Scudo Sports

Ankara

Scudo
@tolgax3 İstanbul yolu metro duraginin oralara bak :D
bisiklete uygun mu bilmem ama botanige kadar bomboş her yer

• Beğen
Tepkiler: SafaGürcan
@emircan Başbuğ06 kardeş çelik yarış bisikletiylede girdim geçen .göbekten çatlattım lastik patlamadı ama stabileze olsada yol gerek yolun dışı hayvan gibi diken kaynıyor her yerde

Selam herkese foruma yeni üye oldum. Ziyaretçilikten bisiklet sever olarak aranızda olmayı isterim.

İstanbul Yolunda oturuyorum ve hiç trafiğe çıkmadım.Eğer Eryaman civarında turlar yapıyorsanız katılabilirim.

Merhaba ben ilk defa bisikletle evden Eymir Gölüne gideceğim. Sizce bu güzergah bisikletle gidiş için uygun mudur? Link> (link)

TRT girişinden itibaren yol güzargahında araç ve yaya trafiği neredeyse yok denebilecek seviyeye indiğinden dolayı geriye sadece dik, tatlı virajların ve bol göl manzarasının yer aldığı bir güzargah şuan için en mantıklı rota gibi. Şimdiden keyifli bir yaşamanı dilerim.

• Beğen
Tepkiler: Keşkeler
Ankara sincan merkezden katiliyorum. Aleti bugun aldim. Haftasonlari 20 30 km civarinda capla geziler düzenliyorsaniz katilabilirim.

• Beğen
Tepkiler: Bisikletli Gezgin
Numaranizi mesaj olarak atin da whatsapp grubuna ekleyelim :)

Eymire gidecek arkadaşlar bilmeyenler özellikle imrahor vadisi üzerinden gitmelerini pek tavsiye etmem. Bu bölge çok fazla köpek çetesi tarafından korunuyor ki araba ile geçerken bile üzerinize atlayabilirler. Vadi olarak manzarası çok güzel gerekli güvenliklerini alıp gitmek isteyenler için güzel bir tercihtir. Belli günler bölgedeki köpeklere kemik attılıyor o günlerde yemeklerini korumak için daha agresif oluyorlar.

eymir.jpg

Ankara'da yaşayanların bir tek bisiklet yolu Eymir Gölü imiş. Başkentimize hiç yakışmıyor.

@cngz o da bisiklet yolu değil malesef. Yürüyüş ya da koşu yapan, hava almaya gelmiş insanlar da oluyor haliyle, arabalar da belli saatlerde içeri alınıyor, bazen bisiklet sürmek çok zorlaşıyor:(

• Beğen
Tepkiler: cngz ve laumexs
Geri