Scudo Sports

Ankara

Konuyu doğru yere açtığımdan emin değilim ama size bir sorum olacak.

Ankara'nın her yerinde rahat bir şekilde bisiklet sürülebilir mi pratikte?

Örnek olarak kendimi vereyim. Odtü öğrenciyim ve Cebeci de oturuyorum. Evden üniversiteye giderken ama şu yoldan uzak dur diyeceğiniz bir yol var mı?

Vereceğiniz cevaba göre bisiklet alıp almamayı düşünüyorum*

* bisiklet sürmeyi bildiğimi de belirteyim

Scudo
İstediğin sürece her yerde bisiklet sürebilirsin.. Bu tecrübe meselesi biraz.. Ve istekli olmak gerekli.. Ha bir de sabırlı ve sinirine hakim olan biri olman senin iyiliğine olacaktır:) Bu arada bu haftasonu İstanbul'a gittim ilk defa.. Ankara'nın gözünü seveyim:) nem yok, trafik bu kadar yoğun değil, İstanbul kadar büyük bir şehir değil:)

• Beğen
Tepkiler: Ender Alıcıoğlu
teşekkür ederim bisikletimi aldıktan sonra forumdaki ankaralıların tertiplediği buluşmalara ve gezilere katılırım inşallah...

merhaba arkadaşlar,ankara dışında olduğum için daha bi ısındım buraya :) ya ben ankaralı bmx ve street yapan arkadaşlarla tanışmak,buluşmak ve onlardan öğrenmek istiyorum.(derinlemesine bisiklet konularına yeniyim)

yaw 5 gündür kimse bakmıyor galiba buraya :) ankaralı street ve trial yapan arkadaşlar nerdesiniz??? tanışalım kaynaşalım yaw.

:) çoğu tatilde ya da mangal sefasında :) mecliste takılan arkadaşlar var bildiğim kadarıyla...

tatil ha,mangal ha,bana ne kadar uzak kelimeler bu yaz :...( benim yerimede denize girin ,indirin köfteleri mideye arkadaşlar :.) saol papilloniac uğrarım meclise,tabi batıkentte yaşadığım için meclise bisikletle gitmem bi hayli zor(tabi metroya bisikleti sokabilirsem olur hehe :p )

Herhalde Kızılay,Meclis kavşağı,Eskişehir yolu güzergahını kullanırsın.Tatsız bir yol,çok yoğun trafik var.Bisikletle ODTÜ'ye gidip gelmenin pek doğru olduğunu düşünmüyorum.Hem tehlikeli,hem de yol yorgunluğu okuldaki başarını ciddi şekilde düşürebilir.En azından bir süre için Pazar sabahları trafiğe alışma gezileri yapmak uygun olabilir.Özellikle,Bahçelievler kavşağı ile ODTÜ kavşağı arasındaki benzin istasyonlarına ve sağdaki yollara giriş çıkışlara dikkat,alt geçitlere de hiç girme.

• Beğen
Tepkiler: eteker
Ben de zaten haftasonları ve boş zamanlarda bisikletle gidip gelmeyi düşünüyorum güzergah olarak da sıhhıye - tandogan - konya yolu- ç. ambar- 100.yıl üzerinden gitmeyi planlıyorum trafiğin kızılaydan ve eskişehir yolundan biraz daha az olacağını düşünerek ve a4 kapısından girmek için. Sizce de bu güzergah uygun olur mu?

Uyarılarınız ve tavsiyeleriniz için teşekkürlerimi de belirteyim

Bende cebecide oturuyordum, cebeci-otdü arasında Sıhhıye trafiğide pek az sayılmaz ama öncelikle bu güzergahta bir haftasonu ii kullanabiliyorsanız deneme yapın.İyi eğlenceler...

• Beğen
Tepkiler: thert
arkaşlar bende ankaradan cansen hepınızle tanışdıgımıza memnun oldum ben turlara falan gelecem ama benım bisikletımı aşşalıcaklar dıye korkuyorum ama ne yapalım maddı durum işte ama turlara gelmek ıstıyorum turlara çıkacagınız zaman ban msn den yazabilirsiniz www.cnsn.com_92@hotmail.com abimle birlikte gelbilirim abim eskılerdendir eskı ankara şampıyonu ama oda artık hobi olarak yapıyor ikimizınde parası yok yanı bisikletlerde ole ikımızdede bianci aers fs var herkese mehaba

Cansen olur mu hiç öle şey ya...

kimse kimseyi aşağılayamaz böle bir şey için...
Hem herkesin bisikleti öle son model çok kaliteli bisikletlerden değil ki ;)

sem yeterki gelmek iste yeter ki içinde bisiklet sevgisi olsun hiç kimse seni engelleyemez...

Tüm arkadaşalara sevgiler. Artık bende aranızdayım. Tanışmak ve birlikte pedal çevirmek için sabırsızlanıyorum. Sevgilerimle. Ergün TEKER

cansencim, aslında rahatsız olduğunu hissettiğin bi konuda bu kadar açık konuşmandan dolayı tebrik etmek gerek seni....ben bu işe ümit ile başladım ve şimdiki de öyle pahalı ya da muhteşem değil...keyfine bak..gezilere katılırsan, sözlerinin yersiz olduğunu anlarsın..görüşmek üzere...
..hepiniz hoşgeldiniz......

cansen bu şekilde düşünmen hepimizi üzdü...
böyle bir şeyi hiç kimse yapmaz, yapmayı geçtim hiç kimsenin aklından geçeceğini sanmam...

Böyle bir düşüncen olmasın lütfen sizide aramızda görmekten mutluluk duyarız....

selamlar. ankarada gezi ya da antrenman amacli kullandiginiz bisiklet rotalari nereleridir? mesafe, egim, zemin, yolda veya varista yapilabilecek seyler konusunda katki koyacak arkadaslar olursa sevinirim.
ben simdilik sadece 100. yil cikisli olarak aoc(yenimahalle), odtu arazisi, eymir/mogan (odtuden ya da konya yolu-oran uzerinden) guzergahlarini kullandim. acikcasi ankarali olmayinca nereye gidilebilir, ne yapilabilir insan sadece deneme-yanilmayla ogrenebiliyor. el yardim ey anakaralilar :)

slm oncelıkle ben antalya bısıkletcılerındenım ama arkadasım yukarda bı guzergah vermıs cukur ambardan gecmek 100 yıldan gecmek bence pek dusunme derım saglıgın sıhatın acısından neyse eger genede gecmek ıstersen dene :D

Merhaba arkadaşlar,22 yaşındayım,Ankara'da Eskişehiryolu'nda oturuyorum,Gazi Üni. Makina Mühendisliğinde okuyorum ve ben de sizler gibi bisiklete gönül verenlerdenim. Süper bir forum ve bundan sonra sürekli aktif olmaya çalışacağım. Ankara'daki tüm arkadaşlarla tanışmak isterim ve tüm Ankaralılar'ın gezi tekliflerine her zaman açığım.
Herkese iyi forumlar....

Geri