Scudo Sports

Ankara Yol Bisiklet Grubu

19 Mayıs Salı günü Yassıhöyük tarafına gidilecektir. Gidiş geliş ~200km. Gelecek arkadaşlar bildirsinler.

Scudo
ilk yarış olması nedeniyle daha önceki yarışlarda aldığımız hazı alma umuduyla gidip tam olarak alamadan geldik.yinede güzel antreman oldu

Hayatımın ilk yarışıydı ve hiç zevk alamadım, antrenman bile diyemeyeceğim ama yarış için gidiş-dönüş iyi bir antrenman oldu:)

yarın saat 7.00'da Meclis'in önünden harket edilecektir. İsteyen Ümitköy Köprüsü'nden de katılabilir. Ümitköy Köprüsü'nden katıalcak arkadaşlar 7:20'de orada olsunlar.

Duruma göre bende katılabilirim.. Ancak netliği yok şu an için..

Bugün Hakan Ağabey'lerle bulaşacaktık ama nolduysa buluşamadık ben de yalnız gittim. Sivrihisara gidip geri döndüm. Gidiş yaklaşık 4.5 saat sürdü geliş ise 7.5 saat (karşı rüzgar sağ olsun). Toplamda ~300km'yi buldu sanırım. Buna göre artık Konya'ya rahat gidebilirim :)

• Beğen
Tepkiler: d.berkay ve bfatih
Çarşamba günü Polatlı yönüne tur yapılacaktır. Yaklaşık 160km. Gelecek arkadaşlar haber versin

Yarın saat 9:00'da SDS'nin önünden Kızılcahamam'a doğru hareket edilecektir. Gelecek arkadaşlar 10dk önceden orda olsunlar.

Fotoğraf makinesi getiren olursa mutlaka çekeriz, ama millet yanına cep telefonu bile almıyor ağırlık olmasın diye:)

• Beğen
Tepkiler: Serdar TEBER
@nükleer kedi

Bugün bizde Anka Bisiklet Ekibi olarak Kurtboğazına gitmek için yola çıkmıştık...Kazan'a gelmeden 3 tane yol bisikletli geçti biri bayandı..Sanırım sizdiniz :) Bir süre arkanızdan sizin deryarınızda Kazan'a kadar gelen bendim :) Mtb ile size ayak uydurmak zor ama çok hoşuma gitti :) Ortlama 35-40 km arası idi hep...Benide yol bisikleti merakı sardı gidiyor :) Hayırlısı bakalım...Kazasız belasız bol pedallar...

• Beğen
Tepkiler: nükleer kedi
ankara yol bisikleti grubunu trabzon ve bartın türkiye şampiyonalarınada katıldı ahmet akyürek kendi klasmanında türkiye şampiyonu olurken bülent atlas da kendi kategorisinde türkiye 10.su oldu kendilerini tebrik edp başarılarının devamını diliyorum

Valla tebrikler..

Cumartesi sabah 8:00'de Yenikent- Zir Vadisi tarafına gideceğim gelecek arkadaşlar olursa haber versin. (~80km)

Geri