Scudo Sports

Ankara

Scudo
yaklaşmamaya gayret göster mehmet fatih'in dediği gibi sağ taraf kör noktaları seni görmeyi bırak arkadan gelen dolmuşu, otobüsü de fark edemiyorlar bir kaç ufak kaza yaşadık o şekilde yani dolmuştayken.

• Beğen
Tepkiler: Barış Dizer
yorumlar için teşekkürler, ama sol şerit biraz tehlikeli değilmi ya, ne bilim tırsarım ben, gerçi dibimden otobüs geçtiği zamanda tırsıyorumda :D yoksa benmi çok tırsak biriyim ? :D

tırsmaya gerek yok

üç şeye dikkat edeceksin ve yapacaksın

1-) Çevrene dikkat edeceksin ve dikkatli davranacaksın

2-) Çevrene dikkat edeceksin ve dikkatli davranacaksın

3-)Çevrene dikkat ettireceksin ve dikkatli davrandıracaksın (bisikletinle her daim cevreye saygılı olursan dikkatli olmak zorunda kalıyorlar)

• Beğen
Tepkiler: Barış Dizer
@Mustafa Güllü

ama öyle olmaz ki hem geniş çaplı katılım olsun diyorsunuz hem de ikimiz gidelim diyorsunuz olmaz öyle şey:) ben de gelirim öyle bir organizasyon olursa inşallah.

• Beğen
Tepkiler: Ahmet BAYSAL
(link)

Ankara' lı bisiklet dostlarımıza; Bilindiği üzre Eskişehir yoluna yeni asvalt dökülmüş olup halen şerit çizilmemiş durumdadır. bu fırsattan istifade edip büyükşehir belediyediyesinden esskişehir yoluna bisiklet yolu ayırmasını talep etmek üzere bir etkinlik başlatmış bulunuyoruz.

27 Temmuz Saat 19:00 - 19:30 arası Eskişehir Yolu Tarım Bakanlığı karşısında buluşuyoruz. Elimizde " Yeni Asfalta Bisiklet Yolu Yakışır" yazılı pankart ve bisiklet yolu trafik tabelesı olacak. Hürriyet Ankara muhabiri Fatih Bey grup olarak resmimizi alacak. Daha sonra isteyen arkadaşlar Fatih Bey'e görüşlerini aktarmak için röportaj verebilecek. Programı uygun olan arkadaşların destek vermesini bekliyoruz. Sevgiler.

forumlara üye olurken genellikle çok seçici davranıyorum, bir süredir sitenizi takip ediyordum. Burayı sevdim. Gerek aktifliğiyle gerekse bir forumda olması gereken diğer özellikleriyle hoşuma gitti. Ankara'dan katılmaya karar verdim aranıza... Barış ben... Hepinize merhabalar...

Hoşgeldin. İyi forumlar.:)

• Beğen
Tepkiler: Barış BULDUK
Geri