Scudo Sports

Ankara

Scudo
Uzun bir süreden sonra herkese tekrardan merhabalar, yeni konu açmak istemedim o yüzden eki konumun üzerinden size tekrardan merhaba demek istedim. Bisiklete 1 yıl ara verdikten sonra bu yıl yol bisikletiyle devam etmeye çalışacağım. Fırsat buldukça burada daha aktif olup gezilerimi burada paylaşacağım.

@berhandh hocam merhaba Eryaman 2.etapdayım metrokentin karşısı downhill ile uğraşmıyorum ama isterseniz müsait olduğunuzda surebiliriz yaşım problem olmazsa

@Burning Soldier yaş hiç problem değil fakat biraz teknik isteyen yerlerde sürüyoruz kendine güveniyorsan herzaman beklerim fakat güvenmiyorsan sorumlulugunu alamam dostum baya dik ve yüksek eğimli yerlerden iniyoruz düz yol yapmıyorum :)

Çok da yok aranızda dört yaş var...:)

Bu arada tam seninle aynı yaşta biri daha vardı baya bu işi iyi yapan neydi adı Ankara'da yine hatırlamadım...

• Beğen
Tepkiler: Anonim ve berhandh
@berhandh İsmini hatırlayamadım ama forumda konusu vardı, ona baktım ama bulamadım...

@berhandh tam olarak nerelerde suruyorsunuz ? ben tekniğime pek güvenmiyorum ama arkadaşlarımla gelirsek oturup izleyebilirim

@Burning Soldier göksunun arka kapısından çıkıyoruz ankara kapısını geçince yeni yapılan yol inşaatı var
su hattı diye geçen bi arazi ordan düz içeri devam ediyoruz batıkente yaklaşılan yerde büyükçe tepeler yüksek eğimli araziler var
oralarda takılıyoruz istediginiz zaman izlemeye gelebilirsiniz tabi sizde deneyebilirsiniz fakat biraz zor yerler teknik istiyor dikkatli olmak şart
yoksa kolu bacagı bırakır dönersiniz :D

Merhaba ankara içi veya çevresi turlar oluyorsa katılmak istiyorum bildiğiniz bisiklet klüpleri varsa önerebilir misiniz

@suatipek özelden yazdım pab ve batı ankara var düzenli olarak turlayanlar batı Ankara salı akşamları turluyor.

Salcano city sport 10 ile bende geldim artık :) 1-2 haftalık düzenli antremandan sonra kısa kısa turlar yapacagım

Herkese keyifli pedallar..

Kayseri' den selamlar.. Hoşgeldiniz aramıza

• Beğen
Tepkiler: Ozby
Aramizs Hosgeldin, bende beraber surecek arkadas ariyorum. Musait zamanda gorusebiliriz.

Geri