Scudo Sports

Ankara

Dekatlon un önünle bisiklet parkımsı bişeyler var ama tercih etmiyoruz, uzak gibi biraz. En güzel park yeri herhangi bir direğin veya ağacın altı :D

Scudo
@haydarcan

Bende yenimahalledeyim.Arada çıkıyorum.5.30 dan sonra çıkıp 7de dönmek kaydıyla çıkabiliriz aslında :) Cemrenin orda buluşuruz.Ama yol bisikleti mi dağ bisikletimi :D

Kardeşim bisikletlerinizle beraber alış veriş merkezlerini dolaşacaksınız tabii güvenlık gelecek ve bisiklet ile gezemiyeceğinizi söyleyecek sizde bana bisikletimi bağlıyabileceğim bir park yeri gösterin diyeceksiniz eğer onlar bunu sağlamamışlarsa buna eğileceklerdir her kesin arabası yokki olsada hafta sonu bisiklete binmek istiyor vatandaş bunu bir kaç bisikletli arkadaşla yaparsak haliyle bisiklet parkı yapacak üstelik başına da aman çalınmasın diye güvenlik bile dikeceklerdir diye düşünüyorum (biraz hayal oldu herhalde)
saygılar
ali baba

@ali albut

Dediğiniz biraz hayal oluyor bisikletle avm ye girerken ''bisiklet sokmak yasak'' sizde biryer gösterin diyeceksiniz güvenlik ''dışarda birsürü yer var direk var oralara kilitleyin'' diyecektir. Sizde gidip kilitleyeceksiniz alışveriş yapacaksınız çıktığınızda bisikletin yerinde yeller esecek bu bir çözüm değil herkesin bisikleti kıymetli ve pahalı böyle bir riski göze alamayız başında güvenliğin olduğu bir yer olması gerekir:( tabiki böyle biryer buldukça oldukça zor.

gecen senelerde benzer bir olayı bilkent tarafında real-praktiker in oldugu alısveris kompleksinde yasadım. altımızdaki bisikletler fiyatca agır basmasa da sonucta insanın yoldasıydı bırakamazdık dısarıda... bisiklet motosiklet alanı vardı ama tenha yerdeydi ve kilitleme yeri yoktu. dilek sikayet kutusuna yazıp koydum. 1 hafta icinde arayıp donduler ve kapalı otopark kısmına bisiklet kilitlemek icin alan olusturduklarını soylediler. bence bu tarz seyler ise yarayabiliyor. dilek sikayet kutularına temennilerimizi iletirsek bir nebze olsun gelisme saglanabilir

Erdoğanlar Libya Caddesinden taşındı arkadaşlar...

Yeni adresi buraymış...

Kondrad Adeneaur Cad. No:38 Çankaya ANKARA
Tel: (312) 441 90 79 - 441 90 80 Faks: (312) 441 90 82

sds de kapandı en azından dükkan olarak. en son kapalıydı yani. emek delta olabilir. yenimahalle performans olabilir yine yenimahallede eren var ustalıgı iyidir. bu arada tamir işlerini senin yapman daha iyi olacaktır akort vb dışında. ben şahsen bi kere hidrolik kablolarını kısalttırdım sonra kendim tekrardan havasını vb almak zorunda kaldım balatalarıma yag bulasmıstı onlarla ugrastım. bi kere yine maşamı bakıma verdim keşke vermeseydim diyorum hala. tamir işinde sadece kendime guveniyorum artık.

güngörler bisiklet var; ankara'da çoğu bisikletçiye gitmişimdir, işçiliğinden en memnun kaldığım ve en samimi bulduğum mekandır ayrıca.
Gungorler Bisiklet
Nasuh Akar Mah.
1.Cadde NO:61/B
Balgat
Ankara

(eskişehir yolunda merkez orduevi'nin yanındaki bayırdan yukarı 1.5 km falan yukarı çıkınca sağa dönünce göreceğin en geniş cadde üzerinde kalıyor...ya da bisikletgungorler.com'a girip telefon numarasını ara, burak'la konuşup seni uygun bir yerden arabasıyla almasını da isteyebilirsin...)

• Beğen
Tepkiler: Eray ADALI
gönül keşke diyor, avm'ler harici, kızılay'da metro girişlerinde ya da güvenpark'ta olsun bisiklet parkı gibi bir şey. ama işte belediye'nin işi çok (!) olduğu için uğraşmıyor öyle şeylerle...

ben güvenpark'ın içinde polis bölgesinin karşısına zincirliyorum bisikleti. kalın bir zincir kullandığım için ve sürekli insan olduğu için o bölgede kimse elinde zincir makasıyla gezemez diye düşünüyorum.

bir de reklam gibi olmasın ama nefes bar'ın az aşağısında, çarprazında yeni bir kafe açıldı, oraya da bisiklet bırakılabiliyor. adamlar zaten bisikletçiler için açtı kafeyi. aklınızda olsun.

• Beğen
Tepkiler: msquared
Merhaba bende Esat tarafindayim hafta sonu gezintisine katılabilirim

Bizim konu aşağılarda kalmış canlandıralım :)

bu arada bende k.örendeyim lakin benim için semt fark etmez ankaranın her yerine tur için gelebilirim...

bisan ihlas mountain cat marka dağ bisikletimle sincandan kızlaya yaklaşık 2,5 saatte gittim.ama çiftlik kavşağına yaklaşıncada zincir koparttım.sincanın, merkeze uzaklığı 27 km falan.insanlar buraya kendi arabalarıyla bile gelmekten çekiniyolar uzak diye...

• Beğen
Tepkiler: Selim Esener
27 km ve fazlasını yapan çok kişi vardır ankara da siz de 27 km ve daha fazlasını yapabilirsiniz zamanla antrenman yapa yapa o sürenin kısaldığını farkedeceksiniz

Geri