Scudo Sports

Ankara

Aynen o yüzden diğer arkadaşlar da fikirlerini belirtsinler en azindan birisi cikip ne ben o kadar sey yaptim diyebilir ne de hersey olup bittikten sonra o gun isim var baska bi gune mi ayarlasak diyebilir. Herkes elinden geldigi kadar ortaya birsey koyarsa en kisa zamanda ve uygun günde toplanilir ve arkası getirilir:)

• Beğen
Tepkiler: CanerG
Scudo
Marhabalar.. Bende yakında aranıza katılmayı düşünüyorum gençler.. Hep erkekler sürecek değil ya bu bisikleti :))

• Beğen
Tepkiler: air28-3
Bende ağustos ayı içinde bisiklet almayı düşünüyorum. Ankaradaki arkadaşlarla birlikte turlar yapabiliriz. Grubun linkini atar mısınız?

Aleyna ve aleykum selam.. İyi sürüşler.. Bende yakında katılacağım bisiklet sevdalılarının arasına :))

hoşgeldin @zümra içinde bir bisiklet sevdası taşırıyor gibisin :D

ben varım cebeci civarındayım.. Yapılacak turlara ağustos itibariyle katılmayı düşnüüyorum..

@GayriMütenahi

bende aynı sizin gibi düşünüyorum.. hayatımda var olan boşluğu bisikletle doldırmayı planlıyorum.. ağustos ayı içinde bisikletimi alıp sürüşlere başlayacağım..

evet cebeci civarında bilen var mı acaba?

@Alperen Haner

Konu soğumuş unutmuşuz. Yarın müsait olan varsa iftar sonrası göksuda buluşabiliriz. :))

Valla ben hep musaitim de kimseden ses çıkmıyor

Yarın akşam 9.30-9.45 gibi orda olabilirim sanki. Bana 16-17 km. Uyar mı size de? İrtibat halinde olduğunuz diğer arkadaşlar da varsa ada restoranda buluşup bi semaver devirebiliriz. :) @Alperen Haner

@Alperen Haner

Tamamdır. Yarın için sözleştik o zaman. Ben size numaramı dmden atıyorum. Whatsapptan yazarsınız bana. irtibatı kurallım yarın için.:harika::harika:

Geri