Scudo Sports

Ankara

@sekizce

Ben gidiyorum.
Birkaç sorum olacak, facebook sayfasına yazmak istemedim.

Ağaç dikmeye nereye gidilecek?

Ağaç dikme prosedürü nasık olacak, fidanları biz mi getireceğiz oradan mı verecekler? Yoksa sembolik bir dikim mi oluyor böyle etkinliklerde?

• Beğen
Tepkiler: Snr U
Scudo
@yenhesa
Murat beye mesaj attım atatürk orman çiftliğine dedi ve getirmemiz gereken birşey yokmuş, sanırım ordan temin edilecek bilmiyorum gidince göreceğiz ? güvenpark buluşmasında olacağım

• Beğen
Tepkiler: yenhesa
Ankara hafta sonu boş attı sanırım :D yok mu gezen

ben yenikentdeyim yazları her akşam ayaşa doğru gidip gelirim 10-15 km

Selam arkadaşlar yusuf ben ankara etimesgut-eryamandayım çocukluğumdan beri bisiklet sürerim fakat ankarada ciddi anlamda tur gruplarla sürme vs. 6. Yılım

Şehir içi yada şehirler arası tur yapıcak arkadaşlara eşlik etmekten gurur duyarım ?

Son düzenleme:
@Jozef76

Selamlar Yusuf, Demetevler' de derneğimiz mevcut, hafta sonları turları düzenliyoruz, senide aramızda görmek isteriz.

• Beğen
Tepkiler: ByRe4L ve Jozef76
Tabikide memnun olurum size katılmaktan, derneğinizin tam adı ve adresini söylerseniz en kısa zamanda uğrarım..

@FatihC.
Tabikide memnun olurum size katılmaktan, derneğinizin tam adı ve adresini söylerseniz en kısa zamanda uğrarım..

Ankara bisiklet grubu ile bisiklet hareketi derneği farklı gruplar mı? organizasyonlar instragram üzerinden mi paylaşılıyor

ankaralı bir turcu olarak sık sık uzun turlar yaparım. önümüzdeki pazartesi İzmir - Marmaris turu başlıyor. "pedal terapi" instagram hesabından takip edebilirsiniz :)

@dryakup23
Merhaba Evet farklı gruplar.. Ankara Bisiklet Grubu olarak biz whatsapp grubu olarak planlama yapıyoruz.
Ankara Bisiklet Grubu
buradan gruba katılabilirsiniz.

Merhabalar ben uzun zamandır bir yol bisikleti almak için araştırıyordum ve istediğim bütçeye uygun bir yol bisikleti buldum fakat internette Ankara içinde bu bisikleti satan birini göremedim. Yardımcı olursanız sevinirim. Bisikletin markası Btwin Triban 3 , fiyat aralığı: 0-1.100 tl . Şimdiden teşekkürler.

@Hamit BULUT
Önce zaman makinesini icat etmeleri lazım :D

• Beğen
Tepkiler: Hamit BULUT
Bağlıca bulvarı haftasonları sakin.Git gel 30km yaparsın en kötü

Bağlıca bulvarında takılıyorum bende erkinlik olursa katılırım.

@TheBilgin

Btwin Triban 3 yol bisikleti sayılmaz yol bisikleti görünümlü şehir/tur bisikleti düz yol haricinde pek kullanışlı değil üstündeki ekipmanlarıda sonra değiştirmenin maliyeti sıfır bisikleti geçer.
1500-2000 tl civarında 2.el Triban 500 veya 520 alabilirsin diğer markaların şanzıman seti claris veya sora setli yol bisikletlerinide tercih edebilirsiniz . 1000 lira bütçe ile yol bisikleti tad vermez .
Yol bisikletinde en önemli kural kadro boyunun sana tam olması denemeden bisikleti almanı tavsiye etmem .

@KarizmatikEmmi

Yol bisikleti ile fazla tecrübem olmadığı için direkt bisiklet almak istemiyorum. Yorumunuz için teşekkürler bisiklet alırken buna dikkat ederim.

@KarizmatikEmmi

İyi akşamlar. Birazcık araştırma yaptım ve 1.350 tl'ye bir triban 500 buldum. Decathlon'dan ömür boyu garantisi varmış. Bence fiyatı uygun. Aşağıya linki bırakıyorum incelerseniz sevinirim. Umarım bende bir Btwin sahibi olurum.

LİNK: (link)

@TheBilgin
Bu bisiklet muhtemelen paslanıp hurdaya çıkmıştır artık. İlan tarihi Haziran 2018 :D

Geri