Scudo Sports

Ankara

Bisikletin tur bisikleti mi? Antrenmanliysan 8 saatte gidersin değilsen baykuş boğazında öğlen sıcağında kalirsin. Sana tavsiyem erken saatte cik öğlen sicagini baykuş boğazında gecir sonra yoluna devam et sıcaktan önce mutlaka o baykuş boğazını geç yoksa sıcakta pesiran olursun..

Scudo
Benimki yarış bisikleti yarın sabahtan beraber çıkalımmı

Ben çalışıyorum yoksa sana yol arkadaşı olmak isterdim. Hafta sonları isim yoksa ilçelere gidiyorum. Çankırı ankara arası yol bisikletiyle zor olur zira tuneyden sonra yollar cok bozuk ve erimiş sekilde

Merhaba. Angora grubu için bilgi alabilir miyim lütfen ? En yakın zamandaki turdan haberdar olmak istiyorum.

@Seyit ali Ben Ankara' da ikamet ediyorum, Çankırı' ya devamlı gidip gelirim peş peşe çok rampalı bir yol olduğundan yorucu oluyor. Köpekler de cabası :D Hayırlı yolculuklar sana

• Beğen
Tepkiler: fatih3861
Bende Ankara'da oturuyorum devamlı senin gibi Çankırı'ya geliyorum -- bana birisi dediki çoban Köpekleri saldırır dedi ben inanmadım demekti doğruymuş hiç yaşadınızmı --

Gelmek istemiyorsunuz doğru anladımmı

İç lastik almayı unutmada yanına geçen seferki gibi :)

Seyit ali nerdesin? Cankiridaysan akşam iş çıkışı çay ismarlayayim sana?

Saat 18:30 gibi yeni devlet hastanesine gececegim çocuk orada yatıyor :( Yamuclarin oraya inersen gorusebiliriz

Arkadaşlar Sincan Eryaman Tarafında Beraber pedallayabilcegimiz arkadaşlar arıyorum, güzel bi program yapıp sürekli aynı günler içerisinde pedallayalım. Varsa gönüllü Abilerim Arkadaşlarım bi konuşalım.

@clİckless
Mudur ekip var fakat okul dolayisiyla pek duzenli olmaz sanirim ama ozelden numarani yollarsan gruba eklerim :)

Geri