Scudo Sports

Ankara

sanıyorum o ılk rampa zorladı atderesı denılen yer :) degıl mı

Scudo
@yavuzöztürk

Evet At Deresi denilen piknik yerine gelmeden başlayıp ölümüne devam eden bir yokuş var :) Giderken fazla zorlanmıyorsunuz ama dönüşte Ayaş beli denilen yeri çıkıyorsunuz. Orası zaten ölüm :) Oradan sonra çok dik bir yokuş daha var mesafe olarak kısa ancak çok zorluyor :)

anladım bılıyorum oraları ama bısıkletle gıtmek ısterım asıl tabıı:)

Bir gün denk gelirsek beraber pedallarız. Ayaş'a bi daha gitmeyi isterim her ne kadar eziyetli olsa da :)

Hakan, lastik yama kiti falan dert değil sen Batı Ankara'nın turlarına gel :D Her salı ve pazar günleri etkinlik oluyor grubun sayfasından takip edebilirsin hatta grup sayfasından bana da ulaşabilirsin çıkar turlarız ;)

• Beğen
Tepkiler: SerkanH
@UtkuSener

Teşekkür ederim Utku Bey. Ekipmanlarım yakında gelir zaten :) Bir de kaliteli gözlük bulsam tamam olacak her şey :) Gelmese bile katılacağım turlarınıza. Bu salı gelecektim fakat fırtına çıktı :)

Selam arkadaşlar ben Ankarada oturuyorum. Yoğun çalışma şartlarından fırsat buldukça bisiklete biniyorum. Sabahları Ankara Bulvarı ve ara sıra Eymir... Cube Peloton Race veya Cube Acid ile...

http://tapatalk.imageshack.com/v2/14/09/28/de35ec5288a18fe8269db1a094ca422c.jpg

http://tapatalk.imageshack.com/v2/14/09/28/d5bd0e4ff925c8cc431c61fa18a2d522.jpg

Sürüş, bakim ve Ankaradaki (ozellikle kış aylarinda) guvenli rotalar hakkinda bilgilere simdiden tesekkurler...

• Beğen
Tepkiler: Murat Engin
Arkadaşlar hepinize merhabalar. Ankara Kurtuluş'tan katıldım aranıza. Mosso Legarda 1424 bisikletimi geçen ay aldım. Tecrübelerinize dayanarak Ankara'da katılacağım gruplar hakkında bilgilendirirseniz minnettar olurum :) hepinize saygılar. Görüşmek üzere.

Hayirli olsun. BGB var pazar sabahlari guvenparkta bulusup tur duzenliyorlar hem size de cok yakin :)

Sagolun arkadaslar hosbuldum ve memnun oldum cokk. Ali yildirim kardesim guven parktalarmis arkadaslar bak bulusup gidelim bizde katilalim.

Forumu bir süredir takip ederken üye olmak istedim ... Ben Ankara'dan Murat..çocukluktan beri bisiklete binerim ama hep yokuşlu, inişli bir semtte ve şehirde yaşadığımdan hep yorucu geldi bisiklete binmek... 1985 de Almanya'dan gelen ve yaklaşık olarak 15 senedir kömürlükte yatan 28'' jant bisikletimin fotoğraflarını paylaşmak istiyorum, bu bir şehir bisikleti mi, yol bisikleti mi? yorumlarınızı okumak isterim, iyi forumlar.

güzel bisiklet. sanki gidon biraz havaya bakıyor. onu aşağı indirebiliyor musun.

Merhaba. Forum' a hoş geldiniz. Bisikletiniz çok güzel bir yol bisikleti. Ancak sehir ici ve sehir dışı turlar icinde kullanılabilir. Dropbar (gidon) biraz daha aşağı döndürür senız daha rahat bir sürüş elde edersiniz. Kazasız belasız keyifli sürüşler dilerim..

Eski model İphone' dan yazılmıştır..

• Beğen
15 sene kömürlükte yatan bir bisiklet için mükemmel bir görüntüye sahip bence.15 senede bu haldeyse kıymetli bir bisiklet derim.Paslanma bile yok.Bence gerekli temizlikleri yap,gidonu indir,yağla birde lastik değiştir bence 10 numara.

• Beğen
Teşekkürler, kaldığı yerde nem falan yoktu, ama ciddi kir birikmiş durumda, özellikle arka dişliler ve değiştiriciler bayağı pis...
gidonu başka bisikletlere bakarak ayarlamıştım, yüksek ise aşağı indireyim hemen, zaten alt değil, üst taraftan tutarak kullanıyorum.
Çıkarırken orijinal farını kırdım, bir far ister ama o tipte olanı bulmak zor herhalde...
frenler biraz sert, tel ve pabuç değişimi ister sanırım ki ilk pabuçları bunlar, iç lastiklerini decatlon dan alıp değiştirdim, eskileri hala hava kaçırmıyordu ama sağlama alayım dedim.
Dış lastiklerde ince kılcal çatlaklar var, bu durumda onları da değiştirmek gerek sanırım.
Gidonda kalmış 2 adet kilit var, anahtarları yok, sele altında bir adet asma kilit kalmış, onun da anahtarı yok, arka teker orj kilit anahtarı mevcut sadece, nasıl kessem bunları???
Özet olarak ;
-genel temizlik
-ön arka fren telleri değişimi
-vites telleri değişimi
-fren pabuçları değişimi
-ön far alımı gerekli gibi
sonrasında yol bilgisayarı istiyorum kask ve diğer gerekli ekipmanlar neler olabilir?
Toplamda ne kadar masraf çıkar sizce??

• Beğen
Tepkiler: SerkanH
Geri