Scudo Sports

Ankara

Scudo
@Aytuğ Şenoğlu

Benim 1 senem daha var :)

yorumlariniz icin tesekkur ederim.

GT-N7000 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

İnşallah hep beraber,4 yıl önce fulleyip aldığım xvert 24 km kullanabilmiştim belimdeki kas yırtığından dolayı,Şimdi eve Trainer aldım onunla antrenman yapıp dışarıya çıkmak istiyorum.

@Batuhan Köksal
Kolay gelsin :) Ama etkinlikler için vaktin var dershanelerin yoğun programları bile ağustosta başlıyor :)

@Aytuğ Şenoğlu

Dersane haziranda başlıyor zaten bisikleti alma bahanem de bu günde 20 km git gel yapacağım :)
Kondisyonum çok kötü sayılmaz hali hazırda bisiklet kullanıyorum zaten, bakalım nasıl olacak

hoş geldiniz, yakın zamanda bayağı bir arkadaş katıldı aramıza. İyi pedallamalar.

@Batuhan Köksal

Ilk defa haziran da baslayan dershane duydum. Hangi dershane :) gunde 20 km kondisyonunu çok geliştirir :)

Cube Agree GTC Pro (2014) Loading %99...

nihayet yağmurların azalması ile birlikte 20. mayıs da ankara dan Beypazarı- Nallıhan- Mudurnu- akyazı turuna başlıyorum.

yolumun üzerindeki bisikletlilerle buluşmak dileğiyle...

ben de tam tersi rotayı kullanıp ankara ya gececem ama akyazıdan sonra abanta kamp yapmayı dusunuyorum izmit abant arası ılk gun çok zorlayıcımı olur egım ve mesafe acısından bılgınız var mı o bolge hakkında ?

akyazı abant arası daima çıkış ama arasıra inişler var ve yaklaşık 90 km. özellikle Mudurnu dan sonra 1400 mt ye tırmanarak abant a ulaşılıyor Mudurnu abant arası 19 km

özelden mesajınız var

Merhabalar okuyanlara öncelikle. Ben Yunus. Güzelken Mah. Etimesgut / Ankara'da ikamet ediyorum. Yaş 26. Geotech Super Suprise 2.0 kullanıyorum. Araba gibi oldu :p BatıAnkara grubu varmış. Burada olan varsa tanışıp beraber turlamak isterim. :alkis:

öncelikle hoşgeldin, ben batı ankara bisiklet grubu üyesiyim. facebook kullanıyorsan (link) adresinden üyelik talebi gönder. yapılacak etkinlikler ve turlar bu sayfadan bildirilirç

Teşekkürler. Face kullanmıyorum. Ancak kullanmam gerekli bu iş için galiba. Sahte hesap açarım bende. :p

Evet, kendi adınıza olmasa bile farklı isimde bir hesap açıp gruba üye olun. Etkinlikler ve ortak konuşmalarda facebook alternatifi bir iletişim aracını henüz bulamadık :)

o iş tamam. istek gönderdim. henüz onaylanmadı. buna bir çözüm bulacağım. ancak zaman alabilir. yeni bir oluşum :)

en yakın ne zaman buluşma var?

yarın 07.00 itibarı ile sincandan beypazarına doğru yola çıkıyorum.katılmak istersen beraber pedallayabiliriz.

Grubun %70 i şuan İzmir bisiklet festivalinde yarına kadar onaylamış olurlar.
Grup olarak her hafta 2 ekinlik yapılıyor. Her salı "Geleneksel Salı Buluşması (GSB)" yapılır optimum bisiklet parkında saat 19.30 da toplanıp eryaman-fatih arası kısa bir tur yapılır harikalar diyarında musti cafe de (eski arda cafe) oturup muhabbet ederiz pazar günü yapılacak etkinliğe karar verilir.
Pazarları da genellikle saat 10-11 arası optimumdan yola çıkılır en az 50-60 km lik tur yapılır.

Grubun %70 i şuan İzmir bisiklet festivalinde yarına kadar onaylamış olurlar.
Grup olarak her hafta 2 ekinlik yapılıyor. Her salı "Geleneksel Salı Buluşması (GSB)" yapılır optimum bisiklet parkında saat 19.30 da toplanıp eryaman-fatih arası kısa bir tur yapılır harikalar diyarında musti cafe de (eski arda cafe) oturup muhabbet ederiz pazar günü yapılacak etkinliğe karar verilir.
Pazarları da genellikle saat 10-11 arası optimumdan yola çıkılır en az 50-60 km lik tur yapılır.

Geri