Scudo Sports

Ankara

@ozy87

Bende balgattayım , hafta sonu bgb turlarına katılabilirsin.

Scudo
merhaba ben de batıkent te ikamet ediyorum tur olursa katılmak isterim salcano excel bisikletimle :)

Merhaba,

Foruma yeni katılan birisi olarak sormak istediğim bir konu var. Gezi buluşmalarının çoğunluğu kızılay-güvenpark tarfında oluyor sanırım. Ben Ümitköy civarında oturduğum için acaba pazar sabahları boş vakitlerde ego otobüslerine bisiklet ile binme gibi bir şansımız olabiliyor mu? Daha önce deneyen var mı?

Ego sitesindeki mevzuatta yük ile binilemeyeceğine dair bir ibare var, öte yandan forumda araştırdığım kadarıyla İstanbul'da ekstra bir bilet karşılığı taşıma imkanı varmış belirli saatler içerisinde. Bu konuda ego'ya mail attım ama geri dönüş olacağını pek tahmin etmiyorum.

Eğer bu konuda bilgisi olan varsa, beni de bilgilendirebilirse sevinirim.

Tekrardan selamlar..

@Okan Vural

Selam, Bisiklet gönül birliği çok eski bir ekiptir.Kuruluş tarihi 1971 lere kadar dayanır.Güvenpark o zamandan beri hep buluşma yeri olmuş.Hala da aynı şekilde devam ediyor.
Kazan tarafında arkadaşın bisikletinde bir arıza olmuştu, ordan belediye otobüsleri bisikleti almıştı.Bence bisikleti alırlar ama ümitköy ile kızılay arası mesafe olarak pek uzak değil.Buluşma saatinden 1-1.30 saat kadar erken çıkılmak kaydıyla gelinebilir.

Teşekkürler cevabınız için,

Fırsat buldukça antreman yapmaya çalışıyorum. Kendimi hazır hissettiğim ve gruba ayak uydurabileceğimi düşündüğüm ilk haftasonu yanınızda olmayı planlıyorum. Kış gelmeden umarım yeterli formu tutarım.

Acemiliğini Eymirde atacak olan arkadaşlar, dönüşte yokuşu görüp bisikletten soğumamak için ATV kiralama işi yapan Hakan la anlaşıp onun kamyonetiyle de çıkabilirler :D

@Okan Vural

Türkkonut ve Uludağ Restorantın oradaki Ego hareket noktalarına giderek şöförlerle konusman daha iyi sonuc verecektir.

selam arkadaşlar,
çiğdem mah.oturuyorum.odtü ormanındaki parkurları iyi biliyorum.ama kondisyon pek iyi değil.yaş 51 ve 2 yıldır hiç sürmüyorum.günün her saatinde binebilirim.odtü ormanında sürmek isteyen arkadaş varsa ortak bi saat ve gün ayarlayıp binebiliriz.benim için genelde her saat uygun olabilir.

Salcano Astro 212 Hd Var Elımde 19 ınc Kadrosu Var üzerınde Pompası Km Saatı Sulugu Var Sulugu Plastık Degıl 650 Tl Ye Satıyorum ıztedıgınız An Görebılırsınız 0 539 483 21 50 SADECE 98 KM KULLANDIM

Sinan yakın zamanda bir cannondale quick cx aldı.Sanırım konu kapatılmamış.Size de iyi satışlar.

Sevgili arkadaşlar öncelikle hepinize selamlarımı sunarım. Yaklaşık iki yıl önce amatör bir ruh ile başladığım bisiklet hobimi yavaş yavaş bir üst seviyeye taşımaya karar verdiğim bu günlerde aynı yollarda lastik aşındırdığım insanlarla aynı platformda buluşma zamanının geldiğini düşünerek bende foruma üye oldum.
Hepinize sağlıklı ve mutlu günler dilerim...
Gücünüz tam, devriniz daim olsun...

Ali ÖZGEDİK

Pazar günü beynam gezisi var BGB nin. Katılmak isterseniz (link) buyrun etkinlik burada. Bende hilal mahallesinde oturuyorum. İnş bir gün eymirde birlikte pedallarız.

@Okan Vural

bence çok geç kalmayın. ben hasanoğlan ile başladım. başladığımda en uzun mesafem 34 km idi. o da 2 uzun ara ile!
hasan oğlanda 2 uzun ara ile 90 km. yaptım. 2 hafta sonra çubukta 105'e ulaştım. bu hafta beynam'a katılıyorum! 120nin üstü olur gibi geliyor. sonuç olarak grupla olunca çıkıyor tüm mesafeler.
katılmanızı tavsiye ederim. pişman olmazsınız!!!

gruplardan size yakın biri ile iletişime geçip hemen ısınma trlarına başlayabilirsiniz.

şimdiden hayırlı olsun

@mustafa çubukçu

Bende aynı kararı vererek 20 yıl aradan sonra bisiklet aldım.Aramıza hoşgeldiniz.

Geri