Bisikletin tur bisikleti mi? Antrenmanliysan 8 saatte gidersin değilsen baykuş boğazında öğlen sıcağında kalirsin. Sana tavsiyem erken saatte cik öğlen sicagini baykuş boğazında gecir sonra yoluna devam et sıcaktan önce mutlaka o baykuş boğazını geç yoksa sıcakta pesiran olursun..
Ben çalışıyorum yoksa sana yol arkadaşı olmak isterdim. Hafta sonları isim yoksa ilçelere gidiyorum. Çankırı ankara arası yol bisikletiyle zor olur zira tuneyden sonra yollar cok bozuk ve erimiş sekilde
@Seyit ali Ben Ankara' da ikamet ediyorum, Çankırı' ya devamlı gidip gelirim peş peşe çok rampalı bir yol olduğundan yorucu oluyor. Köpekler de cabası Hayırlı yolculuklar sana
Bende Ankara'da oturuyorum devamlı senin gibi Çankırı'ya geliyorum -- bana birisi dediki çoban Köpekleri saldırır dedi ben inanmadım demekti doğruymuş hiç yaşadınızmı --
Arkadaşlar Sincan Eryaman Tarafında Beraber pedallayabilcegimiz arkadaşlar arıyorum, güzel bi program yapıp sürekli aynı günler içerisinde pedallayalım. Varsa gönüllü Abilerim Arkadaşlarım bi konuşalım.