Scudo Sports

Ankara

değerli arkadaşlar bisikleti yeni aldım kron xc 250 çankaya dikmende oturuyorum bisiklete genelde eymir gölü civarında biniyorum o taraflarda bisiklet kullanan ve farklı yerlere giden arkadaşlarla günibirlik pedallamak isterim dileyen arkadaşlarla gezebiliriz

Scudo
Öncelikle foruma hoşgeldin bisikletinde hayırlı olsun ben malesef balıkesirde oturduğum için olmaz ama çankaya da da birçok arkadaşımız var onlarla burdan iletişime geçip turlara başlayabilirsiniz.

Merhaba arkadaşlar,

2006'da üniversiteye başladım, başladığımdan beri bisiklet sürekli aklımda. Almak geçen seneye kısmetmiş. Geçen sene dediğim 4 ay öncesi gerçi 9 Kasım'da aldım. Ne alayım diye araştırırken de bu siteyi bulmuştum.

Normalde böyle bir sitenin müdavimi olacak biri değilim. Hani alacağını alıp bir daha uğramayan bir yapım var malesef, ama nedense burası sardı. Haftada en az 3-4 kere giriyorum. Girdiğimde de 1 saate yakın kalıyorum bakalım umarım böyle devam ederim.

Az önce de okurken başka bir arkadaşın tanışma yazısını gördüm. Dedim ben de tanışayım ne duruyorum.

Bisikletim, Salcano citysport 24 hds. 28'', kadro boyu 58cm. Genelde rahatım üzerinde.

Kampüse gidip gelmek için kullanıyorum çoğunlukla. Tur yazılarını okuduğumda ağzımın suyu akıyor ama daha neredeyse hiç katılamadım. Göksu parkta mangal yapılmıştı bi ona geçerken uğradım, mangalı yaktım sonra kaçtım, proje vardı yetiştirmem gereken.

Yaz için kafa dengi birini bulup, Ankara-İstanbul, İstanbuldan kıyıdan muğlaya kadar 3 hafta sürecek bir tur gerçekleştirme planım var. Yapabilir miyim bilmiyorum.

Neyse çok uzattım. Hoşbulduk arkadaşlar :)

Selamlar herkese, adım gökay 26 yaşındayım, istanbul ikametliyim ancak görev gereği bir yıl ankara'da olacağımdan günlerimi güzel geçirmek adına bir bisiklet aldım ve aranıza katıldım, dilerim kabul buyurursunuz :)

görüşmek üzere

• Beğen
Tepkiler: Bisikletli Gezgin
Uzun yola gelebilecek arkadaş arıyorsan BGB(Bisiklet gönül birliği) ekibindeki arkadaşlarla irtibata geç planladığın güzergah kıyı şeridinden çok dolaşmayı gerektiren bir arazi sağlam performansı olan birilerini bulman gerek ben sana eşlik etmek isterim ama bizim akdeniz kıyısından marmaris planımız var.

Bu da bir başlangıçtır :) benim önceki bisikletim 18 kg ağırlığında 1993 model bir scott dı zamanla maddi imkanlar el verdikçe kadro maşa falan filan derken şu anda 11.5 kg bir carraro m var. Senin bisiklet iş görmez demiyorum ama turlarda sana sıkıntı çıkarabilir yokuş çıkarken kendi ağırlığın yetmiyor gibi bir de bisikletin ağırlığını çekmen gerekir imkanın varsa biraz daha hafif modellere bakmanı tavsiye ederim tabi bisikleti gerçekten uzun vadede kullanmak istiyorsan.

Herkese merhabalar.
Ben de yeni bir Sedona 321 ile aranızdayım. Hevesle pedallamaya başladım. Seçimim konusunda forum paylaşımlarınız çok yardımcı oldu.
Teşekkür ederim.

bisiklet dünyasına hoş geldiniz...

merhaba, Korn XC 750 Hd ile aranıza katılmış bulunmaktayım.Bisiklet Biraz araştırdım bunu önerdiler.Yorumlarınızı bekliyorum.

Hayırlı olsun... Güzel bisiklet... Turlarada bekleriz :)

Merhaba;

Uzun süredir sessiz sedasız forumu takip ediyordum, bir selam vermenin zamanı geldi diye düşündüm...

Bakanlıklarda mühendis olarak çalışıyorum evim ise Eryaman'da...

Bakanlıkta dolaşırken bir bisiklet ve reflektörlü yelek gördüm bisikleti kurcalarken camdan birinin bana baktığını gördüm ki hemen yanıma geldi ve tanıştık...

Cüneyt Abi...

O sırada da bisiklet alma çabalarım vardı Cüneyt Abi sağolsun Yenimahallede Performans Bisikletten Sadun Abiyi aradı ve yardımcı olmasını rica etti ve aynı akşam ben Sadun ve Mehmet Abi'nin güzel muhabbetleri eşliğinde Kron Tourer 27V 28" bisikletime sahip oldum hepsine ayrı ayrı teşekkürler çok yardımcı oldular...

Şimdilik işe gitmeden önce sabahları 20-25 km yapıyorum, sigara içtiğim için biraz zorlanıyorum ama kısa vadede sigarayı bırakıp Cüneyt Abi'ye takılıp 26 km ev iş rotasını sabah akşam yapmayı planlıyorum...Uzun vadede ise Alanya planım var...

Aynı zamanda profesyonel yamaç paraşütçüsüyüm ve doğayı çok seviyorum, uçmaya gittiğim yerlerde kamp kurup doğada doğal yaşamayı seviyorum bisiklet de uzun zamandır düşündüğüm bir doğal yaşam aracıydı ve sonunda ulaştım...

Umarım tez zamanda kondisyon kazanıp uzun turlar yaparım... :)

Forumun değerli bilgilerinden çok faydalandım sizlere teşekkürler ve tekrar Cüneyt, Sadun ve Mehmet Abiye sonsuz teşekkürler...

Gökhan...

Hayırlı olsun... Güzel insanlarla tanışmışsınız... :)

Uygun olduğunuzda haftasonu turlarımızada bekleriz...

gökhan dostum aramıza hoşgeldin, bende Pursaklar' da oturuyorum, iş yerim cinnahta, seninle benim hikayem hemen hemen aynı, bende burada bisiklet ile gezen arkadaşları görüyordum en sonunda bisikletime kavuştum, günlük 20 km yol yapıyorum, allahtan sigara içmiyorum, uzun turu bende düşünüyorum.

Arkadaşlar merhaba, adım Fatih, Yaş 28, mesleğim Muhasebe ve Ankara Pursaklar' da oturuyorum.

Uzun süre sizleri takip ediyordum, imrenerek okuyordum tur yazılarınızı, sizin sayenizde bisiklete olan sevgim daha da arttı ve sonunda bisikletime kavuşup bende yavaş yavaş Ankara yollarında pedallamaya başladım.Şimdilik günlük 30 km yi aşmayan antrenmanlar yapıyorum, AÖF sınavlarından sonra sizinle turlara çıkmayı düşünüyorum. Herkese iyi forumlar

teşekkürler, konuyu biraz geç açtım sayılır, kusura bakmayın

Geri