@ebayusuff şimdi de bisiklet sürecek kardeşler arıyoruz. şöyle gitsen yeşillik bir yere sonra sohbet edecek biri olsa dinlesek dinlesek dinlesek. mhhhhh. adam gibi adamlar çok azaldı.
@Osman Almalı bülent akyürek' in bütün kitaplarını okudum. önceki ve sonrakiler olmak üzere hepsini

ama içimden geldiği yazmıştım. bir çok şeyi yazmadım sıkarım diye. zaten yeterince uzun oldu. kusura bakmayı n'olur. zaten elimizde iki elin parmaklarını geçmeyecek kadar keyf metası kaldı. bi içkimiz bir kaç kadehlik, biri kitap, biri bisiklet sevdası.
@Sinan A. tavsiyeniz için teşekkür ederim. bisiklet çok şekermiş ama şu gidonu düz değilde aşağı u yapmış olanları kullanamam mı? yoksa alıştığımız düzeni bozmayalım mı?fikirleriniz benim için kıymetli. bisiklet bilgim hala yoktur ama kara düzen mekanik çözümleme mantığı tamir filan ediyorum. bisikletin bünyesine ne iyi gelir ne kötü gelir anlamıyorum ama fırsat buldukça buradan engin bilgilere ulaşacağız İnşaEllah.
@erencaner cehalet erdemdir boşuna demiyorlar

bildikçe bocalamalar başlıyor değil mi?
@akndgl sabrınız için teşekkürler

umarım keyifli olmuştur. içimi dökmek istedim
@devilmycarlos sefalar bulduk.
@lealtad dağ yolu gibi yerlerde adrenalin fazla ve bu beni çok geriyor. pastanın büyük kısmı dersek yüzde 90 yol sürücüsüyüm. o yüzden dağ düşünmüyorum ama çabuk ikna olabilirim

dediğiniz gibi emekliye ayırmak en güzeli yavaş yavaş yakışıklımı.