Ali Aydn
Üye
- Tepki
- 0
- Başlangıç
- 1991—92
- Bisiklet
- Fuji
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Herkese merhaba. Ankara'dan sevgiler, saygılar
birkaç hafta önce eşimle, ilk kez Eymir Gölü nde bisiklet kiralamamızın sonrasında bir bisiklet tutkum alevlendi ve bir bisiklet edinmem gerektiğini farkettim. Lise'ye kadar bisiklet üstünden inmeyen bir çocukluk geçirdim diyebilirim. Ama sonra uygun ortamın olmaması, zamansızlık, maddi engeller vs vs bisikletten uzaklaşmışız farkında olmadan. Neyse, muradıma erdim
1 hafta içinde bir çok bisikletçi gezdim. Birçok modeli inceledim, malum sezon sonu. Bazı çok tutulan markanın stokları bitmişti. Ama hem bütçeme uygun, hem iyi yorumlar almış Fuji Travers 1.7 de karar kıldım ve Güngörler bisikletten aldım. Buradan Burak Güngör'e de yardımları için tekrar teşekkür etmek isterim. Çok ilgili bir arkadaş, herkese tavsiye ederim.
Elimden geldiğince etkinliklere katılmaya çalışacağım. Ankara etkinliklerini haber alabileceğim kanalları yazabilirseniz çok sevinirim. Yollarda görüşmek dileğiyle
Elimden geldiğince etkinliklere katılmaya çalışacağım. Ankara etkinliklerini haber alabileceğim kanalları yazabilirseniz çok sevinirim. Yollarda görüşmek dileğiyle