Scudo Sports

Ankara

Scudo
Kron marka bir bisikletimiz var 2.el (link) bölümünden bakabilirsin sahibi arkadaşım oda eryamanda oturuyor.

@cat05

Yaşadığın talihsiz olay yüzünden çok çok geçmiş olsun. Allah daha güzellerini nasip etsin. Aramıza hoşgeldin. İnşallah güzel bir bisiklet bulur alırsın. Sevgiyle kal...

katılmaz mıyız? :D

biz de aksam ustu pedallıyoruz eryamanda. 3.etap özahikentteyim bende

İlgin için çok teşekkür ederim fakat benim aradığım kategori yol-yarış serisinde.. iyi günler..

öncelikle aramıza hoşgeldin ve geçmiş olsun umarım daha iyi bir bisiklete sahip olursun sevgiler

Merhaba arkadaşlar ben foruma giriyodum ama kendimi tanıtmamıştım herkese slmlar yeniden yine ve her zaman içinizden bisiklet sevdası umarım eksilmez bisikleti olan herkesle konuşabilir ve gezebilirim ayaklarınıza sağlık.......:) :) :)

hoşgeldiniz efendim hayırlı keyifli ve bir o kadar sevgi dolu forumlar....

hoşgeldiniz,hoş vakitler geçirmeniz dileklerimle...

@soneryen
teşekkür ederim. Daha önce bırakmıştım 14 ay hiç içmedim. Tamamen unutmuştum artık. Ama moral ve sinir bozukluğu 8 ay önce yeniden başlamama neden oldu. Fakat sigarnın buna faydası olmadığını bir kez daha gördüm. Yarın sabahtan itibaren artık yeni sigarasız bir sayfa açacağım kendime. Zaten bisiklet kullandığım zamanlarsigara içemiyorum. Bana çok faydası olacak bisikletimin

@yavuzicmez

çok hızlı koştuğum için arklar takmıştı bu lakabı....:)

Hoşgeldin...

@lussman

Aslında arkdaşlarına bir sormak lazım bu alakayı nerden kurmuşlar diye...
İlginç...:D

@lussman

Lussman aramıza hoşgeldin, iyi eğlenceler, bol pedallı günler. İstanbul'dan Ankara'yı saygıyla selamlıyorum

:p :p :D :D :) :) :boese157: :boese157:
merabalar benn ankaradannm bmx almak istiorumda.. öneriler bekliorumm ve her konuda yardımcı olmanısı simdiden tesekkrler ..

Geri