Scudo Sports

Ankara

Teşekkür ederim arkadaşım. Kron tx 800 düşünüyorum. Epey bi araştırdım. Biraz kondisyon sağladıktan sonra uzun yol yapmayı düşündüğüm için bu alet cazip göründü bana. 1200-2000 lira fiyat aralığında bi şeyler ayarlayacağız bakalım. Yol bisikleti olmalı kararım ondan yana

Scudo
@Estarabim Eymir'de bisiklet sürme fikrinizi yeniden gözden geçirmeniz gerekebilir ilerleyen zamanlarda zira orada bisiklet sürmeye giden kişilerin çoğu bilinçsizce davrandıkları için birçok kazaya yol açma potansiyeli taşıyorlar. Bir seferinde zinciri atmış iki kadının yolun ortasında durarak tamir çabası beni ciddi bir kazaya götürüyordu, tabii ki havanın temiz olması en güzel durum fakat bu tarz durumları da göz önünde bulundurmak gerekiyor bilginiz olsun :)

@Pureal evim vedat dalokay da ve en müsait yer eymir benim için. Şehir trafiğinde korna ve maganda kargaşasındansa bisikletinin sağlığı için mücadele eden insanların samimi telaşesi daha candan ve daha az riskli göründü gözüme:) tabii ki temkinli olmak gerekli. Teşekkür ederim.

2 ay aradan sonra tekrar başlamayı istiyorum. Yalnız hava çok soğuk. Önerebileceğiniz kıyafetler var mı ? İnternette kayboluyorum, hiç bir üründe karar kılamadım :D

Arkadaşlar merhaba alanyadan ankaraya taşındım fujimi de getirdim ankarada gerceklesecek turlara şehiriçi veya uzun soluklu tekliflere açığım bölgeyi tanımak siz bisikletli dostlarımla kaynaşmak isterim ınstagram: csgn.yasarkemal mutlu pedallar

• Beğen
Tepkiler: BarkinD
Pazar günü Kızılay buluşmalı Göksu turu gerçekleştirilecek, katılmak isteyenler olur mu acaba?

@Pureal grip olmasam dusunurdum. Bgb nin grup rotalari guzel gozukuyor.

bende gelmek isterim ama o kadar yola dayanamam. Daha 3 4 aydır kullanıyorum. yaşta ileri. ama hava çok güzel tavsiye ederim. ben bugün 25km sürdüm

• Beğen
Tepkiler: burcinhan
Manisa da yaşıyorum ama tatil dolayısıyla Ankara dayım yazları da geliyorum bisikleti getirsem tur güzergahı olarak nereleri önerirsiniz?

@historiyst kondisyona bağlı olarak, Eskişehir ve İstanbul yolu kullanılarak yapılan turlar benim için ideal oluyor. Güzergahtan çok birlikte gideceğiniz tur arkadaşları daha eğlenceli hale getiriyor turu bu arada :)

• Beğen
Tepkiler: historiyst
Muhakkak tur grup olarak daha zevkli olur ama ben yalnız kurt misali hep tek başımayım malesef kimse yok arıyorum herkesin işi var hava soğu filan bahane hazır ... :uzgnm:

@historiyst gruplar var haftanın belirli günleri sürekli olarak turlara devam eden, çayyolu bisiklet grubu, maceracı gezginler, peloton ankara, ankara bisiklet gönül birliği gibi birçok topluluk mevcut, bunlardan sizin için gün-saat-hız-mesafe uygun olan birini seçerseniz hem sizi motive eder hem de güzel arkadaşlıklar kurabilirsiniz. Ben de bir süre tek çalıştım bahsettiğiniz çekinceler nedeniyle, fakat sonra fark ettim ki bir çok farklı gruptan size uygun birisine dahil olabiliyorsunuz ve tembellik yapmak yerine toplu hareket etmek biraz daha motive edebiliyor sizi ;)

• Beğen
Tepkiler: historiyst
@Pureal Eyvallah da mesele çekince değil benim grubum yok yaşadığım yerde sürekli yalnız turluyorum çünkü herkes bahane üretiyo ...

@Şafak Atilla Akpınar Haklısınız lakin uzun vadede canı sıkılıyor insanın,konuşmak veya psikolojik olarak yalnız hissetmemek istiyor demekki;yoksa rota ve mola konusunda o anki durumuna göre hareket etmek güzel tabiiki ... :harika:

Herkese selamlar Gazi Üniversitesi Spor Bilimleri öğrencisiyim Bianchi city 413 model bisikletim var okula bisiklet ile gidip geliyorum (6km mesafede) okulun bir bisiklet topluluğu olmadığını farkedip Gazi Bisiklet Topluluğu'nu kurmaya giriştim bu konuda bu forumdan çok yararlanıcam. Sizden ricam; Merkezi yerlerde buluşmalı turlar düzenleyen gruplara ulaşmamda yardımcı olmanız. Facebook kullanmıyorum özelden numaramı atabilirim whatsapp gruplarına ekleyebilirseniz çok mutlu olurum. Bu arada Gazi'de okuyan varsa Topluluğa beklerim 1 ay içinde resmi olarak açmayı planlıyoruz kurucu üye eksiğimiz var kurucu üyeler arasında bulunmak isterseniz konuşabiliriz.

@Gazibisiklet hangi fakülte ben iibfdeyim

gazinin wp grubu var ayrıca isterseniz ekleyim

Geri