Scudo Sports

Ankara

Scudo
  • Beğen
Tepkiler: Cocu
arkadaşlar merhaba evim dikmen keklikpınarında işyerim keçiörende.şehir bisikleti alma arefesindeyim.günlük totalde 35 km yolum var..konya yolu Mevlana bulvarını kullananınız oluyormu? açıkçası biraz tereddütlerim var, bisiklet yolu yok dahası trafikte kimseye saygı yok başıma iş alırmıyım sizce..teşekkürler iyi forumlar

• Beğen
Tepkiler: Bisikletli Gezgin
@senolkara bildiğim kadarı ile @CeCeKa bu güzergahı kullanıyor sürekli. Bir ona sor istersen.

• Beğen
Tepkiler: CeCeKa
teşekkürler :harika:@uslsy

• Beğen
Tepkiler: CeCeKa
@senolkara bisiklet alma arefesindeyim demişsiniz. Kondisyonunuzun az oldugunu dusunerekten sunu soylemek isterim.Bahsettiğiniz güzergah biraz kondisyon ister. Her gün ise gidip gelmek hirpalayabilir.

Ayrica konya-samsun yolu bazi noktalarda yol ayrimlari neticesiyle zorluk çıkarabilir. Mesela Eskişehir yolu sapagi. Orada hiziniz yuksek olacak ki o sapaga girecek araclardan rahat kacabilesiniz. Ya da araçları bekleyip gececeksiniz. Bunu için bisikletle trafikte fazla surmuslugunuz yoksa ,tavsiye etmem şahsen.

Olmayacak bisey de degil tabi ki. Yavas yavas gidersiniz. Benim deginmek istediğim nokta şu ki, bedenen ve trafik dolayısıyla efor sarfettirecek bir güzergah orasi 2 gün sonra bisikleti bırakmayın :)

Çıtayı cok yukseltmeyip tat almaya bakin derim. 35 km cok hocam :) Ben bir yere gideceksem bulvarlari degilde varsa mahalle aralarını tercih ediyorum genelde. Mesela Sizin ordan mevlana bulvari yerime Beşevler tarafina gidecekksem balgat Ceyhun Akif kansu - milli Kütüphane- Bahçeli guzergahini tercih ederim şahsen. Ama ordan Keçiören :( yok yani. Iskitler Fatih koprusunden falan gececksiniz... Bilemedim :). Biraz yollarda tecrube edinip bu 35. Km yi öyle deneyin derim.

Son olarak egzoz dumani sıkıntı. Ara yollar candir.

Bunlar benim düşüncem tabi. Iyi surusler

@senolkara
Merhaba,
Ben o yolu kullanıyorum. işim öveçlerde evim subayevlerinde. Trafikte sadece uyarma amaçlıda olsa solumdan geçerken önce kornaya basanlar haricinde sıkıntı yaşamıyorum.şu aralar aynı yolu kullanan aynı saat aralığında çıkan 4 kişiyiz. bir şekilde denk geliyoruz bilmiyorum belki forumdandır arkadaşlar.Ben ayna kullanmadan önce yol ayrımlarında çok sıkıntı yaşıyordum şimdi ayna kullanıyorum o sıkıntım da azaldı...
NOT: eve dönüş yolunuz ciddi rampa göründüğü kadar düz değil..

@BurakMehmet merhaba Burak bey yanıtınız için teşekkür ederim.eve dönüş yolu için kepekli yokuşu beni yorarsa ki yoracağa benziyor alternatif güzargahlara yönelebilirim..taarus avm nin oradaki kavşaktan dikmen caddesine saparak yolun devamında kekliğe devam edebilirim mesela..benim aklımda şehir bisikleti almak vardı ama forumda dün tanıştığım bir arkadaşın bana yol bisikleti almam konusunda ciddi tavsiyeleri oldu ve haliyle benimde kafam karıştı:) siz hangi bisikleti kullanıyorsunuz sizin görüşünüz nedir öğrenebilir miyim?

@Rockrider06 aynen abi kask aynası... daha mantıklı geldi bana o yüzden kask aynası seçtim.

@senolkara Ben trekking kullanıyorum. kron tx300.. benim kullanım tarzımdan dolayı yol bisikleti olmuyor bana ben biraz serseri işi kullanıyorum. Bence sizde kendinizi ölçüp biçmeden ne istediğinizi tam olarak anlamadan bisiklet almayın. Yol bisikletinin asfalt üzerinde büyük artıları var ama ciddi bir disiplinde istiyor gibi. Ben o disipline uyduramadım kendimi.

@BurakMehmet ben de ilk iş kask aynası alacağım o halde .
pekii marka model nedir sendeki ben zefal in kask aynasına bakmıştım bi ara 60 tl gibi bişiydi.

• Beğen
Tepkiler: Cocu
@Rockrider06 sürerken titreme ayar kaçırma vs olmuyor sadece evde muhafaza ederken oluyor.

yeri yüzüncüyıl postanesi ile yanyana telefon 285 03 06 Celal abi.. Boya korumacı Burakın selamı var dersen güzelde indirim yapıyor sağolsun...

@BurakMehmet

Disiplinin yanında bir de tayt istiyor.. :D Sırf tayttan dolayı yol bisikleti almadim. Almiycam da. :kötü:

@uslsy

Bende böyle düşünüyordum, yol bisikleti alınca hissiyatım aşağıdaki gibidir :)

(link)

Geri