Scudo Sports

Ankara

Her Salı Akşamı Optimum'da toplanan (link) var. Onlara katılabilirsiniz. Aynı yerde Perşembe günleride Anadolu bisiklet grubu toplanıyor. Her iki grubta pazar günleri tur gerçekleştiriyor. Onlara katılabilirsiniz.

• Beğen
Tepkiler: ragyu
Scudo
teşekkür ederim havalar ısınsın gitmeyi düşünüyorum

bATIKENT semalarında kendi çizmiş olduğum parkurum var isteyen olursa hafta sonu bana katılabilir.

@pxinrorh eryamandayım nasıl bir parkur ora? rampalar falan varmı yoksa dümdüz engebesiz arazimi?

@berhandh Günaydın , Benim kendi kendime hafta sonu uyguladığım bir kısa bir bisiklet turu gibi düşünebilirsin.

@pxinrorh nasıl bir arazi hocam eğer kafamdaki gibi bişeyse birlikte pedallarız
engebeli inişli mümkünse çıkışı olmayan downhill tarzımı yoksa xc teknik iniş düz arazi şeklindemi?

merhaba forumda yeni sayılırım adım berhan
downhill freeride ile uğraşıyorum ve gelişmeye çalışıyorum.. aynı tarz süren arkadaşlarla buluşabiliriz yaşım 19 herkese iyi pedallamalar diliyorum
kona.jpg

Hoşgeldiniz :) bende mtb sürücüsüyüm aynı camianın lacivertsiniz sadece:)

downhill çok istedim de olmadı abi ilerde düşünüyorum ama :d sen ortalama ne kadara aldın abi ?

@aziz otkur biraz daha delicesi diyelim sakatlık riski biraz fazla bizde eskiden xc sürüyordum rr 8.1im vardı sagolsun hiç üzmedi beni onunla bile downhill yaptım :D:D

@mehmet ulaş dostum downhill bisikletleri biraz pahalı türkiyede 5-6 dan aşşagı düzgün bişey bulman çok zor ben biraz şans eseri forumdan azeri bir abimizden ayıptır söylemesi 3500tlye aldım taksitle 3650 civarı gibi bir para tuttu fakat kendisi çok çok ucuza satıyordu normalde 4-5 den aşşagı çok zor ki benim aldıgımda çizik dahi yok tertemiz. eğer downhill bisikleti alıcaksan almadan mutlaka çatlak kırık varmı detaylı incelemen gerek. sert sürüş oldugu için zarar görme ihtimali çok yüksek umarım karşına temiz binmiş dürüst bi satıcı çıkarda sende çok iyi bi bisiklet sahibi olursun kardesim

Hoşgeldiniz. Eryaman'da downhill yapabielceğiniz parkur var mı?

@M.Ozkul hosbulduk sagolun
göksunun arkasında ankara kapısını geçiyosunuz hemen ilk sağa bi yol çıkıyor tepeyi takip edin büyük büyük tepeler dağcıklar var batıkent ile eryaman arası gibi bi bir yer
çok fazla köpek ve tilki var arıcılıkla uğraşan insanların kovanları var ordaki yerler hem engebeli hem dik basit downhill için biraz uygun hiç yoktan iyidir :)

Selamun aleyküm güzel insanlar.. Yaklaşık 4-5 ay önce çocukluktan kalma bisiklet aşkımız depreşti ve en yakın dostum ile birlikte bisiklet alıp, bütün ekipmanlarımızı tamamlama kararı aldık.. Elhamdulillah bu küçük amacımızın büyük bir kısmını gerçekleştirdik.. Dikmende oturduğumuz için ilk bisiklet tercihimiz MTB'den yana oldu. 4-5 ayda yaklaşık 300-400 km yol yaptık. Gezi güzergahı olarak Çankaya-Atakule civarlarını, Eymir gölü ve çevresini kullanıyoruz. Eymir gölü çevresindeki turlarımız çok heyecanlı ve adrenalin dolu geçiyor.. Dağdan göle doğru inerken o güzel manzara şahit olurken ara ara düşmelerle küçük sıyrıklar alabiliyorsunuz. :) Diyeceğim o ki, bizde artık aranızdayız! Bisiklet için yeterince bilgi sahibi değiliz... Sizin tecrübe ve bilgilerinizden faydalanmak yakınlardaysanız beraber pedallamak isteriz.. Selametle kalın....

Dosyalar

• PicsArt_1424787616608.jpg
    PicsArt_1424787616608.jpg
    127,1 KB · Okunma: 115
Aleyküm Selam hemşerim hoş geldin.

• Beğen
Tepkiler: oalmali
Geri