Scudo Sports

Ankara

Herkese merhaba. Ankara'dan sevgiler, saygılar :) birkaç hafta önce eşimle, ilk kez Eymir Gölü nde bisiklet kiralamamızın sonrasında bir bisiklet tutkum alevlendi ve bir bisiklet edinmem gerektiğini farkettim. Lise'ye kadar bisiklet üstünden inmeyen bir çocukluk geçirdim diyebilirim. Ama sonra uygun ortamın olmaması, zamansızlık, maddi engeller vs vs bisikletten uzaklaşmışız farkında olmadan. Neyse, muradıma erdim :) 1 hafta içinde bir çok bisikletçi gezdim. Birçok modeli inceledim, malum sezon sonu. Bazı çok tutulan markanın stokları bitmişti. Ama hem bütçeme uygun, hem iyi yorumlar almış Fuji Travers 1.7 de karar kıldım ve Güngörler bisikletten aldım. Buradan Burak Güngör'e de yardımları için tekrar teşekkür etmek isterim. Çok ilgili bir arkadaş, herkese tavsiye ederim.

Elimden geldiğince etkinliklere katılmaya çalışacağım. Ankara etkinliklerini haber alabileceğim kanalları yazabilirseniz çok sevinirim. Yollarda görüşmek dileğiyle :)

Scudo
Merhaba. Foruma hoşgeldiniz. Bisikletiniz hayırlı olsun. Öveçlerin neresindesiniz?

Teşekkürler. Öveçler eski 7.cadde, Çetin Emeç'e yakın yerdeyim. Görüşmek üzere

Merhaba. Ankara Sincan Fatih bölgesinde bisiklet süren arkadaşlar var mı? Yaklaşık 2 hafta önce günlük turumu yaparken bir arkadaşla karşılaştık ancak ters istikametlerdeydik. Eğer o bölgede oturup bisiklet kullanan varsa beraber pedallayabiliriz.

Bir de yine yaklaşık 2 hafta önce İstanbul Yolu'nda Eryaman güzergahına giden 15-20 kişilik bir grup vardı. O sırada araçla yanlarından geçtim. Arada böyle turlara katılmak isterim. Bilen biri varsa bilgi verirse çok sevinirim

hoşgeldiniz...

ankara'da çok sayıda grup var, farklı semtlerde perşembe akşamı bisikletçileri, batı ankara grubu (batıkent), ankara bisiklet topluluğu, bisiklet gönül birliği...

perşembe akşamı bisikletçileri daha çok şehirin içinde bisiklet sürüyo ve "biz de burdayız" demek için pedallıyo. keyif,arkadaşlık ve farkındalık yaratma amacı ön planda.
bunun dışında, ankara'da düzenli olarak her pazar çeşitli mesafelerde tur yapan bisiklet gönül birliği var. feysbuk'ta sayfalarından etkinliklerini takip edebilirsiniz.

Hoşbulduk teşekkür ederim.

BGB ve Batı Ankara grubunu takip ediyorum ancak daha turlarına katılacak düzeyde hissetmiyorum kendimi :) Batıkent'te olduğum zaman belki pedallama şansım olabilir onlarla.

Haftanın 4-5 günü çıkıyorum bazen sıkıcı oluyor tek gezmek

bi de ankara bisiklet topluluğu var... ama onlar 150 km'nin altında sürüş yapmıyolar sanırım. ne zaman bi aktivetelerine denk gelsem hep böyle oldu en azından... hızlı da kullanıyolar... bgb ve (bildiğim kadarıyla) batı ankara gibi gruplar, her düzeyde kişinin olduğu gruplar. arkada kalanlarla da mutlaka ilgileniyorlar. hızlı gidenler belirli yerlede arkadan gelenleri bekler mesela... yani gruplara katılmak için daha iyi sürmenize gerek olmayabilir :)

Aslında doğru söylüyorsunuz ancak sipariş ettiğim tamir kitleri henüz gelmedi. BGB turlarında yedek lastik, tamir kiti gibi şeyler istiyor. O yüzden şu anlık katılamıyorum. Yakın zamanda Ayaş turu var sanırım. Rahatlıkla çıkarabilirim o turu ama Delta Bisiklet bütçemi çürüttüğü için bu yedek lastik ve tamir kitini yurtdışından ucuza kapatmam gerekti. Delta'dan alamadım 100-150 liraya yakın tutuyordu :) Ürünlerim en kısa zamanda gelir umarım ben de Göksu, Ayaş gibi turlara katılabilirim :)

hakan bey!! yeter ama ya :) hep bahane hep bahane : )))) -- yav gruptaki insanlar da insan... bi ihtiyacnız oldu mu, lastiğiniz patladı mı, hem yardım ediyorlar hem de malzeme desteği yapıyorlar... bugün biri size yarın siz başkasına yardım edersiniz... bisiklet camiasında böyle basit şeylere takılmaz kimse :)

Yaklaşık 1 yıldır tek başıma sürüyorum pek bilmiyorum o zaman bahane üretmeye gerek yok derhal Ayaş turuna katılmalıyım. Yarın orada olursanız tanışma fırsatı da buluruz Candan hanım :) Yardımlarınız için çok teşekkür ederim :)

ben yarın katılamıycam, bi süredir pazar günlerini full time bisiklete ayıramıyorum.. o yüzden de tüm günü ayırmam gerekicek aktivitelere katılamıyorum...
siz katılırsanız, size iyi pedallamalar... benim yerime de domates yiyin bi de :)

Bir sorun olmazsa yarın katılacağım :) Bol bol yiyeceğim o domatesleri nasılsa festival varmış :)

Bati ankara bisiklet toplulugu uyelerinin buyuk cogunlugu sanilanin aksine eryaman sincan fatih elvankent tarafinda oturuyorlar. ve her sali aksami 19.30da optimumda bulusulup harikalar diyarina eryaman icinde ufak bir tur atilarak pedallaniyor. orda da çay sohbet muhabbet falan. pazar gunu yapilacak olan tura karar veriliyor. size de yakin katilabilirsiniz aslinda.

@yavuzöztürk

evet hocam Ayaş'a gittik. İlk turumdu o yokuşlar deli etti beni :)

Geri