Scudo Sports

Ankara

Bende de 8.1 var hayirli olsun, kazasız belasız insallah :)

Scudo
Ya Ankara Etimesgutda veya yakının da bisiklete binen yok mu tabi şimdi değil hava düzelince

Elvankentteyim. Kışın binmesem de havalar düzelince devam edeceğim sürmeye tabi :)

Tek misiniz bi de YAŞ kaç

Profil fotoğrafımda sol tarafta olan benim. Şu anda maalesef tekim. Yanımdaki kardeşim. Üniversiteye geldiğim için kardeşim Bursa'da kaldı. Bisikleti yazda almıştım ve bütün gezilerimi kardeşimle yaptım. Onsuz da pek binmek gelmiyor içimden açıkçası :(

Ben de varım :D eryamana çay içmeye, bisiklet temizlemeye veya vites ayarı yapmaya beklerim :D

• Beğen
Tepkiler: Ghost
Çok ama çok iyi olur bisikletten azda olsa anlayan birine ihtiyacım var havalar düzelsin bi aksilik çıkmazsa - ama Eryaman derken optimumun karşısımı oluyo

Havalar nasıl bisiklet sürüyomusunuz? :)

:) Aramıza Hoş Geldin.

Bisikletiniz Hayırlı olsun,iyi günlerde kullanın İnşallah!.

Bol Pedallar..

Aramıza hoşgeldin, Ankara'da bisikletlilerin artması sevindirici, kazasız belasız keyifli pedallamalar...

Abi merhaba,Sincan merkezde oturuyorum beraber pedallarsak sevinirim ;)

Ya hocam ben de Sincan'dayim beraber pedallasak ne güzel olur.

Sincan merkezde oturuyorum arkadas ariyorum :)

Bu bölgelerde oturan etkinliklere henüz katilamamis genç arkadaslar ariyorum.Ben de Sincan merkezdeyim.Esenlikler...

Güzel olur evet

Merhaba arkadaşlar. İsmim Mehmet. Aranıza yeni katıldım. Henüz bir bisikletim yok ama hayatımda var olan boşluğu uzun arayışlar ve düşünler neticesinde, bir bisiklet ile giderebileceğime karar verdim. Günlük veya anlık heveslerden kurtulduğuma inanıyorum. Gerek sağlık, gerekse güzel bir meşgale için kendime bu yolu seçtim. Siz değerli dostların desteğiyle güzel bir başlangıç yapmak isterim. Zamanla başınızı çokça ağrıtacağım:) Mesela ilk etapta bir bisiklet seçimi için, sonra bir grup için, sonra şehir turları ve bu şekilde devam eden maceralarda sizinle birlikte olmaktan da büyük mutluluk duyacağıma eminim. Tekrardan merhabalar. Saygılar ve sevgilerimi sunuyorum :)

Hoşgeldiniz... Bisiklettinizi temin ettikten sonra inşallah bir yerlerde karşılaşırız...

Geri