Scudo Sports

Ankara

@Owlknife
Gümbit (Mimarlık fakültesi Bisiklet Topluluğu) 2005te kurulmuş köklü bir topluluk. Yönetimde ki sıkıntılardan dolayı pek tanınmıyor ama çalışmalara başladık haberdar olacaksınız :) Instagram sayfamız @gumbit takip edebilirsiniz.

Scudo
Az önce Çankaya Belediyesini aradım. Kizilayda bisiklet park yeri olmadığını kucuk bir alana böyle bir yer tahsis edilmesini istedim. Ona büyüksehir Belediyesi bakıyor dediler. Sinirlendim ve kisaca tamam diyip kapattım. Anlamıyorum..

Geçenlerde sivri bir logar kapağını(resmi ekte) 153 e şikayet ettim. Ptt nin dediler onlari arayin. Ptt yi aradım onlarda kapak Türk Telekomun, onları arayin dediler. Ve yine sinirlendim kapttim telefonu. Bir daha da ugrasmadim.

Yinede 153 u arayip Kizilayda bir bisiklet park yeri yapılmasını talep edicem. Sizden ricam bos bir vaktiniz olursa 5 dk. nizi ayirip 153 u arayip aynı talepte bulunmanız. Mavi masaya formda gonderilebilir.Kizilaya bircok insanin isi düşüyor. Hepimiz için yararli olur boyle bir park alani diye düşünüyorum. Tesekkurler.

@enes_vl mazgalı ters mi ne kapatmışlar araçlar için de tehlikeli,dediğiniz çok mantıklı çok kişi ararsak hallederler

İyi günler herkese...Bir kaç senedir bisiklet yarislarina meraklıyım izleyici ve takipçisiyim daha dogrusu. Bir bisikletim yok ne yazık ki ama burası çok hoşuma gitti forumu takip ederek birşeyler öğrenmeye çalışıyorum. Su an öğrenciyim, ilerde belki ben de bisiklet sürücüsü olarak aranıza katılabilirim.

Merhabalar aranıza Ankara Batıkent den katılıyorum. 2 Yıldır giriş seviye yol bisikleti kullanıyorum. Salcano xrs 050 kullanıyorum. Etkinliklere takip ediyor olacağım. Forumda yeniyim :)

Çocukluk hayalini gerçekleştirmek üzere forumu bulmuş Ankara'lı biriyim :) Herkese selam :)

Hoş geldin sefa geldin...hayaller neler.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@bhr42 çocukken bizim orada bisikletçi olmazdı, yani standart kenar mahalle işte, bir bisikletçi abimiz olur, bir şey olduğunda bize "git şunu al gel" der gerisini ya o yapar ya bize yapmayı öğretirdi. o zamandan beri hep kendim bir bisiklet toplayayım, istediğim zaman istediğim gibi çıkıp gezeyim derdim. tabi tür, cins, cibiliyet bilmem. o zaman hepsi bizim için "bisiklet" idi. şimdi şehirde kullanabileceğim, mümkünse boyasından vidasına kadar her şeyini, gerekiyorsa yıllar da sürse toparlayabileceğim bir bisiklet yapmak istiyorum. bakalım ne kadar ilerleyebileceğiz :)

Şu an varmı bisiklet peki..

@bhr42 yok, araştırıyorum, eski alıp onu restore etmek asıl amaç ama nereden ne alınır, nasıl bir bisiklet almalı, şu anda piyasa nedir gibi bir çok soru var cevaplanması gereken.

İnş.gönlüne göre bulursun bir bisiklet bence bildiğin gördüğün mahalle bisikletçilerini bi gez bazen ellerinde toplamaya değer orjinal kadrolar bulunabiliyor ucuza alabilirsin diye düşünüyorum.

• Beğen
Tepkiler: ares0027
selamlar arkadaşlar Ankara’da brompton genel bakımı için önerebileceğiniz bir yer var mı? Şimdiden teşekkürler...
sevgiler

Merhabalar uzun bir aradan sonra telrar aktif hale geldim bundan 6 ay önce bir kaza geçirip sağ kondili(çene) kırdım o yüzden bir fobi oluştu. Ama kararlıyım bir iki yıl içerisinde katlanır bir bisiklet alıp tekrar deneyeceğim ama bu korkumu yenmem için bir DH kaskı almayı düşünüyorum şu bol hava kanalı olanlardan ama internete baktığımda bir iki model gördüm ve birde bisikletçiye gitmek gerektiğini düşündüm de gel gelelim soruna mahalle bisikletçisi dışında bildiğim bir bisikşetçi yok özellikle de DH kaskı satan. Ve bu mahalle bisikletçilerine de güvenemiyorum zira düştüğüm bisikleti ondan almıştım ve bisikletin kalitesinin önemini bilmiyordum. (anlamış oldum) büyük ihtimalle btwin alırım ancak kask konusu beni düşündürmüyor değil

bazılarınız diyecektir bir iki yıl neden bekliyorsun diye onlara cevabım aile. Korkuyorlar ve buna izin vermezler ilerde yatışırlar o yüzden...

Ankarada özelliklede Yenimahalle de önerebileceğiniz işinin ehli bir bisikletçi önerebilir misiniz?
şimdiden cevaplayanlara teşekkkürler.

@enes_vl diğer logar kapakları genel olarak düz ise son çare bunu alıp bi köşeye atabilirsin. Sonra ara kapak yok de mecbur yenisi gelecek :D

@drsrdr Erdoğan lar bisiklet brompton satıyor diye biliyorum. Orada yaptira bilirsiniz. Şahsi fikrim markanın önemi yok. Erdoğanlar pahali olabilir. Anittepede redbisiklet var orada da yaptirabilirsiniz. Birde kolej tarafinda bilgic bisiklet var. Bunlar arasinda bir tercih yapabilirsiniz. Birde sincanda emre bisikletten memnun olanlari duydum.

@Wizard Yenimahalle de performans bisiklet var. Ama dh kask var mi bilmiyorum. Erdoğan lar veya delta bisiklette vardır. Batikent doga bisiklette olma ihtimalide var. İnternetten fiyat karsilastirarak tercih yapmanizi öneririm. Bu firmalarin web siteleri var ziyaret edin bir isterseniz.

@Kunget ugrasmadim. Kamu yarari icin ben gerekli yerleri bilgilendirdim. Kendileri bilir. Onlarda sahsi yararimaymis gibi baskasina yonlendirdiler. Orada oturmuyorum ve cokta kullanmıyorum.

Selamlar. Ankara Batıkentten Mert ben. 25 yaşındayım. Arazi araçları ve offroad ile uğraşıyorum. şu sıralar zamansızlıktan ilgilenemediğim spora çocukluk sevdam bisikletle dönmek istiyorum. ancak ne almam lazım nasıl bir şey olması lazım hiçbir fikrim yok. boyum 196 yani sanırım 29 jant bir bisiklete ihtiyacım olacak. şehir bisikleti istemiyorum yalnız. dağ veya cross ( sanırım öyle geçiyor hatam varsa mazur görün :) ) bisikleti istiyorum. aklımda bütçe ayırabilirsem skoda mtb xc var şu an. ancak daha düşük fiyatlara önerileriniz varsa hepsine açığım. şimdiden çok teşekkür ederim. saygılar

• Beğen
Tepkiler: Bisikletli Gezgin
Geri