Scudo Sports

Ankara

merhabalar, Ankara'da düzenli olarak ahftaiçi ve haftasonu bisiklete binmekteyiz... İnşallah beraber pedallama fırsatıda buluruz. Görüşmek dileğiyle...

Scudo
Merhaba hoşgeldiniz

Ankara'daki tüm bisikletçilere selam olsun,aynı zaman da Ankara'lıyım

Bisikletiniz hayırlı olsun,güle güle kullanın,kazasız belasız..

• Beğen
Tepkiler: Bisikletli Gezgin
@M.Ozkul

Sayın M.Ozkul,
düzenli olarak nerede ve hangi zamanlarda biniyorsunuz. bende katılmak isterim asfalt gezilerinize :)

• Beğen
Saolun arkadaşlar ilginiz için çok saolun. Vallahi katılmak isterim Bursa'dan geliyorum ve burdaki bisiklet gruplarından pek haberdar olmadığım için turlar hakkında da pek bilgim olmuyor. Bayramdan sonra pedallarız muhtemelen. Bu arada Ertunga abi mesajını gördüm, cevapladım.

@M.Ozkul
umarım en kısa zamanda bende sizlere katılırım.
bu turlar sırasında ortalama hızlarınız nedir?
su sebeple soruyorum. ben cok kondüsyonu olan bir kişi değilim. sizi ne derece yavaşlatırım onu hesaplamaya çalışıyorum.
bilgi için teşekkürler.

Pazar turlarımız en yavaş gidene göre oluyor o nedenle sıkıntı çekmezsiniz... Haftaiçi turlarımız biraz daha hızlı oluyor ama oradada geride kalanı belli noktalarda bekliyoruz. Sıkıntı olmuyor...

Ankarada Yol Bisikleti ile beraber antrenman yapacak olanlarr ankarada çok yol bisikletri kullanan var ama herkezz tek bşına antrenman yapıyorr yada 1-2 kişi :p

Bende Kolej- Kurtuluşda Oturuyodumm Yol Bisikleti Olsaydı Beraber Antrenman Yapardıkk

Merhaba
Ankara TOKI yapracik konutlarinda oturuyorum. Sanirim o civarda bisiklete binicem ve bu siralar o civarda trafigi rahat rotalar bakiniyorum.
1 tane yol bisiklerim var. 1 tanede MTB.
yol bisikletim 2009 model FUJI CCR3. Son 4 ay yogun bisiklete bindim. Gunde ortalama 25-40km arasi yol yapiyordum ve 1400 km binmisim ama 2 haftadir binmedim ve ilk surusum icin sabirsizlaniyorum. Gunluk yaptigim en fazla 75 km. dinlenmeler dahil 3 saatlik bir surustu. Baslangic seviyesi yol bisikleti surucusuyum ama kendim daha da gelistirmekte kararliyim.
MTB yi dechatlondan almistim. Bu konuda da baslangic seviyesiyim. Tecrubem cok az.
Su an bisikleti temizleyip bakim yapmam lazim.
Merhaba tekrar.
Koray Uner

• Beğen
Merhabalar, Eskişehir yolu yol bisikletçilerinin standart antreman rotalarındandır, yol üzerinde bir çok bisikletli görebilirsin, genelde Temelli'ye kadar gidip gelirler... Ayrıca sana yakın oalrak Çayyolu civarında aktif bisiklet gruplarıda var... Haftaiçi ve haftasonları biniyorlar...

merhabalar. Antalyada almış olduğum bisikletimle artık ankara yollarındayım..NATOVEGA tarafında ikamet etmekteyim.Ankara trafiğine alışma evresindeyim fırsat buldukça tura çıkıyorum... birlikte turlayabileceğim yol arkadaşları bisiklet sevdalıları ile irtibata geçmek isterim... kazasız belasız . görüşmek üzere sevgiler

• Beğen
Tepkiler: Çağlayan
Bir Angaralı olarak,size ve tüm forumda ki bisikletçi arkadaşlarımıza selam olsun..

:)

• Beğen
Tepkiler: Çağrı Tuğrul
Herkese selam forumu yeni keşfettim ve üye oldum bisiklet almayı düşünüyorum forumda temiz bulabilirsem almak isterim...

Aleykümselam hoşgeldiniz

Angara'mıza selam.. :)

• Beğen
Tepkiler: massaget
@Çağlayan

Hoşbulduk forumda dikkatinizi çeken ankadan ikinci el şehir bisikleti satan var mı bildiğimiz hocam...:)

• Beğen
Tepkiler: Çağlayan
@mehmet aşkın

Aranıyor diye bisiklet ilanı verebilirsiniz

Geri