Scudo Sports

Ankara

ben gazideyim, şu anda gazide bir tur grubu yok, akşam üstleri 6 gibi 20km civarı tura çıkıyorum, eğer yakın isen haberleşiriz. msn kullanmıyorum, buradan irtibatta kalabiliriz

Scudo
Nerden başlamayı düşünüyorsunuz? Bir de sabah 6 gibi çıkmak uyar mı?

her aksam 8 gibi bende 15 km lik tura çıkıyorum. kızılaya falan iniyorum. eğer buluştugunuz bir adres varsa oraya gelip birlikte turlamak isterim .

tamam alper. 20 km bana uyar. mesai bitimi 18:30 ama saati de bir şekilde ayarlamaya çalışırım. bu akşam çıkacak mısın?

hafta içi eğer gündüz turlamadı isem çıkarım ama bu akşam çıkmayacağım, cumartesi pazarları pek çıkmıyorum. sen nerede oturuyorsun

neredesin berkay? anladığım kadarı ile alper ağustosdan sonra aramızda olamayacak. eğer yakınsak 20:00 bana daha uygun. seninle devam edebilriz.

istanbul yolunda acity outlet yakınında oturuyorum. gazi banliyö istasyonu yaklaşık 4 km gibi sanırım. kısa sürede orada olurum.

@Koray Uzun

sabah 5 te bile cıkarım...
yeter ki yanımda yol arkadası olsun...

ben ankaradayım... (sizin konumunuz istanbul gosteriyor...)

eger isterseniz sabah 6 da kızılayda buluşuruz...

benm aklımda gitmek için kızılcahamam var ankaraya (77 KM) gezilecek yerleri çok fazla... ne dersiniz?

:( hay bin kunduz! biraz önce pazar nöbeti kilitlediler. yoksa kaçacak fırsat değildi. her saatte de çıkabilirim. ama 77 km gözümü korkutuyor.!şimdiye kadar 27 km yaptım en fazla! yolu da bilmiyorum. zor mu parkur??

yok yokk ne kusuru estağfurullah :) evet tuzluçayırda oturuyorum... kızılaya gelebilirim turlayacağınız zaman

Pazar günü bgb'nin kurtboğazı gezisi+mangal keyfi var. öğleden sonra 3-4 gibi arkadaşlarımla buluşacağım için ona gidemiyorum. 3 e kadar tur yapalım derseniz bende varım :) Eğer adam bulamazsam eymire araziden iniş çıkış yapacağım.

eger kızılcahamam netleşmezse akşama kadar ben de gelmek isterim.. yeni arkadaslarla tanısmak guzel olurr..

ama onceligim kızılcahamamdır... gelmek isteyen haber versin... tek basına gitmek acayip sıkıcı olur...

@Huseyin Dogan

Elvankentteyim. Az önce haritadan baktım da bu sıcakta 150 km yol için üşendim açıkçası. Kurtboğazından öteye gitmem gibi geliyor. bgb'ye takılabiliriz diye düşünüyorum. Facebooktan eklerseniz ayrıntılı konuşabiliriz. Profil resmim burdakiyle aynı.

Bence denize gidin ve bisiklete binmeyin. Binecekseniz de bunu gündüz saatleri yapmayın. Herkese iyi tatiller dilerim...

Geri