçkten de öyle. Kimi aradıysam bisikletçiler dert yanıyor bana talebe yetişemedikleri için. Bisiklete olan ilginin, kullanıcların artması güzel bir gelişme!Bu ara Ankara'da bisikletçiler çok yoğun. Ufak bir parça değişimi için bile şimdi bırak, bir hafta sonra al diyorlar.