Scudo Sports

Ankara

@uslsy aleyküm selam.. Erem abim canımdır.. Motora ilk başladığımda az kafasını ütülemedim. Sizde akşam herkese selam söyleyin abi..

• Beğen
Tepkiler: uslsy
Scudo
@BurakMehmet
Tamamdir iletirim. Ben de ütücüsüyüm Erem abinin. Kaderi bu demekki.. :D

• Beğen
Tepkiler: BurakMehmet
@uslsy umarım birgün beraber pedallar araziye de beraber çıkarız..

• Beğen
Tepkiler: uslsy
@BurakMehmet
Evet.. Yapalım..

Arkadaşlar bir kaç ay sonra uzun soluklu bir tura çıkacağım , fuji touring bisikletimin bakım işlemi için ANKARA da güvenilir işinin ehli kim vardır nereyi önerirsiniz , teşekkür ederim :)

@felixyakuza

Decathlon a goturebilirsin yada birlik mahallesinde Mehmet Arslan var. 05357890271

@felixyakuza Decathlon nata vega onur bey çok ilgili ve konuya hakim veya sincan da emre bisiklet harun bey bisikletçi dostu ve bilgilidir

@felixyakuza Fuji'nin Ankara yetkililerinden bir firma olarak güngörleri öneririm, ne kadar öncesinde telefonla görüşüp sıkışık olmayan bir zamanda bırakabilirseniz o kadar detaylıca ilgileneceklerdir.

• Beğen
Tepkiler: felixyakuza
Bayramda burada olanlar var mı?

Bir organizasyon çevirelim. Başka kimler var ki..

• Beğen
Tepkiler: Cocu
@uslsy
bayramın son günü Ankarada olacağım. katılmak isterim.

• Beğen
Tepkiler: Cocu ve uslsy
Tamamdır. Nasıl rahat organize oluruz sizce. Katılacaklar bana numarasını dm atsa da bir whatsapp grubu mu kursak. Yada alternatif aklınız bir yöntem geliyor mu?

@uslsy olabilir whatsapp grubu kurmakta benim için iyi sabit bir grup oluşturmuş oluruz belirli rotalar gezilen yerler vs vs

• Beğen
Tepkiler: Cocu
Evet bana da mantıklı geliyor. O zaman isteyenler bana dm atsın numaralarını isim ve soyadlarını yazarak bir grup oluşturalım.

Bunda yada bir sonrakilerde rahat organize olalım..

Bayramda ben de Ankaradayım. Organizasyon yapılırsa o anki duruma göre katılabilirim.

Geri