Scudo Sports

Ankara

@aynakol
O tam olarak öyle olmuyor, çünkü duraklayarak, devam ederek bir şekilde tamamlanabildiğinden sonunda herkes çıkabiliyor.

Scudo
Her akşam birlik mahallesinde turluyorum çıkan arkadaşlara eşlik ederim.

Herkese merhaba. Akşamları beraber turlamak isteyenler varsa buradan yazsın lütfen. Bisikletlerimizde gezeriz.

Gezelim hocam. Birlik mahallesindeyim bende.

• Beğen
Tepkiler: turac000
hocam ben balgattayım. isterseniz whats up grubu kuralım ve herkes için uygun saatler belirleyip turlayalım

Balgatta güngörler bisiklete haftada 2 gün geliyorım

Yıldızdayım gece çıkıyorum genelde denk gelirse gezeriz tabi.

Ankara Gazi mahallesindeyim size ne kadar yakın yada uzağım bilmiyorum ama katılmak isterim yakınsam öğrenciyim gölbaşındaydım geçen sene yeni geçtim merkeze o yüzden pek bilmiyorum

Gazi mahallesi yenimahallede diye biliyorum. Biz yukardayız hocam. Gelmesi kolay dönmesi biraz meşakatli

Ankaralı Arkadaşlar
İşim gereği günde en az 2 AVM ziyareti yapıyorum. Ankamall Optimum ve Kentpark
dışında pek park yeri göremedim. o yüzden şimdilik bisikletle gitmeye cesaret edemiyorum.
Bayramdan sonra Ankaradaki birçok AVM"ye başvuruda bulunacağım. Dönüş olursa
buradan paylaşırım

Özellikle Kızılay'da park yeri bulmakta zorlanıyoruz.Kızılaya herkesin işi düşüyor.Eminimki oraya güvenli bir park yeri yapılsa çoğu kişi kullanır.Çankaya Belediyesine bu yönde istekte bulunabiliriz.Bizzat ben yapabilirsem internet yoluyla veya dilekçe yazarak bu isteğimi bildirmek istiyorum.

Ben defalarca Ankara Büyükşehir'e (belediye yazmaya elim varmadı) tweet attım. Birkaç kez başkanına da.
Ancak malum Ankara'da bir belediye olmadığı için bu konuyla ilgili bir adım da olmadı.
Yine de yapalım diyen her arkadaş bir tweet, bir mail falan atsa bir kişi bir kişidir; belki dikkat çeker.
Arcadium'da da var bu arada bisiklet parkı..
Kısaca şehirde bu işi avmlerden başka üstlenen kimse yok.

beyler bende gelebılırım. niğde de ki biiskletimi bu hafta ankaraya tasıyorum.. işe bisiklet ile gidip gelmeyı dusunuyorum.. ayrıca fazla kiloları da bisiklet ile atmak istiyorum.. haberleselım demetevler de oturuyorum..

demetevlerde yasayan var mı arkadaslar ? istanbul yolu cıvarın da ya da demetevlerın merkezinde :) varsa beraber bisiklet sürebiliriz :)

3 sene önce ordaydim .Şimdi Konyadayim. Gençler dondurma ile şanlı durum favorim birde bağdat caddesi ile 1 cadde köşesinde aşağıda ayakkabıcı var. Bildiğim en iyi ayakkabı ustası.

@aqladikca06
Tamam hocam haberleşiriz sen numara yolla istersen özelden. Ben anadolu mahallesinde oturuyorum az yukarda, demet parkının üstünde, yakınız.

Bisan laım 90 yada 80 modeldüz vitessiz tek kadro

Valla sezon basinda eymir trt yi 10 12 dakkada cikiodum gecen hafta 8 buçuk dakkada ciktim

• Beğen
Tepkiler: Bisikletli Gezgin
Geri