Scudo Sports

Ankara

Scudo
Bende imraho yolunu kullanayim diyordum su an gozum korktu. Nereye gidecez biz ya kaldik iyi mi!

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@M.Ozkul yarin var mi tur yagisli olacagi soylendi ama

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@erkanduzgun neden olmasın. düzenli binerek zamanla kondisyonu tamamlarsınız sonrasında amacınıza göre bisiklete binersiniz. klişe ama önemli olan azim:):krnz:

@erkanduzgun Merhabalar, sağlık kontrollerinizi düzenli olarak yaptıran biriyseniz, herhangi bir kardiyolojik sorununuz ve aşırı kilolarınız yoksa (varsa doktor tavsiyesiyle/kontrolünde başlamak daha doğru olur) ve kas/kemik problemleri yaşamıyorsanız tabii ki başlayabilirsiniz, selamlar :harika:

yeğenim erkek ve 11 yaşında ve istanbul ataşehirde oturuyor. bana tavsiye edebileceğiniz profesyonel bir satış mağazası ve bisiklet modeli var mı bu yaş grubuna uygun, yeteneği sportif alışkanlığa dönüştürebilecek?

sağolun bu ankara için olmuş iyi bir cevap. ancak ataşehirde veya istanbul anadolu yakasında mağaza bulursam çok daha iyi olur. çünkü yeğenime 1000 tl göndereceğim ve o kendi beğenip satın lacak. bu arada 1000 tl ye iyi birşey alınabilirmi?

Arkadaşlar ben Eymir Gölü'ne çok sık gidiyorum. İster İmrahor'dan, ister TRT'den, isterseniz Konya yolu Gölbaşı istikametinide kullanabilirsiniz.

Ankara'lı değilim ama İmrahor yolunun neresi olduğunu hemen anladım yazılanlardan. Gerçekten çok fazla köpek var. Saldırganlar mı bilmiyorum, ben arabayla geçmiştim. Sanırım oraya giden otobüsler vardı, köpeklerden çekinirseniz otobüsle de gidebilirsiniz.

bence 20-30 kişilik bi bisiklet grubuyla gitmek, ve saldırırlarsa sizin de saldırmanız :harika:

Arkadaslar katilabilecegim, rol alabilecegim veya destek olabilecegim; faal bir sekilde bisikletli ulasimi yayginlastirmayi amaclayan Ankara merkezli bir dernek/topluluk ariyorum.

Bisikletliler'e uyeyim, ancak onlarin tum yaptiklari Istanbul'da. BUP da ayni sekilde.

Zaten her gun sabah ise bisikletle gidiyorum, gece yarisi bisikletle donuyorum, o yuzden tur gruplari vb pek ilgimi cekmiyor.

Var mi onerebileceginiz bir topluluk?

Facebook'ta BUP ve Critical Mass sayfalarında bir soruşturun isterseniz, illa ki Ankaralı üyeler vardır, organize olunabilir.

• Beğen
Tepkiler: Keşkeler
Geri