Scudo Sports

Ankara

Scudo
Bence fiyatı uygun sahibi iyi bakmışsa eğer (0 km fiyatı 11000 ₺)

• Beğen
Tepkiler: Yolerdem
@Yolerdem

Performans bisiklette mosso reborn bak.

• Beğen
Tepkiler: Yolerdem
Bisikleti bugün gördüm 1000 km yapmıştır dedi sahibi, kadro hariç ufak tefek çizikler var, ben 6500 verdim o 7000 dedi, 6500’e bırakacak gibi ne dersiniz ?

@Yolerdem
İlanda 15 günlük yazıyor ve 1000 km yapmış diyorsunuz. Biraz düşünün.

@okaancetin Var ama en son ne zaman sürdüm hatırlamıyorum. Güzel bir yol. Özellikle Aysantı tarafına uğramadan kıyı güdül tarafından ayaşa gidilirse o zaman efsane yokuşlar ile sürülüyor. kıyı yokuşunu bulabildim. böyle güzel yokuşları var tavsiye ederim bu tarafları :)

(link)

@okaancetin ben ankara'da yaşamıyorum ne yazıkki. ailem ankara'da geldiğimiz zaman da işte izin oluyor, oda max 1 hafta. bu şeker bayramı gelmeyi planlıyorum uyarsa görüşürüz :)

Ankara merkeze yakın bir tırmanışta ben paylaşayım... Mamak tarafından Hüseyingazi türbe tırmanışı... Sevilen ve oldukça yorucu bir tırmanış...

57E2A511-AB0E-46E9-A9E2-4FC604446C6E.jpeg 99E36AD2-9A23-4D08-9768-9685DE51F4ED.jpeg

Buda Altındağ tarafı son tırmanış...

8C2C15BC-B8BB-483B-9BE5-B976770E8D2C.jpeg

@uslsy
ama abi ne öyle taytlı maytlı :D

@BurakMehmet

Taytı giydik bir de üzerine kılları kısalttık... :D

Merhaba. Ankarada yaşıyorum. Ev iş arası kullanmayı düşünüyorum. İşe gidiş kolay ama eve gidiş yokuş yukarısı(seyranbağları) . Çoğu zaman trafik oluyor ve kaldırım kullanmak zorunda kalıyorum(boşken).
Beni yormayacak, dediğim şekilde kullanınca sıkıntı olmayacak (çok çukur var) bisiklet önerilerinize açığım. 1500 tlye kadar çıkabilirim. ikinci el temiz bir şey almayı düşünüyorum. Tanıdık bir bisikletçi arkadaş sana dağ bisikleti olur dedi. Dağ bisikleti de ağır yokuşlarda yormasın istiyorum. Tavsiyelerinizi bekliyorum.

@emrb

2. el şehir bisikleti veya dağ bisikleti alabilirsiniz. O paraya alacağınız bir dağ bisikleti sizi yoracak kadar ağır olmaz. Dağ bisikleti aldığınızda sadece önde amortisör olsun yada düz maşada olabilir. O bütçeye Shimano acera,alivio hatta belki deore sistemli bisikletlerde bulabilirsiniz. Şehiriçinde kullanacağınız için dişli dağ bisikleti lastiklerden ziyade biraz daha düz olan asfalt lastiklerinizi seçmenizde fayda var. Birde kadro boyu olayı var. Boyunuza göre bir bisiklet almanız iyi olur. Size küçük veya büyük gelen bir kadro sürüş konforunuzu çok fazla etkiler.

Salcano Cıty Fun 50hd 700cc bu bisiklet forumda var ama bütçenize göre daha üst seviye bisikletlerde bulabilirsiniz.
Bianchi 28" Touring 727
Merida Crossway 20v
Carraro Sportive 330 bu bisiklet biraz daha fazla ama bakmanızda fayda var.

• Beğen
Tepkiler: Snr U
@Bisikletli Gezgin hocam aslında söylenebilecek herşeyi söylemiş fakat sıkışık trafik ve mobilite açısından katlanır bisikletleri de dikkate almanızı öneririm...

• Beğen
Tepkiler: Bisikletli Gezgin
Şuan flexi 121 var zaten. Onu satıp büyük bir şey almak istiyorum.

@emrb

Mtb alacaksanız bile kilitlenebilir(sertlik ayarı değil) maşalı olmasına dikkat edin. Geniş lastikleri, küçük aynakolu, amortisörü bayır yukarı kaldırımlarda epey işe yarayabilir.

Eğer ileriye dönük kullanırım şehir içi turlar yaparım yukarıda dendiği gibi şehir tur bisikleti seçebilirsiniz. Ama alırken bence yine kitlenebilir amortisör maşa, geniş lastik, küçük aynakol olmasına dikkat edin.

Şu an kullandığınız katlanırla çıkabiliyor musunuz yokuşları? Eğer çukurlarda sorun yaşamıyorsanız sert maşa ve ince lastik ile de yaşamazsınız.

40-60 kmlik mümkün olduğu kadar güvenli sürüş yapabileceğim güzergah arıyorum, tavsiyeleriniz nelerdir?

@pantera

Başlangıç noktası neresi ?

Geri