Scudo Sports

Ankara

@paloschi06
bekleniyorsun abii çabuk iyileşmeye bak :D mesela önümüzde ki haftasonuna :D

@Cyanide
abi süpersin.. boy uzun tabi yukardan görüyorsun manzarayı :D ben sadece önümde eğilmiş popolar görebiliyorum :D

Scudo
Aramızda 9mart cumartesi günü bisiklet hareketi derneğinin “her bisikletliden bir ağaç” etkinliğine gidecek olan var mı?

• Beğen
Tepkiler: Snr U
Ne kadar saçma bir tartışma var ortalıkta... insanlar ANKARA'da yaptıkları bisiklet turlarının fotoğraflarını paylaşırken adab-ı muaşeret tanımlarına uymayan iki tane insan evladı biz ANKARA'yı sevmiyoruz diye araya girip girip duruyor... burası Ankara'yı sevmeyenler forumu değil ki be kardeşim...

Sen gel forumun en gereksiz üyesinden gereksiz paylaşım diye üyeye hakaret edip kışkırt, doğal olarak fevri hareket etmesini sağlayan mesaj atmış ol, o üye de sana fevri cevap verince tartışmayı sürdür, sonra gel suç sende değil de sana izin veren yöneticilerde diye veryansın et. Senin gibi gereksiz diyerek halâ hakaret ediyorsun ama farkında bile değilsin. Gereksiz bulduğun mesajı şikayet edersin veya o içeriği paylaşan kişi madem "gereksiz", engel tuşuna basıp engellersin. Ortalığı bulandırarak bir yere varamazsın. Aranızda kişisel mesele varsa, bunu özelden halledebilirsiniz. İnsanlar sizin dalaşınıza maruz kalmak zorunda değiller. Rahatlamak isteyenler engel butonunu kullansınlar. Basın engeli geçin görmeyin bunları kafanız rahat olsun. Bu arada Ankara güzeldir. En son 1999 yılında gelmiştim. Elbette oralarda çok şey değişmiştir. Buradan bütün Ankara'ya selam.

Edit: Diğer mesajlar silinmiştir. Bu da uyarı mahiyetinde kalsın diye bırakıyorum.

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
...hasretim nazlıdır ankara.
dumanlı havayı kurt sevsin
asfalttan yürüsün aralık,
sevmem, netameli aydır.
bir başka ama bilemem
bir kaçıncı bahara kalmıştır vuslat
kalbim, bu zulümlü sevda,
kar altındadır.

Ankarayı da Ankaranın insanını da seviyoruz. Seviyorum. Selamlar tüm dostlarıma, uzak kardeşlerime...

@Şeffaf

Biz de seni seviyoruz. Bir daha ki Ankara ziyaretinde muhakkak bir araya gelelim.

Pazar günü tura sabah baZı sebeplerden katılamadım fakat öğleden sonra tek başıma çıktığım turda neredeyse 3000km2 lik. Bu güzel şehrimizde 3 grup arkadaşımla ve birçok bisikletliyle karşılaştım/selamlaştık. Ankara bisikletli için muhteşem bir şehir

Dosyalar

• 5F627477-83D2-4FEF-ACB8-63D2D5885E16.jpeg
    5F627477-83D2-4FEF-ACB8-63D2D5885E16.jpeg
    640,6 KB · Okunma: 31
  • A5C69309-05F2-417A-9112-CB0A6CA4FF72.jpeg
    A5C69309-05F2-417A-9112-CB0A6CA4FF72.jpeg
    465,8 KB · Okunma: 31
  • 0E26D44F-346E-4B1A-8CED-FF0E7F3A6591.jpeg
    0E26D44F-346E-4B1A-8CED-FF0E7F3A6591.jpeg
    634,4 KB · Okunma: 29
Havalar ısınınca Ankara'nin her tarafında bisikletliler gün yüzüne çıktı ne güzel :) hepinize imreniyorum ama bisikletim yok :kötü::kötü:

• Beğen
Tepkiler: OrhanOzkaya
@drsalihsert
Hocam heves varsa nasipte olur :) isteyin yeter :)

@Snr U

Bu yıl dugunum var ondan sonra düze cikabilirsem yıllar sonra tekrar bir bisikletim olur inşallah tekrar :)

• Beğen
Tepkiler: OrhanOzkaya
@drsalihsert
hakkınızda hayırlısı olsun Rabbim tamamına erdirsin..
(link)

ama şu çift benim idolüm.. geziye çıktıklarından beri takip ediyorum. ve inanılmaz akıllıca bir iş yaptılar... konu illa gezmek değil ama düğüne harcanan paralar gerçekten afaki..
Şuan ki aklım olsa ben düğün yapmazdım. ( eşiminde düşüncesi aynı olduğu için rahat konuşuyorum.)

@BurakMehmet

Müstakbel eşim de böyle haberlere, bu şekilde dünyayı gezmeye çıkanlara hayran ilerde biz de yapabilsek keşke diyoruz ama mahalle baskısı mi diyelim ne diyelim düğün olmadan olmuyor bizim evlilik :) :)

Düğüne de iyi para harcıyoruz şu an ama yine de böyle dünyayı gezmeye çıkma hayalimizi canlı tutuyoruz.

@drsalihsert
sayın hocam düğünden sonraya kalırsanız kara güne kalırsınız benden söylemesi. bence borcunuz daha bir katmerli olsun ama bisiklet düğünden önce olsun:) şimdiden mutluluklar

@drsalihsert
Hayırlısı olsun hocam, ama bisiklet sürmek için öyle ahım şahım pahalı makinelere de gerek yok her bütçe de ki makine sürülür, yeter ki iki tekerli ve pedallı olsun :-D

Geri