Scudo Sports

Ankara

Angora Bisiklet Grubu'nun da etkinliklerine bekleriz....

facebook : Angora Bisiklet Grubu

Scudo

Öncelikle herkese selamlar ben Ankara'dan Oğuzhan 19 yaşımdayım ve 8 yaşımdan beri bulduğum her fırsatta bisiklete binmek için can atıyorum geçen yıla kadar öyle mahalle aralarında sürerken artık yeni bisiklet alarak uzun mesafelere gitmeye başladım ve sayfanızı gördüm gerçekten güzel paylaşımlar var herkese iyi günler

İnşallah beraber pedallama fırsatımızda olur. görüşmek dileğiyle... :harika:

Hoş geldiniz

S.a. Arkadaşlar
Aslen Kütahyalı olup iş dolayısıyla 15 senedir Elmadağ da ikamet ediyorum.
İşimizin masa başı olması pek hareket olanağımızın bulunmaması ( aslında bahane ediyoruz ) bunların sonucu artan vücut kitle endeksini makul seviyelere çekmek amacıyla bisiklet alma düşüncesini eve kondisyon bisikleti alarak başlattık ama sonuç hüsran oldu menisküs ameliyatı oldum :D 3-4 sene hiç bir spor yahut etkinliğe tam anlamıyla başlamadım.

Aslında bisiklet almamda sizin payınız daha yüksek.Şöyle ki benim ufaklık ısrarla bisiklet istedi bende üstün körü birşey almamak adına yolum buralara düştü. arkası geldi foruma üye oldum sizleri konularınızı takip ettikçe içimde sebebini bilemediğim duygular oluştu bisiklete karşı. O gazla gidip Salcano city sport 20 hd aldık.
Şimdilik Elmadağ içinde küçük turlar atarak ısınmaya çalışıyorum.

Aslında Ankarada oturan arkadaşlara önerim olacak Dağ olan Elmadağ değilde ilçe olan Elmadağa doğru pedallamak isterseniz yolunuz buralara düşerse burada sizleri elimden geldiğince ağırlamak ve sizlerle pedallamak isterim. Ama beni yormak yok :D daha ısınmam lazım :D

Bu kadar uzun yazıdan sonra Hakkaten içten ve samimi yardımcı olma duygularınız karşısında hoşbuldum diyor ilerideki etkinliklerde görüşmek ümidiyle mesajı sonlandırıyorum :D

• Beğen
Tepkiler: kobalamin
merhaba arkadaşlar ankaradan irfan
ktm life one ile aranıza katıldım henüz bisikletime binemedim mümkünse hafta sonunu iple çekiyorum en son 15-20 yıl önce binmiştim bisiklete umarım başım iş açmam :)
ankara rota önerileriniz makbule geçer bisikleti aldıktan sonra kafamda ki ilk soru nerde binicem ben buna oldu yardımlarınızı bekliyorum
iyi günler hepinize

• Beğen
Tepkiler: Barış TURAN
Merhaba, hoşgeldiniz :) Ankara'da askerliğimi yaptığım zamanlarda Eymir Gölü çevresinde pedallamıştım :) Ankara'da ikamet eden arkadaşlar yardımcı olacaktır. Kaskınız takılı, yolunuz açık olsun :harika:

• Beğen
Tepkiler: irfang
@mesut güzel şimdilik uzun bi tur panım yok en büyük nedenlerinden birisi 2 kişi yola çıkmak istememiz ama inşallah bugün akşam PAB a katılıcaz arkadaşımla

3 gün önce bir Salcano NG650 26" HD ile aranıza katıldım. Ayrancı veya Dikmen taraflarından var mı kimse? :):):):):)

Geri