Scudo Sports

Ankara

En sevdiğim zamanları hafta içi olan zamanlar daha sakin ve daha sessiz haftasonu uzak durulması gereken yerlerden birisidir.

• Beğen
Tepkiler: Kazuya
Scudo
@laumexs

Fotoğraftaki yola street view den baktımda çok güzel bir yol :D Tam bisikletlik ama köpek çokmuş galiba :(

• Beğen
Tepkiler: cngz
@Nini Evet özellikle bazı yerler yemyeşil şu sıralar

Batıkent tarafındayım. Yazın ilk ayı Allah nasip ederse bisiklete geri dönüyorum. Konu aktif ise numaramı atayım.

19 mayısta ne yapıyoruz ?

@M.Ozkul
*Reflektörlü yelek (Zorunlu)
*Yedek iç lastik (Zorunlu)
*Lastik tamir seti (Zorunlu)
*Alyan takımı (Zorunlu)
Bunların hiç biri yok bende maalesef

• Beğen
Tepkiler: hogutmen
@vatan tek tek gelecek kişileri Kontrol edemezler. Bu yazılan malzemeler zaten bir bisikletçi için olmazsa olmazlar. Örneğin lastiginiz patladı yapabilmelisiniz. Yada alyan anahtarı lazım oldu diyelim. Yanınızda bulunmalı. Birde bunlar maliyetli şeyler değil...

@M.Ozkul Rica etsem bana gönderir misiniz öğrenciyim paramı genellikle yemeğe yatırıyorum :):):):):):):):)

@vatan yarın yanıma uğra hepsini temin edecek parayı vereyim. İstersen ozelden adresimi sorabilirsin...

• Beğen
Tepkiler: Kazuya
@M.Ozkul şuan konyadayım çarşamba gecesi ankaraya gidicem , pek vakit yok anlıycağınız yine de teşekkür ederim :harika:

Bakalım ben burada ne zaman bisikletle dolaşacağım. Herkesin dilinde...

Gidiş iyide dönüş yokuşu adamı çatlatıyor. İmrahor iyi fakat köpek derdi var. En iyisi incek bulvarından tulumtaşa doğru gitmek. Yada konya yolundan beynam ormanına doğru gitmek. Bu yollarda tek olmak iyi değildir. Grup sürüşleri daha emniyetli.

• Beğen
Tepkiler: Keşkeler
Geri