Scudo Sports

Ankara

Scudo
:) Harikasın Orhan Kardeşim,aramıza Hoş Geldin.Facebook sayfasında gruplar var.BGB,Ankara Bisiklet Kardeşliği vs.

Hoşbuldum ve teşekkürler samimi karşılamanız için...

Yakın zamanda aynı yollarda görüşmek dileğiyle...

Gökhan...

Merhaba arkadaşlar, iyi geceler herkese. Bende aranıza yeni katıldım, böyle bir forumun var olması gerçekten yeni başlayanlara çok yardımcı oluyor. Bisikletimi 2 3 ay önce ikinci el aldım fakat vites ayarlarında problem yaşıyorum Ankara da tavsiye edebileceğiniz işini iyi yapan bisikletçiler var mıdır tabi maddiyatta biraz önemli öğrencilik sonuçta :) Çok teşekkür ederim hepinize iyi forumlar ;)

Hosgeldiniz sefa geldiniz.

Bisiklet ayar ve bakim icin Decathlon, Erdoganlar, Delta, Gungorler... ilk aklima gelenler...

merhaba arkadaşlar forumla tanıştıktan sonra gezilere katılmak istiyorum ankara içi faaliyetlerdi buluşmak dileğiyle....

Arkadaşlar 1-2 haftaya sürmeye başlıyorum ama şuanda büyük ihtimal tırtımdır bir hafta forma girmek için sürüş yapmam lazım yani 30 km ve altı turlar.
Etimesgut Anadolu Lisesi 9.sınıfta okuyorum eryaman 5.etapta oturuyorum.

:) Aramıza Hoş geldin.Bisikletli Fotoğrafını görserydik.

iyi bir tercih hayırlı olsun diyelim bende de salcano srv 243 var...
turlarda buluşmak dileğiyle....

@Tolga Çivgin

:) Tolga Kardeşim aramıza Hoş Geldin.İyi karar,Süpersin!.Hayırlı Olsun!.
Yollar Senin...

Merhaba arkadaşlar batıkentte oturuyorum....
ismim ümit yaşım 32
bisikletim salcano srv 240 alüminyum çatı disk fren idare ediyor beni
havalar ısındı işten geldikten sonra günlük bir saat kondisyon olsun diye sürüyorum fakat tek olunca tadı olmuyor
yok mu bana eşlik edecek civarda oturan biri :rolleyes:

merhaba emircan dün eryamana pedalladım batıkentten bilseydim bi selam verirdim :rolleyes:

Anjara sekerin. Orda yol bisikletcileri geciyordu sizmiydiniz acaba?

ayaş yoluna antrenman yapmaya giden takım sporcuları oluyor zaman zaman onları da görmüs olabilirsin emircan, eryamanda da cok bisikletci vardı bir ara (kaldı ki 1 yıldır ben de eryamanda degildim). Simdi yaklasık 1.5 yıl aradan sonra tekrardan donecegim sahalara, tahminimce havaların ısınmasıyla yavas yavas denklesmeye baslayacagız..

Umit hocam, siz batıkentte ne tarafta oturuyorsunuz? bir de batıkent-eryaman icin hangi guzergahı kullanıyorsunuz? onumuzdeki 2 hafta yogunum, sonrası kendimi eryaman-batıkent arası biraz ısındırıp, hamlıgımı alıp sonrası yavas yavas acılmayı dusunuyorum..

yakın zaman icin söz veremesem de, umarım civardaki tüm pedaldostlarıyla tanısırız..

s.a bende foruma yeni katılanlardanım ben ümit yaş 32 bugün optimum avm önünden hareketle gezi varmı
haberi olan varsa aydınlatsın....:rolleyes:

Geri