Scudo Sports

Ankara

Scudo
Hoşgeldin kardeşim :D Borla alsaymışsın keşke zaten bu heves aşka dönüşünce değiştirirsin benim gibi ;) :D imzamda iletişim adreslerim var sorun olursa seve seve cevaplarım :)

Aramıza hoş geldin, geç kardeşim, erken yola çıkan çok yol alır,

ujgelmişin :) ankaranın neresindesin her zaman pedallarız :) öğrenceğin bir ton şey var gözünü korkutmuyum ama :D

Hüseyin Vuruşkan, Hoşbulduk kardeşim :), Teşekkür ederim.
egehan, Hoşbulduk kardeşim vallaha benim bir yerden gelirim olsa anında borla alırımda, Aileme de diyemem ki bana Borla alın diye, Bisikleti alalı 1 hafta oldu daha :), Sorunum olduğumda sana ulaşmaya çalışacağım :) Teşekkür ederim.
Cüneyt HOCAOĞLU, Hoşbulduk kardeşim, Teşekkür ederim. "Geç kardeşim" derken neyi kastettiniz anlamadım ama galiba "genç kardeşim" demek istediniz?. Düşüncenizede katılıyorum :) ağaç yaşken eğilir misali.

Onur ALKAÇIR, Hoşbulduk :) Teşekkür ederim. Etimesgut'ta oturuyorum. Her zaman pedallayalımda, ben 6. km'de tıkanıyorum :). Evet öğreneceğim bir sürü şey var, Önceliğim bisiklet'in donanımlarını öğrenmek (O kadarda acemi değilimdir :p, Tekerim patladığında en azından ne yapmam gerektiğini bilirim :D).

arkadaşlar ben de sincanda görevli bir öğretmenim bisiklet sevdalısıyım ve sokaklarda yanlız dolaşmaktan çok sıkıldım diğer makinam çalındıktan sonra corratech x vert expert 2011 aldım güzel makina biraz tekerleri kalın (2,2 ) o tekerlele asvaltta gidiyorum nereyemi söyleyim sincan 12 caddeden çıkıyorum ayaş yolundan istanbul yoluna ankara yönüne ankamall önündne astiye ordan eskişehir yoluna zırhlı birliklterden etimesgut ve sincan isteyen arkadaş varsa gelsin

Ben abidinpaşada oturuyorum.Eğer olursa turlara katılmak isterim

Trabzon da öğrenci olup Ankara'da Balgatta ikamet ediyorum.Gezi ve tur olursa katılmak isterim bende:)

o kadar kişi parmak kaldırmış. neden bir organizasyon düzenleyememişiz :)

ben oran tarafındayım. ama her çarşamba gazi mahallesine bisiklet ile geliyorum. tanılmak istersen görüşelim bir gün. AOC de bi mangal yakar kaynaşırız :)

hayırlı olsun güle güle kullanın...yarın, perşembe akşamı bisikletçilerinin AOÇ olacak...20:00'de güvenparktan hareketle..belki katılmak istersiniz...

hmm. aslında cok guzel olur. yalnız gece vaktı eve dönüş sakat olur. ev oran tarafında :) birde belediyenin pek muhterem ve saygıdeğer köpekleri var :)

Bebüküm :D Alper Abi turlayalım abi bir ara o zaman :D farz oldu artık :D madem yeni bisikletçi de gelmiş.Bizim onurda var(alkaçır) oda yakınlarda oturuyor.Sonra başka arkadaşlarda var gazi tarafında oturan.Belki kendi pabımızı bile oluşturabiliriz.

Ne güzel. Agustosta tur ayarlayabiliyorsunuz. Biz burda 43 derecede tur mur ayarlayamıyoz. Ancak akşam 19.30dan sonra çıkılabilir. Gerçekten sıcak.

Geri