Scudo Sports

Ankara

Scudo
Merhaba, ben de aranıza yeni katıldım :)

Şimdilik çok amatörüm. İki gün önce Carraro sportive 224 alarak aranıza katıldım. Bahçelievlerde oturuyorum. Aldığım günden beri yağmurdan dolayı süremedim (zaten bahçelide sürmekten de tırsıyorum açıkçası)
Decathlondan kask, eldiven, mini onarım seti, gözlük aldım. Bunlar dışında sizce ne almalıyım? (refklektör,far, ayna vb.)

Bir de amatör de olsa birlikte sürebileceğim birileri var mıdır?

teşekkürler.

• Beğen
Tepkiler: Cocu ve Cyanide
@ertuncerdem

Selamlar.. Hoşgeldiniz. Adınızı Soyadınızı Gsm Numaranızı özel mesaj atarsanız whatsapp sürüş grubumuza ekleyelim..

@TahirSoyaslan

Hayır. Buradan kendimiz oluşturduk. İsmi cismi yok henüz. Yeni bir grup.

---------------------------------------------------------------------

Bu hafta katılım sayısı az da olsa @BurakMehmet ve @nusret emre ile ilk buluşmamızı gerçekleştirdik.

Eymir > Haymana > İncek > Oran > Eymir güzergahında 2 saat 38 dakika, 52km lik güzel bir gezimiz oldu.

Nedense çok fotoğraf çekemedik belkide acemilikten. Bir sonrakilerde daha çok katılım ve bol fotoğraf ile... Sürüş whatsapp grubumuza katılmak isteyenler bu linki kullanabilir. (link)

(link)

ankabis-1.jpg

ankabis-2.jpg

(link)
grubun whatsapp giriş linki...

Herkese selamlar, eski bir izci olarak yollar öncesinden çamkoruda mahalli kamp yapmıştık tabi izcilerin özel bir yeri olması ve gurup ile birlikte gittiğimizden bi sıkıntı yoktu ( yıllar önce ).
Öncelikle 1. Sorum bu 2 tabiat parkında kamp atmaya ateş vs yakmaya normal insanlarla gittiğimizde izin veriyorlar mı ?
2. Aslında en kısa süre öncesinde buralarda kamp yapmış birisi var ise tecrübelerini duymak isterim.
3. Ankara’ya yakın rahatça kamp atıp , konaklama yapacağımız , ateş yakacağımız bildiğiniz güzel bir yer var mı.
Şimdiden teşekkür ederim.

• Beğen
Tepkiler: BurakMehmet
@senolkara başta biraz alışma süreci sonra sıkıntı olmaz. Rahatlıkla gelebilirsiniz. @sonyaz hocam tersine bir rotada pedallıyor...

@BerkayVuran Hoşgeldiniz... :harika:

@gökhanşahin merhabalar...:harika:

@Wizincanus

Yine Çamkoru'ya kamp atan arkadaşlarım oldu. Ayrıca Beypazarı, Sorgun Göleti, Işık Dağı, Aluç Dağı gibi alanlarada çok sayıda kişi kamp atıyor...

• Beğen
Tepkiler: sonyaz
@Wizincanus
Selam... Ankara yakınında kamp yapıp ateş yakabileceğiniz bir çok mekan var.
Çamkoru izci kampı şuan kapalı İşletmecileri Aşkın abiler eğitim sektöründe ilerliyorlar.
illa güvenlikli bir yer istiyorsanız "şahinler tabiat parkı" veya "mokamp" kamp alanı güvenlikli ve içinde ateş yakılabilecek alanlar mevcut.
daha fazla detay isterseniz sorunuzu detaylandırıp sorabilirsiniz..

@BerkayVuran

Hangi klinik? Hoşgeldiniz...

hayır neden bu grupta bu kadar çok psikolg terapist falan var? bana bir şey mi ima ediyorsunuz :D :D

• Beğen
Tepkiler: Cocu
@BurakMehmet

:D Sana yakınlaşalım diye ailen tuttu bizi.

@uslsy tamin etmiştim... geçen annem dua ederken "Allahım sen benim çocuklarım torunlarımın sağlığını sıhhatini koru oğluma akıl fikir ver " demesinden anlamıştım birşeyler..

• Beğen
Tepkiler: Cocu
Geri