Scudo Sports

Ankara

@Huseyin Dogan

hüseyin bey benim gezi ile ilgili bi kaç sorum var yanıtlarsanız sevinirim.
öncelikle kaskım ve yedek malzemelerim yok sade bir bisiklet sürücüsüyüm :) gelmemde mahsur varmı bunlar olmadan :)

Scudo
bu akşamda olduğu gibi göksu-harikalar diyarı turunu tamamladım.katılmak isteyen olursa lütfen özel mesaj atsınlar.

@berkay ulubay

oyle bir seyi ne siz kabul etmelisiniz ne de biz oyle bir bisikletli gormek isteriz... tura katılımının organizasyonunu ben yapmıyorum ama o kadar eminim ki sizi bisiklet kullanıcısı olarak bile kabul etmezler diye düşünüyorum.. güvenlik önlemleri çok çok çok önemlidir... gerekli güvenlik önlemlerinizi ve ihtiyac olabilecek (patlak tamir kiti, pompa vb) şeyleri yanınıza almanızı tavsiye ederiz... zira uzun yolculuklar zorludur... güvenlik ve ihtiyac önlemlerini almadan çıkmanız pek dogru olmaz.

hımm anladım teşekkür ederim o zaman daha çok eksiğim varmış :) zamanla tamamlarım eksiklerimi o zaman turlarınıza katılırım. dediğim gibi yılın tüm zamanımı bisikletle geçirmediğimden bu tarz malzemelere fazla eğilim gösteremiyorum malesef ...yoksa son derece haklısınız güvenlik herşeyden önemli .

Berkay bey markete gazete almaya gittiğimde bile -tabi bisikletle- kaskı ihmal etmiyorum...siz siz olun, sadece tur vs. için değil bisikletin üzerine kasksız binmeyin...Kaskın hayatımızı nasıl koruduna dair forumda bir sürü kaza tecrübesi var...ve kasksızlığın nasıl hayata mal olduğunu gösteren örnekler de gazetelerde. en son kocaelinde kaldırama kafasını çarparak hayatını kaybeden bir bisikletlinin haberini okumuştuk maalesef. Bence sanayi ve ticaret bakanlığı bir genelge vs. ile bisikletlerin kaskla birlikte satılmasını falan şart koşlamalı. Trafikte kasksız bisiklet kullanmanın bir trafik cezası olmalı...

Geri