Scudo Sports

Ankara

@Fatih Bahadır

Ankara'ya kış gelmesine az bir zaman kaldı :) Scorpion'u satınca,seneye daha iyisini alırsın,canın sağolsun..

• Beğen
Tepkiler: Fatih Bahadır
Scudo
Peşin alırsan Bianchi Speed 4000 alabilirsin,ama unutma ki Speed 4000'in maşası ile ilgili sorun yaşayabilirsin..

• Beğen
Salcano ng650 kullanan arkadaşların yorumunu bekliyoruz :)

• Beğen
Bunada bakabilirsin (link)

@Fatih Bahadır

Bu bisikletin bir sorunu yok satıcının yazdığına göre sadece lastiği inik demiş zaten. Adam etcek bir durumu yok yani. Bence xc150 nin sıfırını alın bütçenizde uygun zaten. Sonuçta sıfır olur .

merhaba kardeşim hoşgeldin.

öncelikle bu yaşta bu işlere girişmen hatta bu yaşta bu forma üye olman bile çok güzel bişey üniversite bitirmek üzereyken bisiklet aşkını canlandıran biri olarak ve geç kalmış biri olarak tebrik ediyorum. 450 liraya çok güzel bisikletler alırsın güzel tavsiyeler gelecektir eminim. ama önemli olan bisikletinin olması onu arada bir sürmen ve daha sonra gruplara katılıp yeni insanlar tanıman ve spor yapmanın verdiği olgunluğu ve hoş görüyü yakalaman. yeni bisikletini alınca da eklersin buraya bizde beğeniriz :) kazasız pedallar sana şimdiden.

kardeşim yaşım 17 eğer imkanın varrsa ve tanıdık satıcı veya esnafı tanıyorsan muhabbet kurabilirsen taksitle salcano insomnia öneririm... en düşük modeli 1100 tl dir.. vben 1000 tl ye indirtip 5 taksite böldüm.. İşimi hayli hayli görüyor...

@Battal Yılmaz

Abi bidahaki seneye zaten peşin böyle bir şey düşünüyorum ama bu sene imkansız

Geri