Scudo Sports

Ankara

@suatsvn

Keyifle binin. Merhaba..

• Beğen
Tepkiler: suatsvn
Scudo
@Ömer Ş. valla bravo , neydi bisikletiniz ? dişli oranları vs

• Beğen
Tepkiler: uslsy
Yokuş diyince benim en sevdiğim cinnahtan turan güneş ve orana giden yokuş silsilesi. Neden seviyorum? Güzergahta park bahçe bol dinlenmelik. Sonunda da ODTÜ ormanı var. Dönüşte yokuş aşağı, Yenimahallede oturduğum için. :)

@korayg

27 vites MTB (Sedona 741) ile çıkmıştım. Tek nefeste değil tabi :) Vedat Dalokay Cad. var Türközü tarafında, Nene Hatun kadar olmasa da iyidir. TRT yokuşunu tek geçerim ama :bsmagryr:

• Beğen
Tepkiler: uslsy
mamak bölgesinde hafta sonları ortak program yapabileceğim arkadaşlar varmı?

@Rockrider06 keçiörendeyim ama ortak plan yapabiliriz isterseniz

O halde Ramazandan sonra arasalim lutfen....

@felixyakuza ramazandan sonra hafta sonları senin önderliginde turlamaya baslayalim o halde.
Tesekkurler

Arkadaşlar Merhaba,
Bende Ankara'dan bisikleti geç keşfetmiş birisiyim.
2 yıl önce eşimle eymirde turlarız diye b'twin hoprider 300 bisiklet almamla başladı... Zaten motosiklet kullanıyorum ama bisiklet daha farklı gelmeye başladı. motosikletten daha kompakt ve daha fazla efor sarfedilen bir yapı.. Eymir bisikletçisi olacağım derken bide baktım o sene 4000 km yapmışım.
Bu sene başında bisikletimin çalınmasıyla yeni bir bisiklet arayışına girdim. Marin fairfax sc4 almak istedim ama güncel kur ile fiyatlar çok çok yükselince ulaşmak zor oldu. bende 1-2 sene binerim diye Kron TX300 aldım geçen hafta.. şuan 200 km ye yakın yol yaptım. Keyif aldım sadece lastikler biraz can sıkıcı. Çok sert..
Ankara içi gezilerde tecrübeli arkadaşlarımla pedallamak isterim.

@BurakMehmet facebookta gruplar mevcut Ankara'da turlar düzenleyen, BGB, Maceracı Gezginler, Çayyolu Bisikletçileri vb. bu gruplardan sizin için uygun olan (rota-tempo-gün) katılmanızı tavsiye ederim. Ben bu sene Maceracı Gezginler ile performans turlarına katılıyorum, tecrübelerinden faydalanarak yapılan turlar hem eğlenceli hem de güvenli oluyor benim açımdan.

@Pureal Teşekkür ederim bu facebook heryerde karşıma çıkmaya başladı artık kullanmak gerekecek sanırım :D

Kaçınılmaz oldu face @BurakMehmet bende senin gibiydim face te grupları takibe başlamakla başladı herşey :)

@Rockrider06 ben çok kullanıyordum.. hobi çok bende.. Kayak -offroad- kamp/karavan- Crawler-scuba- motosiklet derken bir baktım telefon elden düşmüyor günde 3 kere şarja takmazsam telefonu olmuyor... Ev halkı ile paylaşımlarım azaldı vs hemen kapadım sosyal medya profillerini çıktım whatsapp gruplarından.. bi instagram kaldı şimdi kafam rahat :D ama bisiklet çok uzak olduğum bir konuydu. Motor grubundan bir Erdem abim var adam çok güzel yiyor içiyor filinta gibi.. ben sürekli diyet yapıyorum tosun gibiyim :D dedim bu işin sırrı bisiklet..Böyle girdim işte konuya..

@BurakMehmet doğru karar diyelim o halde :)
ramazandan sonra hafta sonları ABİDOSD ile turlamaya devam + kendi aramızda tanıştığımız forumdaşlarla gezmeler ,sizide görmek isteriz tabiki.

• Beğen
Tepkiler: BurakMehmet
@BurakMehmet

Offroad mu? Hangi grup?
Benim canavar da arkada yatıyor. NoName Offroad clup..

ss-9.png

@uslsy noname mi :D abi ben noname in kurucu üyelerindenim :D bahsettiğim konu yüzünden gruplardan ayrıldım ama hala görüşüyorum herkesle... bunlarda benim hayvanlar

Dosyalar

• IMG_E5082.JPG
    IMG_E5082.JPG
    120,5 KB · Okunma: 24
  • IMG_E5083.JPG
    IMG_E5083.JPG
    143,2 KB · Okunma: 23
  • IMG_E5084.JPG
    IMG_E5084.JPG
    103,8 KB · Okunma: 23
@BurakMehmet

Vayyy.. Kimlerle görüşüyorsun.

@uslsy görüşmediğim kimse yok.. hepsi hala arkadaşım.. siz akşam iftara gidiyormusunuz :D

@BurakMehmet
Evet gidiyorum. Simdi Erem abi ile konusuyorduk c9k severim selam soyle dedi.

Geri