Scudo Sports

Ankara

Ankara otogarda (yani Aştide) indikten sonra metroyla (ankarayla) kızılaya geleceksiniz. Kızılay'da Güvenpark içinde Bilkent otobüsleri kalkar, o otobüslerle ösym'nin Bilkentteki bürosuna gidebilirsiniz. dönüşte de aynı otobüslerle Güvenparka dönüp oradan 15-20 dakikalık bir yürüyüşle Erdoğanlar Bisiklete ulaşabilirsiniz.

Scudo
Ankara ya hosgeldniz :)))

@msavsa

Ankara da olup sizlere katilmayi cok isterdim :(
Soylede yapabilirisiniz biz yaz yaptik co guzel oldu
Ankaradan trenlerle herhangi bir yere gidilip ordan devam edilebilir,ornek olarak Biz Zonguldak Saltuova da inmistik ordan Amasra ya kadar gittik cadir kurduk isterseniz yol uzerindede kamp kurabilceginiz uygun yerler vardi bunlar gibi sehirdisi yapabilirisniz
Dedigim gibi Ankara sehirici gezebilceginiz cok yer bilmiyorum yani yok :)
eger soyle Ankaralilar olarak grup kurabilirsek Kisin ben yurda dondugumde katilmayi ve sehirdisi geziler yapmayi cok isterim :)
Kizilcahamama gittik ama Eryaman dan Kazan a kadar hem yok tehlikeli hemde gorebilecek pek fazla yer yok ,km yapcaz derseniz bir sey diyemem ,yer olarak cok ozel bir yer tavsiye edyim cogu kimse bilmez Ankara Celtikci (alibey koy)
Alicinderesi etrafi gezilmeye deger yerler ama altinizda arabaniz varsa bisikletleri oraya kadar goturup ordan devam edilirse cok guzel olur ,ozellikle kis aylari icin Ankara da bulunmaz yerlerdir

• Beğen
Tepkiler: msavsa
Merhabalar ;
Ankara´da yeni bir bisiklet grubu kurduk...

Adımız :ANKA BİSİKLET GRUBU (Ankara)

Aslında yeni değiliz çoğu kez üyelerimizle gezi yaptık ama adımız yoktu ;)

Evet asıl meseleye gelelim.İftar yemeğinde buluşup yeni katılmak isteyen üyelerimizle tanışmak istedik...

Yer : Ankara Antares (Metro Alış-veriş yanı)

Saat : 19:00

Gün : 6 Eylül 2008 Cumartesi

Katılmak istemeyenler sadece yemeğede gelebilir. :D

Gruba katılmak isteyen arkadaşlar burdan bize ulaşa bilirler...

GSM: 05543201005
MSN: gorkemo_778@hotmail.com

Üye listemiz

1 ) Murat (Murty)
2 ) Deniz (aurora79)
3 ) Serdar (SerdarAktas90)
4 ) Ahmet (gokdaltercume)
5 ) Görkem (Görkem06)
6 ) Mert (m9e10r11)

Yeni üyelerimize kapımız her zaman açık ;):cool:

wayyy yavrum beni ilk siraya yamisss :D
Deniz abin kizmasin :)
Bu kadar yeter bize baskasini cagirma:))
Ben yurtdisi temsilcisimi oldum simdi ,tamam tshirt yaptiriyorum herkesin kullanmak istedigi ismleri bana bildirsin birde bayrak yaptiryim burdan ok

• Beğen
Tepkiler: Görkem Kılınç
T-shirt abi ANKA BİSİKLET GRUBU diye arkaya yazdırırsın demi :D

Arkadan yazdirim :Dsiz renk secin ,isim yazdirayyimmi ,isim verin ve ne olcak armamiz ???

Renk bence mavi olsun ne açık ne kapalı (lacivert) kapalı olursa yanarız güneşten fln :D

İsim yazdırırsın abi arkaya çok büyük olmasın,ön taraf boş kaldı :D

Ben bir örnek koyayım buraya ok...

http://www.tish-o.com.tr/simage/image.aspx?sid=41577

Bir tane örnek yaptım :D

Tüm ankaraya hayırlı olsun ANKA BİSİKLET GRUBU....;)
ankara dışındakilerde üye olabiliyor mu_?:) :rolleyes:
iftara bizde davetli oluomuyuz yetişebilirsek tabe:p :D

@ahmetdogan

Ohooo ayıp ediyorsunuz tabiki Ankara dışındakilerde üye olabilir iftara gelebilirler...

Üye olmayanlar da gelebilirler ayrımcılık yok bizde :D

arkadaslar hepinize binlerce kez tesekkürler. AŞTİ den cıktıktan sonra anayoldan geciyormus bilkent arabaları oradan yakaladım bir tanesini ve YÖK tende ÖSYM nin arabasi ile indim Kızılay'a. adama "abi buraları bilmiyorum bnei de Kızılay'a atıver" diye yazıldım oda attı sağolsun. Erdoğanlar Bisiklette cok yardımcı oldu otobüsüme 10 saat vardı daha Ulus aarabaları ile Kale içine gönderdiler müzeleri gezdim. Sonrada asağıdan Gölbaşı arabalarına binip AŞTİ ye geldim.
Tekrar yardımcı olan herkese tesekkür ederim

Ankara cok güzel gezdiğim kadarını cok sevdim. biraz tarih delisi 0oldugum için müzeler cok hosuma gitti ve kale içi ni de cok sevdim

Gorkem cim simdi o bisiklet grubu yazisini bicycle team olarak degistirelimmi ?

Geri