Scudo Sports

Ankara

Ben Kocaelın'de öğrenciyim yazın Ankara ya Nallıhan üzeriden bisikletle gidecem olurda zaman uyuşursa görüşmek dileğiyle :)

Scudo
Hafta içleri işe gelip gitmek için artık bisikletimi kullanıyorum, sizlerden faydalı bilgiler edenebileceği düşündüğüm için foruma üye oldum. Ankara' dan herkese selamlar.
Bol pedallı günler.

Aramıza hoşgeldiniz. Taksicilere ve açılan kapılara dikkat edin :) iyi pedellamalar

HTC Desire X cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Foruma hoş geldiniz. İyi vakit geçirmenizi dilerim.

Forma hoş geldin, Ankara'da bir yerlerde yolumuz kesişir. İyi pedallamalar.:alkis:

Forma hoşgeldiniz. Ankara'da biryerlerde yolumuz kesişir. Bende Eryaman-Bakanlıklar işe gidip geliyorum.

Zaman ayırıp yorum yaptığınız için teşekkür ederim. Ben de Yenimahalle-Aşağıöveçler arasında işe gidip geliyorum.

Keyifli ve güvenli pedalamalar.

hoşgeldiniz kazasız belasız pedallamalar dilerim.bende etlik-ostim arası pedallıyorum...

Merhaba arkadaslar. Araniza yeni katildim. Hafta sonuda bisikletimi alarak tam manasi ile bu ise girisicem. Ise gidip gelmek ve bos zamanlarimda arazi gezileri yapmayi dusunuyorum.
Herkese kazasiz belasiz guzel surusler. Umarim yolumuz bi yerde kesisir :)

Ankaranın biraz dışı da olsa selamlar.. Ben de bu pazar Mosso Wildfire D ile bu işe tam giriş yapıyorum. İlk olarak dersaneye gidip geleceğim, LYS YGSden sonra da etkinliklere filan katılırız artık :)

Burak Bey foruma hoş geldiniz.

Hoş geldiniz. Haziranın sonundan itibaren yapılacak organizasyonlarda ben de varım :)

@Batuhan Köksal

YGS geçti sanki :D

Ankaradan herkese merhaba 37 yaşında evli ve babayım,corratech xvertim var.

Hoşgeldiniz. Allah kazasız, belasız kullanmanızı nasip etsin.

Foruma hoş geldiniz. İyi vakit geçirmenizi dilerim.

Geri