Scudo Sports

Ankara

Ilgaz bisikletten alma. Güngörler ve Erdoğanlar iyi ama carrraro var mı bilmiyorum. Emre bisiklete de bak derim, bakıma oraya gideceğim yorumları iyiydi.

Scudo
@ronniekaze ankarada performans bisiklet ve emre bisiklet var. Emre bisikletle telefonda muhabbetim oldu. Esnaflığı hoşuma gitti internetten bir bak uzak değilse git bir görüş derim. Kesinlikle yardımcı olurlar. Ankaraya yolum düşerse uğramak istiyorum. :harika:
@Anonim benden çok yaşa:)

Arkadaşlar merhabalar.ben de 20 yil aradan sonra gecen hafta Tern A7 katlanir bisiklet aldim fakat kondisyonum yerlerde şu an.öglen arasi 1 saat kadar kizilay kurtulus parki kizilay yapiyorum şimdilik

Dün bir kez daha bu şehrin bisiklet konusunda sınıf atlayamayacağına ikna oldum. Bisikletimi Emre Bisiklete bakıma vermiştim akşam sürerek dönme planım olmadığı için ekipmanları yanıma almadım. İşler biraz uzayınca Başkentray'a kabul etmeyeceklerini söylediler. Kullanan olduysa bilecektir, pandemi sürecinde başkentrayın yarısından çoğu boş. Güvenliğe durumu izah etsem de yasak alamayız dedi. TCDD ve Büyükşehir Belediyesi ile konuştum uğraşmadılar bile.. Başkentray ve otobüsler sincandan merkeze o saatte "bomboş" gidiyor buna rağmen almıyorlar. 30-35km yol, sürerek dönülür ama dediğim gibi sürerek dönme planım olmadığı için yanıma hiçbir şey almamıştım ve hava kararıyordu. İhtiyaç oldu, çözüm bulamadım. Kısacası medyada gördüğünüz şovlara çok itibar etmeyin, benim yaptığım gibi hazırlıksız çıkıp muhtaç olmayın. Kullanmayacaksanız bile yanınıza alın. Bu şehirde bisiklete ve bisikletliye saygı yok, bir kez daha yaşayarak anladım.

Merhaba ben de Mosso marine 2D 26" aldım.4 yıllık uzun bir aradan sonra yeni bir bisiklet almak bayram sevincini yaşattı resmen.Keçiören sürüşleri için oluşturulmuş bir grup varsa katılmak isterim.Sağlıklı günler,güvenli sürüşler dilerim.

Merhaba ben Mert. 34 yaşındayım, forumdaki ilk mesajım. Ankara İncek-Gölbaşı mevkisinde oturuyorum. Çocukluğumda bisikletten uzak büyüdüm ve ilk bisikletimi 32 yaşında kendim aldım:) Toplu sürüşler, bilgi paylaşımları vs için buradayım, herkese iyi günler dilerim

Merhabalar. Ben Ankara Yenimahalle'de oturuyorum. İşyerim Gölbaşı Oğulbey'de. Sabah saat 07.00 da çıkıyorum ve iş bitimi saat 16.00 da da tekrar dönüşe geçiyorum. Evden işyerine kadar olan mesafe 35 km. Haftada 5 gün böyle, günlük 70 Km yol yapıyorum. Ankara Gölbaşı yönünde giden ve saatleri bana uyan veya yakın olan, bisikletli arkadaşlarla birlikte gidebiliriz diye düşünüyorum.
Selamlar...

Merhaba. Eskişehir yolu'nu, Anadolu Bulvarı'na bağlayan yolun başından, A-city AVM'ye kadar (İStanbul yolu) bisiklet ile işe gitmek istiyorum. Bu güzergahı kullanan var mı acaba? Sabah erken çıktığımda bir problem olmayacagını düşünmüyorum, fakat iş çıkışı trafik çok fazla oluyor. Bu güzerahı kullanan varsa, görüş ve tavsiyelerini almak isterim.

Merhaba. Eskişehir yolu'nu, Anadolu Bulvarı'na bağlayan yolun başından, A-city AVM'ye kadar (İStanbul yolu) bisiklet ile işe gitmek istiyorum. Bu güzergahı kullanan var mı acaba? Sabah erken çıktığımda bir problem olmayacagını düşünmüyorum, fakat iş çıkışı trafik çok fazla oluyor. Bu güzerahı kullanan varsa, görüş ve tavsiyelerini almak isterim.
@ucgokhan abi

• Beğen
Tepkiler: Veba
Batı bulvarı sakin hocam fsm bulvarına göre biraz da inişli çıkışlı ama genelde boş oluyor

Sanırım yanlış tarif ettim. Bahsettiğim güzergah burası olacaktı. Bu yolu kullanan arkadaşlar düşüncelerini paylaşırsa çok iyi olur.

Dosyalar

• Guzergah.png
    Guzergah.png
    199,8 KB · Okunma: 35
@Veba Ben Bağdat caddesinin olduğu yerden Odtü'ye gelip geri dönüyorum saat 7-8 arası spor amaçlı. Her yerde Emniyet şeridi var, Anadolu Bulvarı geniş, 1 kere de Göksu parkına gitmiştim FSM üzerinden orası da öyle trafik olsa da etkileyeceğini sanmıyorum. Genelde trafik sabah Bağdat caddesinden Odtüye doğru, akşam Odtü'den bağdat caddesine doğru oluyor. Siz denk gelmezsiniz hep karşı tarafınızda kalır sanırım trafik:)

• Beğen
Tepkiler: Veba
Forumda İlçeler bazında bir başlık göremedim.Acaba her ilin ilçelerinden katılım sağlayacak arkadaşlar için başlık açsak mı?Böylece yapılacak olası organizasyonlar daha verimli geçer.

Bu ara Ankara'da bisikletçiler çok yoğun. Ufak bir parça değişimi için bile şimdi bırak, bir hafta sonra al diyorlar.

Bu ara Ankara'da bisikletçiler çok yoğun. Ufak bir parça değişimi için bile şimdi bırak, bir hafta sonra al diyorlar.
Gerçkten de öyle. Kimi aradıysam bisikletçiler dert yanıyor bana talebe yetişemedikleri için. Bisiklete olan ilginin, kullanıcların artması güzel bir gelişme!

• Beğen
Tepkiler: Aybek Cihan
Haberlerde virüsün fazlalaştığı 3 ilden biri de Ankara olarak söylendi.Sanırım geziler bu sebepten askıya alınır.:(

Geri