Scudo Sports

Ankara Yol Bisiklet Grubu

Millet 6'da toplanıp yola çıkıyor Mustafa. Kimsenin tüm gününü çalmamak lazım diye düşünüyorum...

• Beğen
Tepkiler: bfatih
Scudo
6da olursa gelemeyecek kişiler var biliyorsun sende tüm gün değil 3 e kadar biter zaten

Saat zamanı bana uymuyor, size iyi sürüşler...

Cuma sabah 7 de SDS'den çıkıp 50 km lik bir antrenman turu atacaz. Gelmek isteyenleri bekleriz... 9 gibi tamamlanmış oluyor.

Bence de 9:30 gibi güzel olur. Gece uyuyamayanlar olursa erken kalkmak onlar için kötü olaiblir :) ama erken kalkmak da güzeldir :) siz eskişehir yolundan gelecekseniz eğer ben size çevre yolundan ya da Ümitköy köprüsünden katılırm. Benim ev Sincan'da

09:00 da yola çıkacak şekilde SDS önünde toplanabiliriz... Gruba yolda katılacaklar içinde uygun olabilir.

@nükleer kedi

vbende batıkentde oturuyorum buraya jandarmanın önünde buluşur beraber gideriz 8.30da jandarma önü uyarmı size

@muratdo

pazar günü saat 8:00'da sds bisiklette toplanıp hareket ediyoruz antreman en geç 2de biter bir aksilik olmazsa hepnizi bekleriz

(link)

Siz ordan Ümitköy köprüsüne 20dk'da gelirsiniz değil mi? Ben 8:20'de köprüde olayım.

raşit 5 nisan pazar bugün ayrıldığımız ışıklarda buluşalım 7.50de tmm mı yavaş gideriz ümit köy köprüsüne daha yolun başında yorulmayalım köprüye gelmeden önceki yol çok yoruo çünkü :D

• Beğen
Tepkiler: nükleer kedi
Size iyi yolculuklar arkadaşlar, yol grubuna mtb ile dahil olmak zor olacak. Pazar günü için daha kısa bi tur yapacağım...

• Beğen
Tepkiler: nükleer kedi
@nükleer kedi

bende batıkentden geliyorum o taraftan gelen arkadaşlarımız var batıkent jandarmada buluşup sıhhıyeey gidiyoruz

Geri