Scudo Sports

Ankara

abidos diye bir dernek kuruldu . ankara bisiklet ve doğa sporları derneği. yıllık aidat 25 tl istiyorlarmış . daha fazla bilgim yok internetten bakmak lazım

ayrıca

perşembe akşamı bisikletçileri ankara ( her perşembe güvenpark 8 de )
anadolu bisiklet grubu ( genelde çarşamba optimum alışveriş merkezi 8 de)
gölbaşı bisiklet topluluğu ( salı toplanıyorlar diye biliyrum)
batı ankara bisiklet topluluğu ( salı günleri 8 de optimum da toplanırlar)
bgb bisiklet gönül birliği (güvenpark genelde hafta sonları geziler yaparlar uzun mesafe kısa mesafe haftaiçi etkinlik yok)
çayyolu bisiklet topluluğu (çayyolunda perşembe toplanıyorlar bilgi yok)
yakamoz bisiklet topluluğu ( keçiören fatih park çarşamba 8 de toplanıyorlar )

hepsinin facebook sayfası var oradan daha net bilgi vardır.

AYRICA 3 -5 KİŞİ BİR ARAYA GELEREK KAFASINA GÖRE GRUPLAR VARDIR(EN ÇOK GÜLDÜĞÜM NOKTA BU)
kendi grubunu oluşturabilirsin 2 arkadaşın daha varsa :)

• Beğen
Tepkiler: Keşkeler
Scudo
Dernek olarak Abidost ve Bisikletli yaşam derneği var. 2. Dernek bu aralar faal değil. Abidost birşeyler yapmak için gayreti. İrtibata geçmenizi tavsiye ederim

@Emre Keklik Abidosd yeni kurulan bir dernek... Malum dernekler kişilerin özverileriyle ayakta durmaya çalışıyorlar. Bu derneği kuran arkadaşlarımızında gayet özverili olduklarını düşünüyorum. Sizlerin ve bizlerin katkılarıyla güzel işler yapabileceklerini düşünüyorum.

Arkadaşlar meraba Elvankentte Otruyotum bnde temmuzda bisiklet alacağım bana bu konuda yardım edebilecek arkadaşım var mı , 1 aydır araştırma yapıyorum kafam çok karıştı Lütfen bana yardım edin..

@ahmetakgun
Btwin Triban 520'ye bakmalısınız. Kask,eldiven bakmayı unutmayın.

Bende bisiklet almak istiyorum . Öğrenci olduğum için pek butcem yok . Max 1400 tl ve o fiyata sedona 410 almak var aklımda. 2. Ele pek sıcak bakmiyorum. Ayrıca 48 kadro boyu bana uygun geliyor ancak ben bisikleti 2-3 yıl süreceğim 16 yaşında olduğum için 2-3 yılda uzarim heralde :D o yüzden 52 almak istiyorum. Problem yaratır mı ? Eryaman 6. Etaptayim :)

@ahmetakgun
Decathlon gibi sitelere bakınız. Aklımda yok.

Elvankent sincan civarinda dag bisikletini nerede kullanacaksiniz acikcasi merak ettim. Elvankentteki bos arazilerde kullanmaya ok ama asfaltta sehir icinde kullanima gereksiz bi secim. Yol dusunmuyorsaniz sehir bisikleti tur bisikleti bakmalisiniz. @ahmetakgun

@yb672501 simdiki boyuna uygun almalisin bu ayakkabi yada yilda 1 kullanacagin takim elbise degil. Sirt agrisi keyifsiz kullanim vb kotu seylere tamam dersen 52 kadro bulunur.

Ikinci el temiz kullanicidan alinirsa nimet yoksa cile zulüm. 0 bisiklete bi dunya para vermek bana gereksiz geliyor. Duzgun satici guzel bisiklet uygun fiyat 3lusu ancak 2. Elde bulunur.

@ahmetakgun öncelikle ihtiyaçlarınızı belirleyiniz.Ben gittim dağ bisikleti aldım.Sincan tarafında kullanacak çok yer bulamıyorum.Şimdi satıp yeni bir bisiklet alacağım.Ama bu sefer araştırıyorum.Yol bisikleti olarak frenler vitesler ilk başta karışık geliyor.Ama işin içine doğru girdikçe kafanızda bir şekil meydan geliyor.

@Alperen Haner Doğru söylüyosunuz evet ama düşüncem şehir bisikleti beni taşıma ve biraz hareketli kullanım için uygun olup olmadığı konusunda kararsızım , bide var mı tavsiye edebileceğiniz 1500 tl civarında donanımları sağlam olan şehir bisikleti

@bkarakas1996 normal asfaltta kullanınca bi sıkıntı oluo mu

Dağ bisikleti ciddi anlamda sıkıntı çıkarıyor.Birde 26 inc lastiklerim.O yüzden sattım bisikleti .
Size önerebilceğim carraro sportive 225 .İşinizi gerçekten görebilir.1300 tl ye alabilirsin.

Eryaman 2.etaptayım 26 hazırandan sonra görüşürüz :)

• Beğen
Tepkiler: tolgax3
Geri