Scudo Sports

Ankara

Scudo
Herkese merhaba, bu sporla daha yeni tanıştım, bisitklerim geotech atlas, günün belli belirsiz bazı saatlerinde eryamanı turluyorum, karşılaşırsak birlikte gezebiliriz :)

özelden mesaj atacaktım ama 50 tane mesaj atmış olmam gerekiyormuş:) Ben bisikletimi aldım. Sürmeye başladım. Sana ayak uydurabilir miyim bilmiyorum.

• Beğen
Tepkiler: Alkan Koç
ben çankayadayım. ama saat akşam 9 benim için geç oluyor. çünkü bizim sokakta belediyenin müdavimleri akşamları devriye geziyor. 8-10 tanesi bir arada. sözde kısırlastırıyorlar ama ne hikmetse aşmışlar bu durumu. bölünerek cogalıyorlar. lastik bacak koymazlar sonra bende :) eger daha erken cıkmayı dusunursenız her daim aksam 5 ten sonra müsaitim. haftasonlarıda uzun yol yapabilirim.

• Beğen
Tepkiler: Alkan Koç
Çankaya-Hilal mahallesi.
Ama tur düzenlenirse her yere seve seve gelirim :)

Selam arkadaşlar. Forumda takip ediyorumda çankayadan bir kaç tane kullanıcı var ama sanıyorum birliktelik sağlanamamış. Haftanın her günü de olabilir. 2 günde 1 de olabilir. Sürekli ve düzenli tur düzenlemek, antreman yapmak, pedal çevirerek muhabbet etmek isteyen arkadaşlar varsa artık bir ekip oluşturalım. Tanışialım, pedal çevirelim.
Ben oran tarafındayım ve artık eymirde tek başıma tur atmak istemiyorum. (kasisleri, kapanları, çukurları, delikleri hatta hatta sürekli gelen arabaları bile ezberledim :) )

@Barış Dizer

Barış acaba, eryaman lisesinin köşesinde karşılaştığım arkadaş mısın? Bir kaç arkadaş daha var eryaman'da...akşamları beraber turlayabiliriz...bu başlığa epey yazıldı ama bir türlü buluşulamadı...eryamanlı bisikletçiler olarak bir akşam göksu parkta buluşmayı öneriyorum..

Bir gün oraya gelip sizlerle birlikte pedallamayı çok isterim. Çok merak ediyorum Eryaman'ı. :)

İyigünler öncelikler arkadaşlar.Bu siteye yen, üye oldum .Ben Ankara Eryaman da oturuyorum. Bir sorum olcak. Avatarımdaki bisikleti kullanıyorum. Bianchi leopard model. Sizce iyimi_

@Engin Sarı
2 gün önce eryaman lisesinin oralardan geçtim ama kimseyle konuşmadım yada görmedim, belki sen görmüşsündür beni, aynı gün göksu parkınada gittim ama güzel olan yollarda bisiklet kullanmak yasakmış sadece araba yolunda kullanabiliyosun oda kısıtlı bi alan, naapsak acaba, bu arada batıkentin girişine bi bisiklet parkuru yapmşlar diye gördüm orayada gidebiliriz

bir kullanıcı için en iyi bisiklet sahip olunabilen ve binilebilen bisiklettir :) beklentilerini karşılıyorsa, sorun yok...beklentilerin ve ekonomik gücün artınca daha iyisini düşünebilirsin..

• Beğen
Tepkiler: Tamer KAMIŞLI
2001 model falan sanırım bisikletiniz. Aynısından bende de var fakat rengi değişik :) Kaç yıl oldu paralanmadı, bazı ufak sıkıntıları var onlarıda Samsun'a döndüğümde (2 ay sonra) bir bakım yaptırıp hallettirecem. Günde 80 km'lik falan turlar yapıyorum MTB lastiği olduğu halde. Şuan tur bisikleti almayı düşünüyorum fakat alamazsam benim emektara tur lastiği ve bagaj takıp o şekilde düşücem yollara :)

Ayrıca Engin Bey'in "bir kullanıcı için en iyi bisiklet sahip olunabilen ve binilebilen bisiklettir" cümlesi çok hoşuma gitti :) Teşekkürler..

200km+ tempolu yola gelirim dersen, götürelim senide bizim tura. yarin sabah 7 de toplanacaz...
Tunalıda bankada çalışıyorum...

@Engin Sarı

Engin Bey," bir kullanıcı için en iyi bisiklet sahip olunabilen ve binilebilen bisiklettir " aynen öyle, fazla söze gerek yok. Teşekkürler:in:

Merhaba arkadaslar uzun zamandır bu sitedeyim,

bir süredir tek turluyorum ama tek turlarken aynı yerlerden geçmek biraz sıkıcı olmaya başladı, gazi mahallesinde bisikletli arkadaşlar görüyorum fakat tanışmak yada sohbet etmek nasip olmadı.

Kısacası ağustos boyunca akşamları serinlik başladığında 15-20km civarı turlayacak arkadaş arıyorum. Gazi mahallesi olması şart değiş tabiki, beşevler civarı bulunan arkadaşlarla da beraber turlamak isterim.

Kondisyon seviyeme gelince, haziran başından beri turluyorum, çok kötü sayılmam ama tempolu şekilde de uzun süre gidemem.

Geri