Scudo Sports

...Ankara yollarında bir Scott Addict R2...

Scudo
Çok güzel bisiklet güzel günlerde kullanın... hayırlı uğurlu olsun

• Beğen
Tepkiler: Serdar TEBER
Siz uzun zamandır yol bisikleti arayışı içindeydiniz ama beklediğinize değmiş doğrusu.
Çok güzel görünüyor.Renkleri sade ama alımlı.İyi günlerde sağlıkla pedal çevirmenizi dilerim.
Saygılarımla,

• Beğen
Vay Vay Vay Demek Bahsettiğiniz Canavar Buymuş Demek Teberruş Abi.......

çok özendim Doğrusu....

Güle Güle Kullanın Emniyetli Mesafeler Dilerim...

Bu Kalitenin Acısını En Yakın Zaman Bol Bol çıkarmak Umuduyla.....:)

• Beğen
@efedeniz4

Ne demek Denizciğim tabii ki acısını çıkarırız. Beraber bir Temelli yaparız hava müsade etsin :)

Vay canına ben bunu görmemiştim Enfes bir parça :eek: ağırlığa ağzımın suyu aktı güle güle kullan Teberus müthiş bir alet.

• Beğen
Saka gibi bisikletlerden bir yenisi daha eklenmis foruma. Insan yorum yazamiyor, bir tek masallah ve güle güle kullanin...

@Bülent ÖZER

Bülent hocam teşekkür ederim. Ağırlığı benim de hoşuma gidiyor doğrusu. Çok severek aldım, havalar bir müsade etsin başlayacağım lastikleri aşındırmaya :D

• Beğen
Tepkiler: Bülent ÖZER
Maşallah.Çok güzel bi seçim yapmışsınız Serdar abi.Tam burda "gözünüzün önünde o sele borusunun kesilmesi nasıl bi duygu? " diycektim ki zaten baktım yazmışsınız :D:D Cidden orda ben olsam oturup ağlardım herhalde :D Kazasız belasız uzun ömürlü binersiniz inşallah.

• Beğen
@bryant91

Teşekkür ederim :) Fotoğrafta yüz ifademe baktıkça gülüyorum. Karbon kadroya testere ile girişilmesi çok rahatsız etmiş beni :Skull-175 . 6. sayfada borunun kesilmesinin ayrıntılı resimleri var

@Teberus

Hmm evet abi gördüm :) Gerçi zaten bu şekil kadrolarda o kesme işlemini biliyordum ama kendim orda olduğumu düşününce garip oldum. Neyse kaz gelicek yerden tavuk esirgenmez diyip avutıyım kendimi :D Evet ilk sayfada yani diğer resimlere gülen yüzünüze nazaran kesim işleminde "bi yanlış kes...:boese157: " gibi bi bakış var :D:D:D Şaka bi yana gönlünüzce ve sorunsuzca binersiniz inş bu cevhere.

• Beğen
@Teberus

Tabiki bence yol bisikleti bir makina olduğu kadar aynı zamanda da sanat eseridir. Bu sebeple seçimde beğeni çok önemli. Bende italyan masalı dinliyorum ama pedal çevirirken değil direksiyon sallarken :)

@Bahinn

Tamam oldu şimdi. Yoksa Colnago EPS veya Pinarello Paris gibi kadrolar sanat eseri gibi malzemeler.
Dört teker konusunda katılıyorum ama orada bazı zıt noktalar var ;) Mesela bir defacık olsun bir Ferrari'nin direksiyonuna oturmayı çok isterdim :rolleyes:

Bu seviyede bu fiyatta bir bisikletin kullanıcıya göre sele borusu kesilmesi biraz saçma geldi bana .. :S Alan ömür boyu kullanmak zorunda gibi olmuşş :)

:D Scoot Bir Bütündür Asla Parçalanamaz :D Sele Borusunun Kesilmesi Asla Kabul Edilemez :D

@Mert Kabtan

Sele borusunun kullanıcıya göre kesilmesi farz, rahat binilmesi için.Genelde bisikletleri zaten "ilerde satarım" düşüncesiyle almıyoruz ama ille satmak isteniyorsa benim bildiğim kadarıyla; o tip sele borularına uzatmak için ek olarak daha sonra bi parça da takılabiliyo (yeni).Bu sayede hepsi baştan düşünülmüş oluyor.

Geri