Scudo Sports

Ankara

başka bir yerde konu devam ediyor. Pazar günü saat 07:00 de delta önünde buluşup odtü ye gidilecek. buradan duyurulur.
bahadır (bhdrkrc) seninle keçiörende 6.15 de nerede buluşalım?

Scudo
odtü güzergahı nedir arkadaşlar..? Giriş-Çıkış ? ayarlayabilrisem katılmak isterim

merhaba arkadaşlar bende yeniyim forumunuzda ama bu yalnızlıktan sıkıldım artık grup olarak tur lara katılmak istiyorum ben de her pazar ve hemen hemen haftanın 4 günü akşam ahlatlıbele çıkıp iniyorum evim esatta umarım bana yol arkadaşı bulabilirim kevserle tanıştık ama ogünden sonra haberleşemedik neyse daha fazla uzatmadan turlarınızı bekliyorum msn : www.ferhatsaka@gmail.com

@lussman

Ferhat Bey tanışmış mıydık? Alla alla ben hatırlayamadım da. Kusura bakmayın çok fazla kişiyle tanışıyoruz her hafta. Kendinizi bana bir hatırlatırsanız sevinirim...

Ayrıca gezi olduğu zaman Ankara Gezi Takvimi bölümüne zaten yazıyoruz. Oradan takip edebilirsiniz...

Ankara'da nasıl turlar yaptığımızı merak ediyorsanız şehir içi geziler bölümünden gezilerimize de bakabilirsiniz. Hoşça kalın...

teşekkür ederim temennileriniz için. Bugünde burdaki arkadaşların tavsiyesi üzerine sele kılıfı aldım içi slikon dolu sanırım popo ağrısıda böylelikle sona ereceğe benziyor artık daha fazla bedallayabilirim sanırım. Hava biraz daha serinlesin hemen teste çıkacağım

Aranıza yeni katıldım. Bisiklet kullanıcısı olarak böyle bir forumda yine bisiklet kullanıcıları ile tanışmak çok hoş. Gezileri dört gözle bekliyorum.

Saygılar
Ş.Can

Hoşgeldin, umarım en kısa zamanda senin de güzel gezilerini okuma şansımız olur...

arkadaş lar yarın için bir tur organizasyonu yokmu acaba pazar günü delta bisikletin düzenlediği çamlıdere var ama yarın için bir şey yokmu öğreneyim dedim..........

Hoşgeldin şerifcan benim buradaki isim de aynı.
arkadaşlar yarın 29.07 Pazar sabahı saat 6.30 da (Ankara) kızılay güvenpark havuzun önünde buluşum Eymir Odtü turu yapacağız katılmak isteyenleri bekliyoruz.

İlk tecrübede sekiz dikiş ile atlattım çok şükür kafam ellerim kollarım yerinde. Yürüyemiyorum ancak olsun artık idare edeceğiz...

Arkadaşlar mı diim abiler mi bilemedim çünkü ben vinokourov gibi ruhu genç ama contador gbi kendi genç bir üyeyim 18 yaşındayım... 2 hafta önce eryamandan bisikletim çalındı ve yeni bir yarış bisikleti arıorum 2. el ve sıfır hepsi olur önerilerinizi bekliorm..

@murti06

Abicim ilk önce aramıza hoşgeldin. İstanbul'dan sizi saygıyla selamlıyorum İnşallah sigarayı bırakırsınız. Ben sigarayı askerde bıraktım. Askerden önce bayağı yoğun içiyordum (günde 2 paket) . Sigara bırakma konusunda Allah yardımcın olsun. Başarılar...

Arkadaşlar mı diim abiler mi bilemedim çünkü ben vinokourov gibi ruhu genç ama contador gbi kendi genç bir üyeyim 18 yaşındayım... 2 hafta önce eryamandan bisikletim çalındı ve yeni bir yarış bisikleti arıorum 2. el ve sıfır hepsi olur önerilerinizi bekliorm..
:D
--------------------------------------------------------------------------------
:D

--------------------------------------------------------------------------------

Bnde 5. etap aktürk te oturuorm da bi bisikleti alsam şu günlerde hepinizi bulucamda... Her türlü önerilerinizi satın alma konusunda bekliorm.. Özgürlük dolu iki tekerli günler..

Geri