Scudo Sports

Ankara

Scudo
Herkese merhaba yıllardır kullanmadığım bisikletimi yaptırıp Ümitköy civarlarında turlamayı düşünüyorum.Ümitköy'de turlayanlar varsa katılmak isterim.

Bisikletim:Infınıty Telluride

(link)

O kadar eşsiz bir bisiklet ki türkçe sayfalarda aratınca sonuç çıkmıyor :003:

ne yalan söyliyeyim yine çift amortisörlü bir model çıakcak diye korkarak açtım fakat çıkmadı, bence idare eder :)

haftasonları hep çalışıyorum turlamalara ancak hafta içi sabah katılabilirim :(
ama ramazanda her sabah ve akşam boşum

Selam arkadaşlar. 17 temmuz pazar günü 2 arkadaş tura çıkmak istiyoruz. Eğer bizden başka gelecek arkadaşlar olursa Kurtboğazına gitmeyi planlıyoruz. Gelmek isteyen arkadaşlar varsa haberleşelim birlikte gidelim.
İlgilenen arkadaşlara şimdiden teşekkür ediyorum.

@Onur ALKAÇIR

bisikleti yaptırıp eksikleri tamamladıktan(kask falan) sonra haber vereyim.Uygun mudur?Gerçi özel mesaj atma hakkım yok haber vermem pek mümkün değil :)

bgb nin etkinliğini bilmiyordum. Facebook a üye olmadığımdan dolayı :) Yanımıza bir kaç arkadaş bulursak gitmeye niyetliyiz. Aksi takdirde 2 kişi pedallayacağız.

haftaiçi 1 yada 2 kere gazi mahallesinden geçiyorum. sürekli şehiriçi tur düzenirse katılabilirim ama hava kararmadan eve dönmüş olmam lazım. Malum oran tarafındayım ve köpekler rahat vermiyor. msn adresim profilimde var. ekle görüşelim istersen. pazar günü 60+60 toplamda 120km lik bi tur yapmayı planlıyoruz kurtbogazına. katılmak istersen memnun oluruz :)

• Beğen
Tepkiler: Alper Yıldırım
İrşad Bey teşekkür ederim ama 60-60 çıkarmam bir hayli zor en azından şimdilik ki zaten pazar günü de ankara'da değilim.

düşüncem 20-25kmlik antreman turlarını eğlenceli hale getirecek bir kaç kişilik grup bulmak..

fakat tabiki eğer bu taraflara geliyorsanız belli bir noktadan size katılıp pedallamak isterim. msn kullanmıyorum ne yazık ki fakat mail yada sitenin özel mesaj kısmından haberleşebiliriz. :)

Teklifiniz için bir kez daha teşekkür ederim :)

eğer kızılayda buluşursanız bende katılabilirim size. bende sürekli eymir gölü yada oran-aoc-tigem yapıyorum sürekli şehir içinde.

• Beğen
Tepkiler: Alper Yıldırım
zaten senle facebook ta konusmustuk bisiklet secimi hakkında fikir alışverişi yapmıştık :) tanışmışlığımız var ne zaman dönüceksin

kızılay bana 4.9km olması lazım rahatlıkla gelirim kısacası, ağustos boyunca akşamları kızılayda buluşup farklı yerlere turlayabiliriz

ramazana kadar her yere giderim, her yerde pedallarım ama ramazanda bisiklete yıllık izin veririm :)

Geri