Scudo Sports

...Ankara yollarında bir Scott Addict R2...

Scudo
Forumun en iyileri arasında bir bisiklet..

Güle güle kullanın,nazar deymesin.

• Beğen
Tepkiler: Serdar TEBER
Forumun en iyileri arasında bir bisiklet..

Güle güle kullanın,nazar deymesin.

Aslında Scott yol bisiklet kadroları beni pek cezbetmez ancak bu bisiklet muhteşem olmuş inanılmaz yakışıklı bir canavar beni sür diye bağırıyor adeta , güle güle kullanın, kullanırken hiç acele bir iş yapmayın bir yerde durmanız gerektiğinde bir yere dayadığınızda güvenli olarak dayayın bisikleti ona lütfen çok özen gösterin alllahım delireceğim çok güzel olmuş nazar değmesin,

• Beğen
Ankara yollarında ince teker pırlanta :)

Abi gercekten inanılmaz birşey bu süper ötesi ... hayırlı olsun kazasız belasız sürüşler

• Beğen
@Hakan Yazman

abi o kadar da hafifletmesin. Biz arkasından nasıl yetişecez. Bu ağırlık gayet iyi bence. Hatta birlikte gezeceğimiz zamanlarda bisikletin 2 yanına 1 er kiloluk terazi ağırlığı koyarsan bizim de moralimiz bozulmaz :) Dengeli bir şekilde gezeriz....
Bu arada Burak Özcan da yollara akmayı planlıyor. Bugün yarın bombası patlar onun da :)

• Beğen
serdar abi yeni bisikletin hayırlı olsun sayende erdoğanlar bisiklete gitmiş gibi oldum valla
yeni bisikletini iyi günlerde kullanman dileğiyle

• Beğen
Böyle yol bisikletleri gördükçe yolcu olmaya heveslenmiyorum değil doğrusu.Gerçekten duruşuyla,havasıyla bambaşka bir bisiklet olmuş.Güle güle kazasız pedallamanız temennisiyle.
Can

• Beğen
Gule gule, kazasiz belasiz kullanin. Ben de Istanbul'dan CR1 Team getirttim. Sagolsun Mehmet monte etti. Ama bana kahvalti vermediler. :) Bu arada Lutfu beye gecmis olsun.

• Beğen
Geri