Scudo Sports

Ankara

Çubuk Karagöl var. Ankara'da gördüğüm en ibretlik rota. Yüklü tur bisikleti ile 1 günde gitmek bile büyük bir başarıydı benim için.

Scudo
Ağustos ayında ankaradan anamura gideceğim katılmak isteyen olursa şimdiden tanışalım beraber artırmanın yapalım etimesgutta oturuyorum saygılar. Her gün 1.5 , 2 saat kadar sürüyorum ise gelip giderken kondisyon orta.

Konuyu aktifleyelim perşembe aksamietimesgut taraflarında turlara isteyenleri bekleriz. Güzergah isteğe bağlı 2_3 saat surebiçeceğimiz tek türlü yerler ümitliyim beylere Konya yolu Eskişehir yolu Etimesgut gibisi güzergah 3 saatte biter herhalde.

yaz vakti katılmak isterim sincanlıyım

bende katılmak istiyorum , yazın Ankaradayım

Hemen hemen hafta içi her akşam(çarşamba hariç) Yaşamkentten(Ümitköy köprüsünden veya Gordion AVM den katılan da oluyor) çıkıp Tepe Prime yada Armada yapıyoruz. Hafta sonları da Cumartesi erken saatte(6.30-7:00) Kızılaya gidip geliyoruz. Bu sıralar hava güzel diye Temelli rotası yapıyoruz gerçi.

• Beğen
Tepkiler: Keşkeler
@tameryc bende ümitköyde oturuyorum aktivitelerinizden nasıl haberdar olabilirim acaba bende katılmak istiyorumda

@gokberk88 Facebook da Maceracı Gezginler diye grubumuz var. Onun dışında isterseniz telefon numaranızı özel mesajdan yollayın whatsapp grubuna ekleyeyim.

Buyuk gimsanin orada harun ustaya gidersen orada oluyor bazen arkadaslar. Tanisip muhabbet etmeye guzel yer tamiride superdir. Ben okuldan dolayi duzcedeyim. Anca haziran gibi ankarada olurum.

bu tip buluşmalar artarak devam etsin. Tek sürmektense 3-5 kişilik gruplar hem dikkat çekiyor hem farkındalık yaratıyor hem de daha güvenli oluyor. Bende çok gelmek isterim. Ancak katlanır almak için başladığım serüven bisiklet fiyatların acayip pahalı olması ve sezonun açılması sebebiyle bayilerin burnunda kıl aldırmaması sebebiyle bir dönem ertelendi. Şuanda bisiklet yok ama destek çok.

eryamandayim
lys den sonra gelirim konuya şuan söz vermiyim

• Beğen
Tepkiler: tolgax3
@Ensar.. ben haziranda ancak ankaraya gelebilirim onun disinda haftasonlari ara sira geliyorum ma bisikletsiz. 3 5 kisi toplanip turdan sonra goksuda filan cay icilebilir guzel oluyor.

Geri